Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
USB driver bug
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Birdy Once
Привіт усім. Ось виникла проблема такого роду: вибиває бсод з помилкою юсб драйвер баг. Вперше така проблема з*явилась на початку січня цього року і вирішалась банальним перевстановленням драйверів ЮСБ. Цього ж разу так не вдається (навіть при відсутності увімкнених в порти штекерів ноут видає характерний звук вмикання того ж штекера в гніздо декілька разів (парна кількість звуків!) і бсод. Максимальний час життя до бсода 4-5 хв. Спокійно можу сидіти, якщо через диспечер пристроїв видаляю усі драйвера на ЮСБ порти, або ж через безпечний режим. В безпечному режимі практично усі драйвера працюють, принаймі в ньому я можу використовувати порти без будь-яких бсодів і тд. Тому накльовується проблема така, що раз проблема не в драйверах, які абсолютно справно працюють в безпечному режимі, то проблема в материнській платі, чи не так? Я в цьому не надто хороший знавець, тому хочу знати, що б варто було б зробити, чи варто якось перевірити материнську плату і яким софтом це потрібно зробити.
Характеристики ноута:
Acer Aspire V3-571G
Nvidia GeForce 630M 1gb
4gb ram
intel core i3
2x USB 2.0, 1x USB 3.0
F'M'N
Если в безопасном работает, в обычном нет, то наверняка установил какое-то нехорошее ПО, которое мешает работе портов. Думаю, если б проблема была в плате, то в безопасном режиме была б такая же картина, как и в основном.
У меня были однажды проблемы с портами после установки нескольких прог, порты перестали работать вобще. Решил проблему откатом системы.

У меня есть безотказная последовательность действий, которая позволяет решить любые проблемы:
1. Восстановление системы.
2. Если не помогло 1, переустановка системы.
3. Если не помогло 2, сервисный центр.
Birdy Once
Ні відновлення системи до контрольної точки місячної давності, ані зміна віндовсу не допомогла. Проте, я псіханув і встановив Ubuntu, де ця проблема відсутня, як і в безпечному режимі. Впринципі, це вихід, але, якщо хтось таки знає вирішення проблеми, то я був би радий почути його. Проблема вирішена, але не так як би хотілось, тому тему, будь ласка, не закривайте, можливо хтось знає як вилікувати це.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.