Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS] Arvin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Arvin
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Кодексом LTS і клянусь їх дотримуватися.

Рольова історія:
Одного чудесного дня я тікав від погоні, під час втечі я вдарився головою і втратив свідомість...
...Що зі мною?! Де я?
, казав підіймаючись с землі я. Нічого не пам'ятаю, як мене звати, звідки я і що зі мною сталося? Неподалеку від мене лежав датапад, я підійшов до нього і глянув, що там. О! Це ж моє фото! А ну, що в нас тут?
Ім'я - Арвін.
      Професія -  Найманець
      Планета - Набу  
      Ціль - виявити ворогів і доповісти начальству про кординати ворога не потрапивши в полон.  

Хмм...Цікаво. Ну раз моя місія знайти дані про ворога, то я виконаю її! -вигукнув я і почимчикував на північ.
Вечір...
Ухх і натомився я, треба відпочити, напевно влаштую намет ,-сказав це Арвін дістаючи щось з рюкзака.
Zzzzzzzzz....
Пшшшш-пшшшш...
Що це?! Різко піднявся хлопчина і подивився навкруги. Це ж..вартовий! А ну, якщо я перевдягнусь в його одежу і прокрадусь до них на базу
Тихенько підкравшись ззаду, Арвін гепнув його дровенякою і перевдягнувшись знайшов рацію.
- Пшшш-пшшшш..Прийом-прийом. Сержант Сасуко, прийом.
Треба прикинутись цим Сасуко, аби проникнути в штаб.
- Прийом,сержант Сасуко на мережі.

- Сержанте! Де ви бродили? Чекаю вас на Явіні і, щоб без запізнень!
- Вас зрозумів! Буде виконано ,-закінчив я і видихнув з полегшенням.
Ранок...
Пора вирушати, зараз тільки зберу речі і наготую їжі в дорогу. По дорозі я вбив парочку зайців і пришвидшив кроки... Так-так-так, я на місті, але треба бути дуже обережним, щоб не потрапити на очі солдатам, бо в лице вони мене однозначно розпізнають. Бачу двох охоронців біля штабу, мені треба якось відвернути їхню увагу без зайвого шуму. Ідея! Кину 20 доларів, вони побіжать за грошима і я зможу проникнути в приміщення. Найманець так і зробив, кинув гроші і швидко забіг в штаб. Ледве вдалось, тепер знайти потрібні папери і діло в шляпі... Де ж останній документ? Сейф! Він в сейфі, але на підбір коду потрібен час. Арвін протягом 20 хвилин возився із сейфом і майже відчинив, але все ледь не пропало, його розкрили. О ні, мене викрили, потрібно забиратися звідси! Так! - викрикнув хлопець відчинивши сейф. Його знайшли імперські воїни і почали переслідувати, Арвін тікав в сторону берега.
Ось ще трошки і шатл..О ні вони наздоганяють мене! Бластер! Біля каменю!
-побігши за бластером я ледь-ледь не впав.
Піу-піу...
Я на кораблі! Швидко! Заводся, маленька!
Фрррр-фррр..
Вжжжж..
Так! Вдалося! В дорогу на Набу!

Активні боти: Delvinius, Metuko (іншими не користуюсь давно)
Клани: BS, BA, Cult, Man, Ant.
Чому ви вибрали саме ЛТС?
Тому, що я хочу присвятити себе світлій стороні, грати чесно, пізнати знання світлої сили, удосконалити свої бойові навики, допомогти у розвитку клану, знайти хороших друзів і мені здається, що я буду бравим світлим воїном.
Чим ви будете корисні клану?
Активність, участь в ГВ, допомога в розвитку ідей, ОБ не знаю чи зможу, бо поки що в Ганебному списку.
Чи зможете придбати Support Holocron?
Зараз зможу, а потім як вийде.
Sentra
(Arvin @ 15.12.2012, 12:24) *

