Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Zanter
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Zanter
Я ознайомився з Кодексом,Загальною інформацією та Історією.
Моя рольова історія:
Колись я жив у селищі. Але туди прилетіли Ситхи і все знищили. Я встих сховатися в лісі. Яніколи не тримав меча в руках. Тому я пішов по лісу. Наткнувся на старого він знав весь ліс. Я попросив його вивести мене звідти. Але він почав мене навчати спокою. Він одного разу показав мені червоний пуш. Я не зрозумів доки він не сказав мені: чуєш ти такого не зможеш доки не навчишся робити простий пуш. Я старався але ніколи він не виходив. Я пішов одного разу впечеру там де було тихо. В тій печері я став біля води. Я почав старатися але не виходило. І я розплакався. Моя сльоза впала у воду. Та вода піднялася і огорнула мене. І коли вода опустилася я побачив що в мене є лазерний меч. Япобробував зробити пуш та він вийшов. Я пішов до старця і подякував йому. І попитав його куди краще йти. Він відповів що краще йти куди серце хоче. І так я потрапив до вас.
Я вступаю до вас бо ви найбільше мені сподобались як Клан.
Назар,15 років, 11 клас.
Аккаунтів та ботів: немає.
Кланів: небуло.
Live-статус: є.
20.08.2013 - 16. handshake.gif
Judasik
Сума цифр не є вірною.
Glukogen
У мене ще жодного разу не вийшов червоний, або синій пуш...
Хотілось би навчитись у тебе майстерності його виконання.
Знайди мене на Явіні. Обміняємось досвідом.
Та будь уважнішим.
Zanter
Я відреагував тому тепер по моєму правильне.
Glukogen
виправив на 16) Ну, думаю, що тобі ліпше почекати ще тиждень, за цей час підтягни математику і мову.
Zanter
Glukogen а де знаходиться Явін?

Я просто не знав як тут рахується.

Так мені чекати тиждень, чи ні.
Judasik
Ти не правильно подав заявку, сумма цифр не була вірною, граматика не на вищому рівні, підрихтуй трохи граматику, прийде модер - зачинить заявку.
Нову заявку ти зможеш подати через тиждень після закриття цієї.
Zanter
Добре дякую, тільки хочу спитати історію рольового персонажа можна повторити?
Judasik
Звичайно, постав правильну пунктуацію, і доповни історію трошки, а то вона вже дуже нагадує: *маю маму убілі джедаі і я хачу бить сітхам*.
F'M'N
Закрыто. Ошибки в оформлении.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.