Darth Zim
2.12.2012, 11:48
Я ознайомився із Конституцією та Кодексом Ордену Джедаїв.
1.Ботів в мене немає.
2.Ancient.
3.Я не пам'ятаю, де народився, але пам'ятаю обличчя своїх батьків. Якось під час польоту на Кашшик на нас напали розбійники та збили наш корабель, попавши в двигун.
Він вимкнувся, а моя мати відразу схопила мене і побігла до рятувальної капсули.Ця капсула впала на планету Кашшик. Я побачив свою мертву маму та закричав,
і мене почули вукі, які полювали в той час. Вони забрали мене із собою до їхнього вожака. Він прийняв рішення виховувати мене до повноліття.
За тринадцять років життя з вукі я ходив з ними на полювання і навчився стріляти з бластеру, а також робити пастки. Так тринадцять років я жив з ними, але
якось прилетів джедай зі своїм завданням на цій планеті. Він відчув в мені велику силу та почав навчати мене. Під час одного тренування на нас напали два учні ситха і
вбили мого вчителя на моїх же очах. Я з того часу поклявся собі, що буду захищати людей по всій галактиці.Я полетів на Корускант щоб всупити в Орден джедаїв але нажаль мене не взяли
поскільки я був не досвідчений.
Але потім якось мені довелося попасти на Датомір де знаходився Орден Ancient я вступив в нього і почав швидко підніматися в званнях.Потім я запросив туди своїх друзів вони також всутпили
в Орден але через короткий час нас вигнали мене вигнав Елдон він мав владу і я йому не подобався тому він вирішив прогнати мене.Я не став сперечатися і полетів на Корускант,бо я ще раніше хотів вступити в Орден джедаїв але мені не вдалося але в цей раз в мене вийде.
Я упевнений полетів на Корускант.
Розкажи більш детальніше чому? По яких причинах? Т и пішов (вигнали) з Ancient
Darth Zim
2.12.2012, 12:06
Мене не долюблював Елдон в нього була влада тому він мене і прогнав з клана.
Ось діалог Елдона зі мною сьогодні на сервері:
Я:О ще Елдон прийшов.
Елдон:Закрой свой рот.Уже два человека вилетели из клана и ти хочеш?
Я:Ти мені рот не затикай.І в мене питання чому ти мене ще вчора не вигнав?(Він погрожував мені вчора тим,що викине мене з клану).
Елдон:Не зли меня.Щас из клана точно вилетиш ти хочеш вилететь.
Я:Ну спробуй подивлюся як в тебе це вийде.
І він мене викинув ось все.
Чому він тебе не долюблював? Має бути на це причина. Що на це сказав глава вашого клану?
Darth Zim
2.12.2012, 12:34
Чесно я сам хотів вийти з клану просто клан неорганізований кожен сам по собі постійні сварки там є декілько нормальних людей.
Ну і з клану я хотів вийти із за Елдона і тому,що мене ні хто не слухав новачки які тільки неділю були в клані у них вже звання вище є влада.Вони вважають мене за дурачка але я розумію,що я роблю і що відбуваєтся в клані цей клан Ancient молодий і дуже скоро загнется.
Ось чому я хотів піти.
А глава клану нічого не сказав він взагалі в останій час дурньою займаєтся.
Haydamaka
2.12.2012, 13:46
Що ти знаеш про пунктуацію?А глава клану нічого не сказав він взагалі в останій час дурньою займаєтся.
І чим саме він займається? Чим йому, н твою думку, займатися було б потрібно?
Sagittarius
2.12.2012, 15:55
З наведеного тобою уривку розмови можна зробити як правильні так і хибні висновки - для однозначності інформації вкрай недостатньо. Тому будемо вважати, що я його (уривку) не бачив.
Тобі не здається, що заявка у Республіку - це, свого роду, зрада? Чому?
Darth Zim
2.12.2012, 18:11
Haydamaka
Він наприклад зробив 3 гілку розвитку в клані хоча людей не достатньо і вже хоче робити 4 гілку!Я вважаю,що рано і не розумно булоб робити 4 гілки 2 достатньо і краще б він людей в клан привлекав чим робив нові гілки.
Wepuat
Ні я не вважаю,що це зрада бо мене прогнали.Тай колектив там не гарний багато осіб дуже підозрілих я вважаю кожен на моєму місці зробив би так само.
Sagittarius
2.12.2012, 19:02
Тоді чому ж ти взагалі був у тому клані, якщо там настільки поганий колектив? А що ж буде, якщо тобі й тут колектив не сподобається? Будеш теж казати, що [багато осіб дуже підозрілих]? Спробуй об'єктивно проаналізувати всю ситуацію - що зробив, що міг зробити, що не зробив і чому - для покращення ситуації?
Darth Zim
2.12.2012, 20:52
Ну спочатку я не знав який там колектив коли поступа туди я з клану нікого не знав тільки потім я все зрозумів.Якщо мені тут не сподобаєтся колектив я буду намагатися налаштувати стосунки з тими людьми з якими я буду в сорі в Ancient я також намагався покращити стосунки але не дуже виходило.
Sagittarius
3.12.2012, 18:34
У мене до тебе невелике прохання (його не обов'язково виконувати, але...) - перед тим, як викласти повідомлення, будь ласка, перевір його орфографію хоча б засобами WORD-у, бо дуже складно зрозуміти суть повідомлення.
Тепер по суті...
На власному досвіді знаю, що лідер без підтримки колективу абсолютно нічого не вартий. Невже решту членів твого колишнього клану влаштовував (влаштовує) нинішній стан справ?
От ти кажеш, що
рано і не розумно булоб робити 4 гілки 2 достатньо і краще б він людей в клан привлекав чим робив нові гілки
А може він працює на перспективу? Може саме різноманіттям рольового життя планується приваблювати людей до клану?
Darth Zim
3.12.2012, 22:28
Ні не влаштовував я можу сказати.
Ні я не думаю дивися як там все відбуваєтся:
Було 2 гілки потім Гіор сказав,що він хоче третю гілку він за неї заплатить і буде головним в тій гілці потім 4 гілка не знаю хто був ініціатором але знаю,що знову Грівусу сказв(ну ініціатор),що він заплатить і буде головним.
Тобто можна зробити висновок,що все вертется на грошах Грівуса хвилюють тільки гроші (ну це моя думка).
І в мене прохання можна не питати мене про те,що було(якщо вам не складно).
Ось ти сказав, що якщо тобі тут не сподобається колектив, ти спробуєш налагодити відносини. Чи пробував ти це зробити в минулому клані? І чим це закінчилось?
Darth Zim
4.12.2012, 22:42
Wergon
Так звісно намагався вийшло з одним але всеодно інші так само негативно налаштовані проти мене.
Gordus
12
Иногда оглядываясь на прошлое можно извлечь несколько хороших уроков, чтобы не повторять ошибок в будущем. Впрочем, ты прав, давай оставим прошлое там, где его место.
Поговорим о другом...
Подчас будущее - это всего лишь неудачно реформированное настоящее, но тем, кто не оглядывается назад, не заглянуть вперед.
Говорят, что будущее - это зеркало без стекла. А как считаешь ты и согласен ли с этим?
Darth Zim
6.12.2012, 8:36
Так.
(Darth Zim @ 6.12.2012, 8:36)

Так.
я думаю Даиверу хотелось увидеть более раскрытый ответ, как и остальным членам ордена.
Darth Zim
6.12.2012, 21:10
Закрийте будь ласка заявку.