Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Teddy
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Teddy
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв

Боти(інші акаунти): Kozaks,Bruce Wayne ,інші якщо і були ,то я вже не пам'ятаю

Клани: Республіка;
Камeлот

Рольова історія:

На порталі перебуваю майже два роки ,за цей час був в двох кланах
Ім'я: Teddy(при народженні-Kozakc)
Вік : 22
Раса: Людина-рангонсець
Місце проживання: Coruscant/Camelot
Місце народження: Rangon
Більшість даних про мене втратилось,але велика частина збереглась в моєму
голокроні c3po.gif
Wergon
Привіт Teddy, нагадай мені причину чому ти покинув колись Республіку?
Verlos
приветствую.

у меня вопрос, если ты один раз бросил орден ради другого клана, что может быть гарантией что ты не сделаешь этого снова?
Feliss
Тедди, как я рад, что ты возвращаешься))

Чесно, не вижу смысла что-то спрашевать, потому-что ты был всегда на светлой стороне, был чист и не позволял эмоциям овледевать тобой. Я знаю причину ухода с РЕП и в твоих целях не было ничего плохого. Я, ЗА.
Teddy
Фелісс,дякую,я теж Радий Тебе бачити _a1.gif Wergon,відповів в приватну скриню
Olsney
Мне тоже интересно узнать почему ты покидал Республику. Ответь в заявку )
Verlos
(Teddy @ 25.11.2012, 8:32) *

Фелісс,дякую,я теж Радий Тебе бачити _a1.gif Wergon,відповів в приватну скриню

извиняюсь, а мой вопрос не достоин ответа?
Ralf
(Teddy @ 25.11.2012, 8:32) *

Wergon,відповів в приватну скриню

що значит в приватну скриню? А ну давай всі відповіді в тему.
Khadgar
Охарактеризуй свою діяльність у Республіці(все погане та хороше).
Не подобається оці відправки відповідей на запитання у пм...
Відповіді в студію!Також про інші квести не забувай.
Haydamaka
В Камелоті ти обіймав керівні посади, якщо не помиляюся. Що найскладніше було для тебе в цьому? Було щось таке, чому ти навчився?
Daiver
Как ты думаешь, чем отличается друг от товарища и знакомого?
Teddy
Verlos,

извиняюсь, а мой вопрос не достоин ответа?

всьому свій час,треба було лише проявити трошки терпіння

Чи довіряти Тобі мені чи ні -справа твоя ,як і справа кожного в цьому храмі.Навіть подаючи заявку ми ж беремо на себе вже якусь відповідальність,так?.Що я можу Тобі довести ..просто вір мені на слово.Я достатньо довів вірність Республіки,хоча не мені судити...всі роблять помилки,навіть великі старійшини Храму Джедаїв робили колись помилки,взагалі всі істоти,люди,та інші -роблять помилки,все-таки не зрікався світлої сторони,навіть коли відправився в вигнання і Камелот назвати іншим кланом важко,тобто він дійсно був іншим),але ж він ніколи не виступав проти Республіки і був на її стороні,я просто допоміг народу цієї планети встати з колін,заснував королівство, ми разом боролись проти орденів тамплієрів і інших сателітів ситхів та їхніх союзників).І коли прийшов час я склав повноваження і відправився додому

Haydamaka,
Найважче було :будувати державу з нуля,тримати централізацію влади,ієрархія,тримати контроль/слідкувати за порядком і т.д.Незнаю ,що зараз робиться з Камелотом ,так як я там востаннє був 3 місяці назад і на зв'язок з Круглим Стілом не виходив,але думаю мій наступник Хен ,все тримає в руках
Так,це був для мене своєрідний новий досвід)

Ralf,

що значит в приватну скриню? А ну давай всі відповіді в тему.

