Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS]Djoker
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Keron
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Кодексом LTS і клянусь їх дотримуватися.
здраствуйте)я хочу поведать вам свою историю.
Моя жизнь-это погоня. Погоня за славой, уважением и признанием, ну и конешно мастерством.Раньше я жил не думая о чужом мнении и теперь об этом жалею, так как мне теперь ОЧЕНЬ трудно находить друзей и клан с которым хочу связать свою судьбу . Я начал свою историю с человека по имени Джокер-Вон имено на мём я познал основы игры, но моё поведение было слишком дерзкым, и я решил сделать пластическую операцию(сменить аккаунт), я их сделал много пока не понял что не имя показывает что за человек ,а его поступки.И вот я стал совершенно другим человеком и другим именем и приличным поведением.
Дорога моей жизни привела меня в LTS. Я видел мастерство клинка этих бравых воинов и хотел стать одним из них. А подал свою кандидатуру в LTS и в даный момент жду решение моей судьбы.
Botu-Alex-Messi-Win,Djoker-Won,Fresh i ewe mnogie.....
V klanah-rep,sw,bs,syn,cult:ac,cult,man,dms,cam.
Я давно хотив до ЛТС но в мене було мало шансив тому що я йшов коли я погано грав и хотив приписку.Я зараз я изменился имени подобаеться кодек клана.
Я буду допомагати инколи з финансами
Вин в мене е назавжди
Giterball
Моя жизнь-это погоня

Хм... тоді тобі вже не місце в клані
Погоня за славой, уважением и признанием

В нас тут не конвеєр героїв Uag

+ Судячи з твоїх мінусів, немає ніякого бажання приймати тебе до нас, щоб ти вже через дуже короткий термін покинув наші ряди.

Подумай добре над своєю поведінкою щодо юагерів

Keron
Вибачте будь ласка це история давна я можу написати иншу якщо забажаете.Ни я йду в ЛТС щоб залишитися.
Giterball
Таа...

Тут не діло в твої історії, тут діло в тому як ти ставишся до кланів, побув в одному - зіскочив, побув в другому - зіскочив і так далі.

Тут не раді кланранерам, так що вибачай.

Я проти
Keron
Я можу тоби всё розповисти про клани хочеш чому я покидав7
Giterball
І так, мені всерівно що там було і як
Я бачу що ти не постійний.

Підримка грошима чи твої гарні очка не грають ролі.

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.