Я ознакомился с Конституцией Республики та Кодексом Ордена джедаев.
- Боты : Supernatural.
- Кланы : BS , Man , Emp , DK.
- Ролевая история.
Меня зовут MansorY, мне 28 лет. Я народился на планете Гарки, в семье фермера.Когда мне исполнилось 10 лет, отец завалил меня работой, с которой я не справлялся. Он был недоволен мною, считая лентяем и бездельником. Говорил, что я делал все с неохотой.
Уже в ранней юности я думал, что многое можно делать иначе — каким-нибудь другим способом. Когда я брался за роботу, я все время хотел сделать ее по другому, не прислушиваясь к советам людей, которые меня старше. Отец всегда навязывал мне роботу фермера, хотя мне эта робота никогда не нравилась. Меня всегда тянуло к механике (Машины, корабли и т.д. ). Мне достаточно было только дотронуться до сломанного механизма, чтобы понять, в чем неисправность. Многие говорили, что мне "Одаренному новичку" стали завидовать другие рабочие.
Вскоре, когда мне исполнилось 20 лет я собрал из уламков , которые валялись на свалке, корабль , на котором улетел с этого проклятого места " Дома", на планету Татуин, где работал механиком ...
Привіт, маю декілька запитань до тебе:
1)Чому вирішив вступити саме в орден, в разі вступу чим плануєш тут займатись?
2)Розкажи трохи про кожен клан в якому ти перебував, причини виходу з них?
3)Поясни останні 3 мінуси в своїй репутації
4)Як ти вважаєш, що на даний час не вистачає нашому клану?
5)Чи маєш запеклих ворогів на порталі?
Здарова)
1) Решил вступить к вам , так как вижу , что коллектив хороший и сам клан держится не плохо . Буду пополнять активность на серверах , также буду помогать в боевых действиях )
2) а)ЧС - как по мне клан как держался нейтральным так им и остался . Ушел из ЧС уже даже и не помню чего , т.к. давно это было .
б)Ман - был очень даже не плохой клан , но т.к. его уже нету, говорить тут не о чем ) Покинул клан из за негатива в мою сторону .
в)Емп - скажу так , клан в общих чертах хорош , но есть некоторые личности которые большого о себе мнении . Покинул клан , так как не понравилась новая политика Емп .
ПС Нанит был самым четким Императором )
г)ДК - был изгнан из за не активности .
3) Первый минус поставил Дессел , играя с ним на Элеганте , он начал убивать меня в чате , после этого я начал использовать против него авп , и то не во всех случаях. След. минус поставил он же , хотя я больше с ним на Элеганте не встречался ) И след минус поставил Tykondrus , он же играя на дуэльном юзал против меня оружие , я как бы подумал что фан. Он все время проигрывал мне и в скоре , видимо по совету Дессела поставил тоже минус )
Скажу всем , что мой стиль игры будет соответствовать вашему ко мне .
4)Не хватает активности на серверах .
5)Я как бы не Злопамятный , и их не имею )
Скажу всем , что мой стиль игры будет соответствовать вашему ко мне.
Ты уверен что ты пришел по адресу?
Haydamaka
29.8.2013, 18:46
До речі так, розкажи про свій стиль гри, і як він відповідатиме твоєму можливому статусу джедая
Возможно некоторые меня не так поняли, я имел введу , что если человек ведет агрессивный стиль боя, я этим же и отвечу . А если бой идет нейтрально , он таким же и продолжится.
Haydamaka
29.8.2013, 18:59
Зрозуміло. Зверни увагу на
7-й пункт, і скажи, що з цього приводу ти думаєш
С этим пунктом я полностью согласен , и буду его придерживаться .
Haydamaka
29.8.2013, 19:13
(MansorY @ 29.8.2013, 20:06)

С этим пунктом я полностью согласен , и буду его придерживаться .
Те що будеш його притримуватись, це добре. Те що повністю згоден - трохи дивно. Бо особливо я вважаю, що дещо таки там є перегинанням палиці

Хоча, в принципі, за понад 5 років на УАГ я і без цих правил подібного стилю тримався, але імхо ситуації бувають ширшими, ніж їх можна оговорити правилами.
Трохи ще за заявкою подивлюся, завчасно рішення приймати
Taviscaron
1.9.2013, 17:58
Be Perfect где-то, где не может залогиниться. Просил за него написать: ЗА.
MansorY, здравствуй.
Новые участники, новые эмоции и события всегда приветствуются.
Нечего против не имею. ЗА
Это
мой стиль игры будет соответствовать вашему ко мне.
практически всегда будет противоречить 7-му пункту. Потому как зачастую против тебя используют баги и бьют на полу и т.д. ты не можешь отвечать таким-же.
В 3м посте ты даешь нам понять что ты все же будешь отвечать подлостью на подлость.
С чего ты взял , что против меня зачастую используют негативный стиль игры ?
А если уж и попадется такой игрок, я отвечу ему тем же, что бы следовало уроком.
А если уж и попадется такой игрок, я отвечу ему тем же, что бы следовало уроком.
C этим забей вообще, не быть тебе джедаем. Исключат из Ордена, если и примут, все дела
Ну а я за, так как доверяю донецкой братве
Вижу ты игрок старый и опытный, лвл большой и все такое, но хотелось бы тебя проверить в бою со мной. Давай завтра всретимся на холи и проведем 10 дуелей.
За, будет хоть какая-то активность у нас =)
ахаха)
Спасибо за голоса )
Haydamaka
8.9.2013, 15:24
Аналогічно.
За
Ще пару днів за заявкою подивимось, потім рішення прийматимемо
Пообщался с Мансору на элеганте. Вопросов к нему больше нет. Нам нужны такие люди, тем более активные. ЗА
i |
| Сповіщення: Вітаю, тебе прийнято до клану! |
Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:
- Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.

- Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.

- Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.
- Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.
Дякую тобі за увагу, щасти!