Ім'я - Арвін.
Звання - Фолловер

Поржал, спасибо laugh.gif

Что за бред? Ты никогда не был в LTS, однако у тебя уже с какой-то стати появилась история на планете Корусант, когда ты был ещё в MAN. Ах да, насколько мне известно тебя даже не выгнали оттуда, тебя напротив приняли туда ещё в то время, когда ты очень часто менял кланы. Так зачем же ты так поступаешь с теми, кто дал тебе шанс, а? Это твой путь на, эм, "светлую сторону"? Глупо.
Против.
Arvin
До чого тут взагалі Ман? Це моя історія персонажу який начебто воїн в Республіці. Я пішов з ману не через те, що я ганяюсь за кланами, а через те, що в мене немає можливості купляти голокрон, а так як потрібно мати в Мані голокрон, я не можу повернутися. В ЛТС я сподіваюсь на підтримку, підвищити бойові навики, що в Мані цього не зміг зробити. Нічого не "глупо", в мене немає можливості покращувати фінансове становище і я хочу присвятити світлій стороні. Все абсолютно закономірно, а те, що ти просто вз'ївся на мене через те, що я пішов з Ману, це твоє право, але якщо ти вже в ЛТС, то хоч намагайся дивитися об'єктивно на речі.
Sentra
(Arvin @ 15.12.2012, 12:46) *

а через те, що в мене немає можливості купляти голокрон, а так як потрібно мати в Мані голокрон, я не можу повернутися. В ЛТС я сподіваюсь блаблабла..

Глупо [2]. Ты даже не удосужился узнать о том, что у нас тоже нужно покупать голокрон.
Arvin
Що правда? А я наче не знав. Сказав же, що зараз спробую купити, а потім як вийде. З тобою все зрозуміло, чекаю інших.
Sentra
(Arvin @ 15.12.2012, 12:52) *

З тобою все зрозуміло, чекаю інших.

facepalm.gif
(Arvin @ 15.12.2012, 12:52) *

Що правда? А я наче не знав. Сказав же, що зараз спробую купити, а потім як вийде.

Ты дважды сказал, что у тебя нет "тех финансовых возможностей", чтобы его покупать. Однако ты каким-то чудесным образом смог купить Golden Lily за 8,000 CUAG и бластер за 2,300. А ведь за 10 с копейками тысяч можно было купить голокрон на полгода и не "париться" о нём. Ты кланраннер, признайся хотя бы себе в этом. И тебе было лень помочь своему клану, где тебя приняли, и ты просто решил свалить в тот, где его "якобы" покупать не нужно. И тут же опять просчитался laugh.gif
Хватит уже твоих басней.
Torn
Привіт Арвін.
Ну що ж, а я думаю що варто дати тобі шанс.
Докажи що люди які піддані світлій стороні сили поважають тебе і твоє прагнення вступити до ЛТС.
А саме: принеси по одному скріншоту поклонів любого з представників таких кланів як: Rep,SW,LTS,Cult.

Успіхів _a1.gif

П.С. Сабер не стався так категорично через історію рольового персонажа, дай шанс поступаючому, кожен заслуговує на це.
Ever
Не буду затрагивать тему твоего кланраннерства, тк это уже осточертело.
Ответь мне лучше на загадку: "Что нужно сделать учителю, чтобы его ученик превзошел его в мастерстве, если известно, что ученик ленивый, ненадежный, но талантливый и...ну скажем девушка?"
Удачи. Ответ обоснуй обязательно!
Arvin
2Torn

2Ever
Вчителю потрібно мотивувати її стати кращою. Наприклад: закохати її в себе, адже, коли вона закохається в нього, вона хотітиме стати кращою, щоб завоювати його серце і таким чином вона перевершить вчителя. Якщо людина не хоче чогось, то поки не змотивуєш її, вона цього не захоче.
Torn
Добре, а тепер перепиши історію рольового персонажу так, щоб вона не задівала нікого з клану, тобто не представляй в ній себе учасником клану, або просто перероби теперішню, але так щоб було цікаво.
(суть мого квеста щоб Сабер хоть трошки поміняв думку про тебе, так як у разі вступу твого в клан ви повинні будете здружитись)
Ever
А если учитель ее, лет так на 50, старше?)
Arvin
2Torn
Відредагував, придумав що зміг)
2Ever
Ну, тоді в нього є син, в якого вона повинна закохатись)
Ever
Мне кажется, что ты подумать не хочешь.
Arvin
Евер, навіть якщо учитель старший за неї на 50 років, а в учителя душа добра, то їй нічого не завадить покохати його, адже коханню немає меж і вік не є завадою) Це моя остаточна думка.
Torn
Тому, що я хочу присвятити себе світлій стороні, грати чесно, пізнати знання світлої сили, удосконалити свої бойові навики, допомогти у розвитку клану, знайти хороших друзів і мені здається, що я буду бравим світлим воїном.

