Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Перезапуск ГВ
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Galaxy War II > Tech Zone
Dan
Нажаль у мене зараз немає часу на створення тих фіч додаткових, які було заплановано.

Можна було б запустити ГВ в тому вигляді що і була, виправивши критичні баги.

Будете грати?
Sem
С одной стороны, устаревшая GW, с кучей своих недостатков. С другой стороны, на портале так скучно, что я готов играть и в такую. Но есть вопрос, о каких критических багах идет речь ?
Dan
(Sem @ 5.4.2013, 19:12) *

о каких критических багах идет речь ?

Ось наприклад
https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...ndpost&p=584996

Оскільки багато гравців хочеть грати, запрошую клани реєструватися в Галактичній Війні _a1.gif Починаєм 12 квітня в п'ятницю о 19:00 )

Sem
а как быть с багом по времени ? Этот я отчетливо помню )

https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=63330

(Dan Mor @ 4.4.2013, 21:00) *

Можна було б запустити ГВ в тому вигляді що і була, виправивши критичні баги.

Я так понимаю, что подразумевается не только техническое состояние ГВ, но и условия игры ? (награды и пр)
Dan
Баг з часом можливо гляну, але не обіцяю поки що виправлю.

Нагород поки не встановлюєм, водночас ціни значно дешевші ніж були на початку старту минулої ГВ.
Heavy Metal
Та ну, считаю идея играть на той же версии бредовая.
Игрокам нужен ФРЕШ, чтто-то новое))) Ну вы поняли)
Keshaajkee
Куда лучше запустить старую ГВ, дело в том, что как и писал Sem, на портале довольно таки становится скучно, а значит нужно людей как то расшевелить. Гв (пусть даже и старая и не совсем пофиксеная) лучше чем ничего, к тому же, если ты не хочешь, то можешь и не участвовать, тебя ведь не заставляют.
Насчет призов, то конечно же хотелось бы немного подарков (поощрений что ли).
Scandinav
Так [ 51 ] [56.04%]
Где я живу, с кем я живу. Бред.

!
Попередження:
Флуд. 2 дні р/о
Sem
Я всё таки советую хотя-бы вернуть награды, никто не хочет регистрироваться, и это было бы...ээ...справедливо ?
Infinity
(Dan Mor @ 8.4.2013, 17:33) *

Нагород поки не встановлюєм, водночас ціни значно дешевші ніж були на початку старту минулої ГВ.

И все-же это как-то игра без стимула выйдет ) без особо заоблачных призов, вкладывать опять же деньги, в старую версию с какими-либо багами )

В прочем не отписал бы об этом если бы не пол Империи думало так-же )

Раз уж старая версия, так и призы можно было б старые, там приз хорошенький, все захотят получить ) или я не понял о чем речь? )
Dan
Я вам двом дозволяю не грати. Ніхто на вас за це не образиться ) На призи грошей зараз немає. І викорініть у себе думку про те, що призи це обов'язковий елемент у іграх. На елеганті наприклад призів немає, і люди грають в нього уже кілька років, при тому що версія не оновлюється. Я особисто буду грати в Галактичну Війну і без призів, бо мені сама гра цікава )
Sem
2Dan Mor
Видимо ты меня просто неправильно понял _a1.gif Под призами я подразумевал обычное денежное вознаграждение, разумеется игровой валютой портала. Я думаю, что основной фонд портала не сильно пострадает из-за того, что потеряет 100 000 кредитов.

(Dan Mor @ 12.4.2013, 16:47) *

На призи грошей зараз немає.

Или это я что-то упустил ? о_О

Если НГ не врёт, то на данный момент в основном фонде 15миллиардов кредитов, минут 100 тысяч - разве существенно ? Впрочем, не мне ими распоряжаться. Просто предложение, ты сам видишь, что за четыре дня заявку на регистрацию подала только Конфедерация.
Dan
(Sem @ 12.4.2013, 17:55) *

Если НГ не врёт, то на данный момент в основном фонде 15миллиардов кредитов, минут 100 тысяч - разве существенно ?

Ти ще прийди в НБУ і попроси видати тобі міліон гривень за гарні очі ) Після того як вони тобі скажуть що грошей немає, ти скажи: я ж прошу просто бумажки мені надрукувати, або хоча б безготівково, просто циферки на карточці поміняти.

І потім ще прикинься дурачком і запитай: я ж не думаю що багатоміліардний бюджет України постраждає від цього?

Ну і тоді тобі видадуть міліон звісно _a1.gif

Половину міліона переведи в кредити UAGalaxy. І ми зможемо зробити великі призи на ГВ! _a1.gif
Sentra
!
Попередження:
Оффтоп, розголошення приватної інформації, претензії до адміністрації, намагання втілити свою нереалізованість у спроби повипедрюватись перед іншими гравцями

Вирок: бан
Sem
Та где же там приватная информация ? Любой желающий может в транзакциях посмотреть эту сумму. Да и оффтопа я там не увидел, просто кому-то жалко наколдовать лишние 100к для игроков, разве не так ? Это не претензия, можешь сам поиграть в ГВ, вдруг понравится.

P.S Кстати, этого разговора небыло бы, если бы ты согласился на приз. И последствий печальных тоже избежали, пока бы ГВ подошла к концу, ты бы втройне отбил эти 100к.

!
Попередження:
Флуд, оффтоп. 1 місяць р/о

І не жебракуй більше.
Dan
Хлопці, ще раз повторюю, вас ніхто не заставляє грати. В чужий монастир зі своїми правилами не ходять. Ви чомусь такі злі в цій темі, як ніби ваше життя зіпсували перезапуском ГВ.

Якщо вам неподобаються правила гри, просто грайте в іншу. На порталі UAGalaxy за всі роки ніхто нікого не тримав, усім претензіантам завжди показували на двері _a1.gif Тут у нас ніхто нікому нічого не винен, портал створений для вузького кругу людей, які знають, розуміють і поділяють його атмосферу і його ігри.

---------------

У всякому негативі є і свій позитив _a1.gif Ми знайшли додаткові 20000 CUAG, і клани, що проявили найбільшу готовність і рішучість - отримують премію для старту в ГВ

Confederacy: 10000 CUAG
Black Sun: 10000 CUAG
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.