Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Pinii
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Допомога
Freud
Помогите мне пожалуйста, моя проблема заключается в том, что я не могу забанится... Ну тоесть, что бы я не делал, у меня все равно получается зайти на сервер и я снова начинаю провоцировать агресию игроков. Я все перепробвал уже. Я матерился, оскорблял, унижал бедных не в чем не повинных игроков и админов. Я перепробовал огромное количество банов и ничего мне не побогло, я все равно захожу на серв и вот так вот плохо обхожусь с бедными людьми. Каждое мое слово как нож в сердце.....

Анальные порывы администрации становятся причиной все новых и новых наказаний... На этот раз я получил очень серьезный бан, но вот прошло время и я снова на сервере под своим ником.
Остановите это!!!! Иначе у когото снова бомбанет..
Dan
Ти пробував деінсталювати XJedi Academy або знайти дівчину?
Freud
Вот сама по себе фраза "мне твоей мамки хватает" напрашивается. Но я не такой, я воспитаный и именно по этому я этого не скажу.. Никогда!!
Удалять пробовал и потом снова устанавливать пробовал.. Это зависило от настроя страдать етой фигней. Но самое интересное, что чем больше меня банят, чем больше ставят сало и прочей фигней награждают. тем более настроя на то, чтобы заниматся чем то подобным А так я давольно мирный человек и просто так не за что не начну первым.

Я всегда за мирное решение подобных разногласий... Я к тому, что давайте ДРУЖИТЬ!!!!! А то вот эта постояная нажатие на одну кнопочьку, дабы избежать бан, очень уж напрягает _a1.gif
Dan
Хочеш дружити - ходи на сходки частіше )

Одним словом, більше активності в реальному житті, і все в тебе буде гаразд _a1.gif
Freud
Я б з радістю пішов, проблема в тому, що я живу за океаном від вас. А так я готовий мирно спілкуватися, грати на УАГ, як тільки у мене з'явиться хороший комп. І я готовий навіть бути корисним - якщо я чимось можу бути корисний ... Чим може бути корисний людина яка вміє базікати як я?? _a1.gif А якщо банити мене, то потрібно гідне пояснення причини послужила такому результату. В такому випадку я навіть обходити бана не буду: DD
Dan
(Freud @ 2.3.2014, 3:28) *

Чим може бути корисний людина яка вміє базікати як я?? _a1.gif

Вона може проводити турніри, організовувати нові клани, заохочувани нових людей грати на нашому порталі.

Бачив коли небудь ці слова на першій сторінці порталу та й на інших сайтах де є посилки на наш портал?
Коли-небудь мріяв стати джедаєм? Використовувати Силу в ім'я Добра чи Зла?
Стати майстром фехтування на світлових мечах і отримати повагу в найвіддаленіших куточках Галактики?
А може ти просто хотів би потрапити в дружній колектив де ніколи не понудьгуєш?
Де вчителі вміло проведуть тебе по слизькій стежці небезпек назустріч новим пригодам і великим діянням?
Реакція, кмітливість, особисті якості вплинуть як і на твій вибір Сили, так і комплекту обладунків.
Основна особливість гри - це фехтування на світлових мечах. Різноманітні трюки, тактичні прийоми, азарт поєдинку і радість перемоги - все це тебе очікує на сервері!
Автором цих слів є також одна хороша людина, яка любила базікати, але енергія якої була спрямована у конструктивне русло _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.