А тепер поясни де було це бажання коли ти мене під час ОБ добивав?
Arvin
В той момент, майже вся ваша команда добивала, я намагався стримуватися, але при командному бої, коли нерви на підриві, це виконати досить важко. Я вже не добивав підсічками і іншими підлими прийомами, тебе я вбив третім відкладеним ударом і це вийшло майже випадково, я хотів вибачитися, але не встиг. Порівняно з минулою моєю грою я почав виправлятись, тому вибач за підлу гру.
Torn
Самоконтроль в любих ситуація головна риса яка потрібна нам.

Моя думка про тебе впала стрімко в низ, та покищо я не голосуватиму, а послідкую за заявкою.
Arvin
Я буду розвивати самоконтроль протягом всієї моєї заявки і намагатимусь не піддаватись своїм емоціям. Дякую за пораду.
Sentra

Прокомментируй.
Giterball
В той момент, майже вся ваша команда добивала

То не оправдує тебе

мені здається, що я буду бравим світлим воїном

В нас вже є такий, зветься BVS - Великий Vоїн Sвітла

Що до останнього коменту Сабера, якщо тобі один фіг, то чого подав до нас а не в Орден Джедаїв ?

Відповідь обгрунтуй, ну наведи блєск, шоб я повірив
Arvin
Я не зумів себе стримати, буду розвивати самоконтроль, аби не виникало таких ситуацій.
Щодо коментара, то мені не один фіг, просто я мав на увазі, що орден джедаїв і ЛТС слідують світлій стороні, тобто схожі, а Сабер зіграв проти мене підло і тому, я так сказав. Подав я до вас, а не в Орден Джедаїв через те, що Light Side - це організація людей у яких немає ніяких обмежень і це саме те, що мені потрібно: бути вільним, підтримувати спільні інтереси, слідувати світлій стороні і прагнути зробити світ "чистішим", кращим. Джедаї проводять все своє життя охороняючи мир, а люди Light Side - самі звичайні люди, які займаються спільною справою і тому, я обрав саме вас. Можливо я себе показав не досить з гарної сторони, але я буду виправлятись і сподіваюсь, що до мене віднесуться з розумінням.
Giterball
Надіюсь ти розумієш шо пишеш, а не так шоб було.
Якщо дійсно стараєшся виправитись то це вже дуже добре.

Скажу "За"

Не підведи мене
Arvin
Дуже дякую, на цей раз я вас не підведу!
Ever
Ну давай посмотрим насколько ты знаешь тех, с кем хочешь быть в клане, как к ним относишься)
Составь характеристику личности и игрока на каждого члена нашего клана.
Arvin
Торн - як особистість він: приємний в спілкуванні, вміє відстояти свою думку та поставити певну персону на місце, нажаль не дуже його добре знаю, але я гарної думки про нього) Як гравець: досить сильний гравець на синглі та і на стаффі, грає на досить високому рівні.
Я відношусь до нього позитивно.
Вергон - як особистіть: цікавий співрозвмовник, не знаю як з друзями, але з іншими він спілкується нормально без лишніх слів, сподіваюсь, що він допоможе і підтримає у важку хвилину. Як гравець: досить високий рівень гри на синглі, хотів би повчитися в нього грати) Відношусь до нього позитивно.
Сабер - як особистість: веселий, трішки амбіційний, але я впевнений він досить адекватна та цікава персона) Як гравець: грає на середньому рівні, але перспектива присутня, він може грати краще) Відношусь ближче до позитива)
Евер - як особистість: цікавий в спілкуванні, веселий, більше нічого не знаю(
Як гравець: гарно грає стаффом, може виграти навіть при дисбалансі, гравець високого рівня. Відношусь позитивно.
Гітербол - весельчак, вміє підняти настрій, адекватна персона) Як гравець: гарно грає на синглі, вміє підловити в потрібний момент. Відносюсь позитивно.
Женя - її зовсім не знаю. Відносюсь нейтрально.
Майже про всіх вас я мало знаю, але сподіваюсь дізнаюсь про вас більше)
Wergon
Вітаю ти уже заробив моє негативне ставлення до себе. По таким причинам:
1. Навіть не ознайомився толком з кланом, сумніваюсь що ти навіть кодекс читав.
2. Грою на ОБ. Наш сквад складається з Рицарів Джедай (сумніваюсь що вони тебе добивали), з Антарських Рейнджерів (вони добивати можуть) і ЛТС.
3. На рахунок Ордену і ЛТС, дійсно у нас трошки схожа структура, але у Джедаїв більше правил стриманості чим у нас. Якби читав кодекс їхній і наш, зрозумів би це.
4. Я дико не люблю підлиз. Ти написав що у нас усі сильні гравці, клан папок чи що? Ти боїшся сказати правду, що ось ххх грає не дуже! Так ні ти до усіх спробував підлизатись.
Думаю цього достатньо щоби сказати ПРОТИ.
Sentra
(Arvin @ 17.12.2012, 22:06) *

