Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Людина з Землі
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Кіно
Lotr
Людина з Землі

Назва: - Людина з Землі \ The Man from Earth
Рік виходу: - 2007
Жанр: - Ем.. Фантастика без спецефектів?
Режисер: - Річард Шенкман
Сценарист: Джером Біксбі - (Twilight Zone: The Movie, Star Trek 1966 – 1969)
В ролях: - Девид Лі Сміт, Тоні Тодд, і Джон Біллінгслі...

Про фільм:

Імпровізована прощальна вечірка професора стає цікавішою після того, як учений розповідає своїм колегам, що він безсмертний, який ходить по землі вже ...

[ytold=9mOIxyRTY5I]
[/ytold]
Я в дитинстві "Загублений Світ" час від часу дивився і напевно як і більшість інших собі думав, що було б досить класно, якби десятиметрові м'ясоїдні тварюки справді ще десь ходили по землі в якихось джунглях чорт знає де. Ну а раптом, м? Ось фільм приблизно ті самі емоції викликає. Дозволяєш собі на годину прийняти твердження задля розваги і слухаєш історію. Ну а раптом? _a1.gif
Кіно, звісно, на любителя. Кілька людей в кімнаті півтори години розмовляють.
Lorien
Фильм действительно странный. Но что-то в нем такое есть, что держало моё внимание до самого конца)
Suplemor
Фильм такой, что можно не смотреть, а слушать)
Насколько я помню весь фильм это рассказ чувака о вещах которые приводили к горению очагов у некоторых его слушателей (рушил картину мира)))
Мне лично больше понравился чем нет))
Stafer
та ну,классний фільм,таких зараз дуже рідко роблять...мені навіть трішки мало було.Дуже чудовий фільм,всім раджу )
Stepan Bandera
Хороший фільм..Приємний...Тільки от кінцівка вже "тупа"
Blood Raven
Мне этот фильм сильно напомнил "Облачный Атлас" - тоже претендует на какой-то смысл но в итоге его нет. Даже нет никакого остатка для размышлений не говоря уже о том что треть расказанного просто невозможно как собственно и вечный человек предоставленный сам себе. Вроде как фантастика типа "what if" но при более детальном рассмотрении - детский лепет завернутый в мнимость смысла.

В фильме абсолютно ничего любопытного нет, НО фильм чем-то очень приятен и не оставляет чувства разочарования. 4\10
Dusty
норм)8\10 closedeyes.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.