Просто не хотілось виносити занадто приватні матеріали на вид для всіх))і це не стосується Республіканців,я маю на увазі "іншокланових очей" і т.д)
Але якщо все шановне товариство наполягає ,то ось витяг з моєї телеграми магістру Вергону :

"
Час по Корусанту /8:24 am
Пшшшшшшшш..основна причина була в тому ,що я погарячкував і це була моя помилка,в нас з Пресстісімо тоді був маленький конфлікт з Екселентом і коли ми надали багатократні докази порушення ним кодексу то рада відрегувала не зовсім так я ми хотіли,чесно взагалі ніяк,я відправився в вигнання(думаю дані/записи мого прощання залишились в архівах конференції) на далеку планету камелот.На планеті я проживав десь місяців 2, знайшов спільну мову з народом і заснував своє королівство-Камелот Пшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш і відправився додому - в Храм джедаїв....Пш-пш-ол пшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш "

Khadgar,

Охарактеризуй свою діяльність у Республіці(все погане та хороше).

Я не можу сам по собі судити ,так як я бачу себе тільки з однієї сторони ,можливо ті події які можливо здалавиль Ордену неправильними ,для мене були-правильними і навпаки,я завжди діяв по совісті і кодексу...думаю зі сторони краще видно

Daiver, елементарне і водночас філософське запитання ,мені треба подумати..хм yoda.gif
Verlos
Поверю наслово За.
Olsney
я бачу себе тільки з однієї сторони

Напиши с той, которой видишь и как тебе кажется самому. Пусть будет как будет, а потом мы сами отфильтруем что и как)
Khadgar
Я так зрозумів, що оте *ПШШШШШШШ...* прикриває щось... Ти б його не вписав у відповідь, якщо б це не стосувалося питання. Прохання відкрити.
Я не прошу дати собі оцінку, я прошу розповісти, що ти робив у клані, які конфлікти мав, які помилки робив і тд...
Teddy
Я так зрозумів, що оте *ПШШШШШШШ...* прикриває щось... Ти б його не вписав у відповідь, якщо б це не стосувалося питання. Прохання відкрити.

Та ні, " пшшшш" ,то лише поміхи в зв'язку
Ось эдині рядки ,які не записалися в протокол(витяг) ,я і мій дроїд - R66 їх відновили

"...королівство-Камелот ,ми уклали гарні стосунки з Республікою,Камелот мав активно допомагати в всьому Республікі...Потім,провівши ще багато місяців в медитаціях я відрікся від влади(тобто передав владу генералу -Хеноморфу) і відправився додому - в Храм джедаїв...."
Asmadeus
Наконец-то решил вернуться!))) Ура)Давно пора было. Присоеденяюсь к словам Феллиса. Мой голос однозначно ЗА!
Khadgar
Закіньчи той квест, який я дав, та розкажи детальніше про конфлікт між тобою та екселентом
Sagittarius
Колись давно одна людина сказала: Ніколи не довіряй тому, хто не довіряє тобі. Чи згоден ти з цим висловом? Чому?
Teddy
Vultur,Khadgar

Як сказала одна мудра людина : "Сам себе оцінювати не вправі я"

Конфіліктів я не пам'ятаю ,щоб з кимось мав,була тільки неприязнь з Екселентом ,і то вона проявлялась з його сторони
Khadgar
(Ще раз повторюю.
Я тебе прошу не себе оцінювати, а написати, так би мовити, хронологію подій(що робив і тд).
Розкожи про цю неприязнь. Чому вона розпочалася з Екселента?
Olsney
Ты хочешь сказать, что никогда сам себя не оценивал в мыслях, к примеру? Свои действия, поступки, решения, не делал выводы?
Сомневаюсь. Похоже, что тебе просто нечего сказать и изменений в тебе не произошло, а это - просто отмазки.
Daiver
(Daiver @ 25.11.2012, 11:57) *

Как ты думаешь, чем отличается друг от товарища и знакомого?