Як гравець: грає на середньому рівні, але перспектива присутня, він може грати краще) Відношусь ближче до позитива)

На днищенском уровне я играю, о чем ты
Arvin
1. Кодекс читав уважно.
2. Ось якраз джедаї мене також добивали: Мазахака, Фелліс.
3. Перед тим як відповісти на питання Гітербола, я обидва кодекса прочитав ще раз і зробив висновки.
4. Пфф, ніякий не підлиза. Сильні гравці це так, але є і сильніші. Сильні поняття розтяжне, тому не роби поспішних висновків. Більшість ваших гравців грають на досить таки високому рівні і це правда. Сабер написав грає на середньому рівні і в нього є справді перспектива, щоб грати краще. Ваш клан поки що малий, тому із 5 чоловік активних грає досить добре 4 чоловіки. А ось тут ти помиляєшся, я кажу правду завжди в лице і це моя думка щодо вас після декількох дуелей.
Думаю тобі варто змінити свою думку, адже я писав лише те, що знаю.
Ever
Не ну не могу я сказать против, не могу)))
Что до твоего боя на ОБ-претензий не имею. Довольно грамотно держался и поймал меня элегантно один раз.
Возможно ты еще в поисках, возможно ты еще чего-то не понимаешь, но твою заявку нельзя назвать лольской или детской. Отвечаешь ты вдумчиво.
Но я точно также не могу быть уверенным в тебе, тк помню твое прошлое.
Убеди меня в том, что ты не покинешь наш клан в ближайшее время.
Arvin
Мені не вигодно покидати вас в найближчий час, адже якщо подумати, то після мого виходу мені шлях в будь-який клан буде назавжди закритий. Я остаточно посвячу себе в кланранери і мене не будуть сприймати в серйоз, я буду виглядати як невідповідальна, розважлива людина. Хіба мені це треба? Звичайно ж ні, я думаю ти зрозумів суть моїх слів.
Ever
А ты разве не думал об этом уходя из МАН?
Arvin
Я не збирався йти з Ману, потім лише, коли мене викинули через відсутність голокрону, я остаточно обрав шлях за яким я буду йти подальший час.
Ever
И так всегда было у тебя)
Не убедил.
Torn
я особисто не проявляю більшу симпатію до когось з поступаючих.
Але тим не меньше хочу вам нагадати що любу людину можна виправити якщо вона сама цього хоче, особисто я також немало пройшов кланів, отож зі своєї сторони пропоную взяти Арвіна на випробовувальний термін сроком в 3 тижні без видачі звання, і якщо він себе прояве з поганої сторони ми його видалимо з клану, а якщо старатиметься та змінюватиметься то залишимо.
Arvin
Я не піду з клану, бо це той колектив який шукав протягом мого перебування на порталі, можливо він не такий як я думаю, але я спостерігав за вами ще раніше і маю позитивні враження. Я хочу присвятити себе світлій стороні, я втомився від постійного негативу і підлої гри, я хочу свободи, і просто бути складовою вашого колективу. Я буду робити все, аби покращити його стан і навіть якщо я не потраплю, я всеодно буду намагатись потрапити в ЛТС, бо це моє покликання.
Можливо я тебе і не переконав, але я все сказав, що я хочу взяти з цього клану.
Торн, я також хотів запропонувати випробувальний термін)
Wergon
1. Ти не ознайомився з кланом коли поступав, якби ознайомився то знав що до нас потрібен голокрон. Тиць Тиць
2. Я ще можу повірити що Мазахака міг добити, а от проте що тебе навмисно добивав Феліс я не повірю. Я знаю його довше, чим цей твій акк на порталі зереєстрований.
3. Тобто тебе буде хтось виводити з гравців Республіки і ти будеш на серверах розповідати яка Республіка відстій? (Відь проти тебе Сабер зіграв підло і тому ти так сказав)
