Судья Дредд

Информация о фильме
Название: - Судья Дредд
Год выхода: - 2012
Жанр: - фантастика, боевик
Режиссер: - Пит Трэвис
В ролях: - Карл Урбан, Олівія Тірлбі, Ліна Гіді, Вуд Харріс, Рейчел Вуд

О фильме:

У жорстокому, футуристичному місті за порядок відповідає Міністерство Юстиції, працівники якого, Судді, мають повноваження судді, присяжних та ката. Знаменитий Суддя Дредд разом із стажером потрапляє в лігво банди наркоторговців, які розповсюджують новий наркотик, що змінює реальність, Лета.

[ytold=_PyBb8fg6T8&oq=суд&gs_l=youtube..0.5j0l9.3065.7477.0.9730.7.5.2.0.0.0.136.563.1j4.5.0.eytns%2Cpt%3D-30%2Cn%3D2.1.0.0...1ac.1.11.youtube.2i-dBkICAYE]
[/ytold]

Личное мнение:

Посмотрел фильм не напргась, под пиваск и покорн) Не сказал бы, что шедевр, но на раз пойдет. Говорю сразу, это не ремейк старенького дредда, совсем другой и новый фильм. Чем-то напоминает фильм "Рейд". Этот же вляеться, таким же не плохим экщеном, в стиле "осада дома" моя оценка 7\10.
Морда конечно у ГЛ героя нифига себе серьезная)

Приятного просмотра.

Ожидал чего-то большего, всё же название прямо таки говорит:"Он должен быть похож на Сталлоне!". В итоге никакого сходства. Ну а так, разок посмотреть можно, до одноименного шедевра детства далеко, конечно.

Так він і не задумавався як копія старого фільма) Це абсолюьно нове бачення ,він зроблений по коміксу,а 1а частина майже нічого спільного не мала) Тому якщо дивитись з розрахунком на те щоб побачити перезнятий старий фільм....ну тоді і дивитись не слід)
мені фільм сподобався,багато мяса) хоча з тим що фільм на 1 раз...з цим я погоджусь)

Субьективно фильм на 5-10,посмотрел на работе,толком даже ничего в памяти не осталось,понравились только некоторые кадры там с замедлением,кровью,красиво сделали)