(Teddy @ 25.11.2012, 19:43) *

елементарне і водночас філософське запитання ,мені треба подумати..хм yoda.gif

Teddy
Wepuat,
Двояке питання,напевно все ж таки я згідний з цим висловом,бо справжня довіра виникає лише тоді коли дві людини довіряють одне одному рівносильно.Але є і виключення,он наприклад,Мейс Віндоу не довіряв Енакіну ,але Енакін міг повністю покластить на його слова і він йому довіряв,поки його розум не захопила темна сторона,так само і в життєвих ситуаціях,коли Тебе хтось зрадив ,він можливо забуде цей вчинок через деякий час і буде Тобі довіряти як і раніше,але Ти йому вже не зможеш довіряти ,довіряти так як раніше...

Daiver,
Нэа,друг і товариш/компаньйон це зовсім ,якщо подумати ,різні речі
Ось наприклад з фільма про ковбоїв-розбійників :

"По воле судьбы трое мужчин вынуждены объединить свои усилия в поисках украденного золота. Но совместная работа - не самое подходящее занятие для таких отъявленных бандитов, как они. Компаньоны вскоре понимают, что в их дерзком и опасном путешествии по разоренной войной стране самое важное - никому не доверять и держать пистолет наготове, если хочешь остаться в живых."
Вони теж були товаришами по справі/ділу,по охоті на золото ,але не друзями так як не мали довіри один до одного і могли в будь-який момент перерізати горлянки один одному..Товариші можуть бути: по життю,по навчанню,по клану(всі Республіканці один одному товариші,так як ми всі в одному клані) і т.д ,але друг це саме та людина ,якій Ти довіряєш ,і на яку можеш покластися.

Vultur,
Ты хочешь сказать, что никогда сам себя не оценивал в мыслях, к примеру? Свои действия, поступки, решения, не делал выводы?

Ні ,я це не хочу сказати,в думках ми всі себе оцінюєм.Дійсно,себе сам оцінювати , тільки в думках я буду)
Похоже, что тебе просто нечего сказать и изменений в тебе не произошло

Вибач,але які саме зміни в мені мали відбутись?..так,я як і кожна людина з кожної події беру для себе урок,як кажуть :" Досвід без біди не наберешся"

Khadgar,
Розкожи про цю неприязнь. Чому вона розпочалася з Екселента?

Вибач,не зовсім зрозумів питання.Ну..звідки мені знати,чому вона з нього почалась,він намагався постійно мене провокувати,а я просто не звертав уваги,потім лише звернувся до Ради,я власне цю неприязнь не розпочинав.

-Ось маленький запис камер спостереження,цeй запис знайшов мій дроїд -R66,я тоді ледь вижив,але рани швидко загоїлись...

[ytold=hEtFFCJN3M]
[/ytold]
Daiver
(Teddy @ 28.11.2012, 13:43) *

Daiver,
Нэа,друг і товариш/компаньйон це зовсім ,якщо подумати ,різні речі
всі Республіканці один одному товариші,так як ми всі в одному клані) і т.д ,але друг це саме та людина ,якій Ти довіряєш ,і на яку можеш покластися.

Перенеся аналогию на кланы. Камелот и Республика для тебя - друг или товарищ? На который из этих кланов ты можешь положиться как на друга или товарища? И почему?
Khadgar
Яким чином він тебе провокував?
Будь ласка, нарешті, зроби мій квест(прошу в останнє)
*Охарактеризуй свою діяльність у Республіці(все погане та хороше).*
Teddy
Охаректеризуй свою діяльність в Республікі(все хороше і погане)
Вибач Кхадгар,не сприйми за образу, але цей квест виконувати я не буду ,я пояснив з яких причин і чому,ну не маю я сам себе оцінювати і характеризувати.Екселент мене провокував різними способами :в конференції(думаю,більшість були свідками цього),на серверах і т.д,але я намагався не звертати на це уваги як і радили деякі старійшини,тільки потім звернувся до Ради.Що було то було, як кажуть:"Джедаї не мають ворушити минулим” ...я вже все забув Daiver, в процесі ( я прийду з роботи і навчання -напишу відповідь)
Khadgar
Ось ти пішов ізза конфлікту з клану.
Якщо наприклад ти почнеш конфліктувати з Vultur - ом. Що тоді?

