Новий Рік 2014
Поступово починають насуватися холода, а це означає, що настав час оголошувати новий Новорічний турнір. Адмінистрація порталу поспішає повідомити, що з 15-го листопада по 1 грудня оголошується реєстрація гравців на Новорічний Турнір 2014-го року, де признані майстри та відчайдушні новачки зійдуться у битві за кубок та звання найсильнішого воїна порталу.
Проводитися турнір буде, як і попередній, у форматі 1 на 1. Для реєстрації обов'язково ознайомтесь з
правилами та
подайте заявку на участь.
2-го грудня відбудеться жеребкування.
4-18 грудня - вибиральний тур.
20-27 грудня - основний тур.
29-го грудня - нагородження переможців.
Якщо у вас є питання з приводу проведення турніру - задавайте їх у цій темі.
Какой будет приз победителю или победителям?
Реєструватись можна лише з 18 листопада по 2 грудня о 21:00-22:59 за Київським часом UTC+2
Так с 15 или 18? )
Можно ли вероятный приз за лого турнира получить не куагами, а, допустим, WMU?
Можна. Курс продажу CUAG: 10000 CUAG = 1 WMU
Смешная шутка, спасибо. Но я бы хотел получить серьёзный ответ.
Taviscaron
10.11.2013, 12:11
Ты дико ошибаешься, если думаешь, что ответ был несерьезным

А вообще, выиграй, а потом уже дели шкуру)
щодо тоталізатора. Буде як у Минулому році, чи такий який був у турнірі 2011?
(Ward @ 10.11.2013, 8:16)

Смешная шутка, спасибо. Но я бы хотел получить серьёзный ответ.
Помоєму хороший курс, кращий ніж був коли небудь для продажу CUAG. А взагалі бонуси які ми видаєм гравцям в куагах безцінні, і не варто їх міняти на реальні гроші
(Zips @ 10.11.2013, 20:26)

щодо тоталізатора. Буде як у Минулому році, чи такий який був у турнірі 2011?
Який зробиш такий і буде)
Интересует такой вопрос:
Будет ли спонсорский фонд для Номинаций 2014?
Ні, в цьому році грошей нема

Але можете знайти спонсорів серед гравців )
Darth Tyranus
13.11.2013, 8:43
Спонсорів? Я якось підрахував скільки вклав в ЮАГ за останій рік і вийшло 1000000+ кредитів.
Ще потрібно і скільки?
Вклад 1 млн кредитів дозволяє порталу всередньому попрацювати місяць-півтора.
Ми тобі вдячні, але зараз твої нагадування про себе трохи недоречні. Скільки потрібно, питай Flesh в ПМ.
Ще одне повідомлення не по темі, і будем видавати р/о
О какой сумме (в кредитах) идет речь для спонсорства Награждений 2014?
Чисто логически: сумма должна быть такой что почти за каждое вознаграждение выдаётся 10к кредитов?
И может ли портал проспонсировать наполовину данное мероприятие, при недостаче средств?
Прошу прощение за оффтоп, но просто я думаю что мало кто останется равнодушным и люди смогут помочь в этом.
P.S. Где можно обговорить данную работу над решением мероприятия? ЛС Админов которые отвечают за Новогодний турнир и т.д.?
Ещё раз извините, но не хочется отменять хорошую традицию портала

! |
| Попередження: Оффтоп. 2 дні р/о |
VULVARINE
20.11.2013, 18:18
Такой вопрос, не получится ли сделать допустим, бой на 20.00 по Киеву? У меня к примеру часовой пояс +6, т.е. 21.00 у меня это 01.00, не особо удобно, а хотелось бы принять участие. Знаю еще несколько игроков, у которых такой же часовой пояс, думаю всем бы понравилось хотябы перенести бои на по раньше.
Спасибо за внимание.
первое декабря включительно в период регистрации?
В связи с малым количеством зарегистрировавшихся игроков турниру не суждено состояться. Финансовые затраты на регистрацию будут возвращены в ближайшее время.