4. Вот і ти це поняття розтягнув на свій лад, щоби підлизатись до нас і зробити нам компліменти. Усі наші гравці грають на середньому рівні гри.
5. Ти покинув Ман бо у тебе закінчився голокрон. Питання ти нас також покинеш коли у тебе закінчиться голокрон?
6. Що у тебе в профілі робить скріншот з рахунком гравця Lerroy. Чи це твій колишній нік?
Sentra
Lerroy его первый ник, было печальное дело.
Arvin
1. Скільки можна казати, я знаю, що потрібен голокрон і я його зможу купити, просто написав, що не знаю потім чи зможу і все.
2. Фелліс один раз мене добив синім стилем, а так я згоден більшість дотримувались кодексу.
3. Ні, я такого не казав. Я сказав про нього саме, а не про Республіку, якщо вона відстій, то я б не поступав би сюди.
4. facepalm.gif Та не підлизуюсь я, просто порівнюючи з моїм рівнем гри ви досить гарно граєте. От на серверах кажуть новачки на мене " о да ти про" тобто, цим я хочу сказати, що гравці порівнюють себе з іншими і тому, для нього я показався сильним, а ви для мене.
5. Голокрон - це була для мене другорядна причина, у мене були інші причини також щоб піти. Ні, не піду, голокрон - це не причина, щоб від вас іти. Заявка так довго триває, вирішується моя доля, я вступив, а потім просто так піти через голокрон? Ні! Такого однозначно не буде.
6. Це мій колишній нік, не плутай з Leeroy. Тоді я просто не знав про ще одного такого і створив Lerroy.
Ever
Поддержу Торна с его предложением принять Арвина на испытательный срок, не выдавая звания.
Еще один вопрос. Какое наказание попросишь если вдруг соврешь и кинешь нас?
Arvin
Зневага, посвячення в кланранери, ніякої допомоги на порталі і взагалі до мене перестануть добре відноситись. Думаю цього достатньо.
Ever
Не, мало. Мне кажется ты себя сильно жалеешь. Попробуй еще пофантазировать.
Wergon
Мій голос лишається не змінний, кандидату не довіряю.
Arvin
Вергон, твоє право, можливо ти мені довіришся, коли я доведу, що гідний вашого клану.
Евер, будуть троллити всюди, не зможу вступити ні в який клан, всі вважатимуть за неадеквата, не матиму друзів( і не зможу ні в кого попросити допомоги(
Хотів би ще примітити, що я відмовився від двох запрошень в клани, аби поступити до вас.
Ever
Что за приглашения? Расскажи)
Arvin
Гіор запрошував в Культ, Сітроен (Бруд) запрошував в ант бути його замісником, але я від двох запрошень відмовився.
Ever
Ок. ЗА то, чтобы его взяли на испытательный срок.
Torn
отож, оскільки активних запитань як таких немає до кандидата, то думаю, що маю право зробити невелику голосовалку.
А саме: прохання усхі активних ЛТСівців проголосувати просто ЗА\Проти того щоби прийняти кандидата на випробовувальний термін в 3 тижні, пристально контролюючи відклики гравців подальші про нього та його користь для клану, якщо він покаже себе з поганої сторони то ми його видалимо, якщо ні то через 3 тижні він отримає звання Рекрута та стане повноцінним учасником клану, я думаю що варто дати йому один шанс.
ЗА:2\Проти:0
Torn - За
Wergon
Saber
Ever - За
Giterball

i
Сповіщення:
Старайтесь не использовать кислотные цвета в написании сообщений.
Sentra
(Saber @ 15.12.2012, 12:34) *

Против.
Torn
а тепер перечитай про випробовувальнйи термін ще раз, зараз голосування саме за нього.
Wergon
Кандидат набрав лише 60% позитивних голосів. Проголосувало 3 За і 2 Проти. Тому відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.