Самопожертва. Що це?. Чому цей термін пов*язаний з джедаєм? Чи можеш ти пожертвувати своїми причинами і виконати квест.(від якого ти ухиляєшся)?
Olsney
Против. Мои догадки подтвердились.
Teddy
Daiver,
У правлінні Камелота знаходиться дві людини ,яким я довіряю ,звичайно ,Камелот має іншу ідеологію ,але він завжди був на стороні світла, тому Камелот для мене дружній клан,так як його створення має до мене відношення,а Республіка,тобто Храм джедаїв це дім.

Khadgar,
Ось ти пішов ізза конфлікту з клану.
Якщо наприклад ти почнеш конфліктувати з Vultur - ом. Що тоді?

Конфлікти ж не можуть виникати просто так,без причин.Та й пішов я з клану не через конфлікт,скоріше ,що я пішов на деякий час в вигнання ,в роздуми.Конфлікт і неприязнь це різні речі.Конфлікт між двома джедаями,це виплеск негативних емоцій,один проти одного ,що заборонено джедаям.Звичайно,це не означає ,що джедай завжди має бути спокійним ,і тримати емоції при собі,наприклад,коли Обі-Ван прилетів на Мустафар він не міг просто стримати свої емоції,перед Енакіном,думаю,його навіть переповнила на деякий час ненависть,адже Енакін своїми ж руками знищив Храм джедаїв,юнлінгів,Республіка в своєму попередньому виду...в моєму випадку були провокації зі сторони Екселента,але я намагався не вестись на них,лише потім звернувся до ради,тобто це не зовсім конфлікт ,це була неприязнь з однієї сторони і яка почала проявлятись з його сторони.

Самопожертва. Що це?. Чому цей термін пов*язаний з джедаєм?

Самопожертва,це позбуття власних інтересів і почуттів заради блага держави ,вищої цілі,блага країни ,іншої людини тощо.

Самопожертва..Все життя джедая це самопожертва.Джедаї відмовлялись від сім'ї ,від простого людського життя ,щоб жити вічно охороняючи гармонію та мир в Всесвіті.Людина,яка стала джедаєм зливалась з Силою,віддаючи перевагу логіці, заснованої на мудрості, перед гнівом, провідним до швидких рішень. Для того, щоб досягти гармонії зі світлою стороною Сили, практикуючі її часто медитували, щоб очистити себе від емоцій; особливо від негативних емоцій, таких як агресія, гнів і ненависть.Ми джедаї знаємо ,що після смерті станем єдиним цілим з Силою,тому я вважаю ,що не варто боятись смерті.Джедаям не лячно помирати .
Khadgar
Все дізнався.
Проти.
Зразу ж з початку розгляду заявки не сподобався(оці відповіді в пм, уникання виконування квестів). Спочатку ти кажеш, що то через екселента ти пішов з клану, а потім зовсім інше. І ще. Я дізнався у екселента все, і я згоден з ним. Ти кажеш, що ти джедай, але, напевно, ти ще не розумієш як це...
Daiver
Все понял.
Я За
Wergon
Що будеш робити якщо не поступиш в Орден?
Haydamaka
Я пам"ятаю, що свого часу я вважав тебе доволі нестриманим та навіть інфантильним, і коли ти пішов з Республіки, я був задоволеним. Останнім часом я не слідкував за УАГом та окремим гравцями. Тож можливо щось змінилося. Більше того, можливо я був неправим по відношенню до тебе відпочатку. Спробуй мене в цьому переконати. closedeyes.gif
YaYebiwe
За.
Sagittarius
Виходячи з твоїх слів, ти навряд чи зможеш довіритися незнайомій тобі людині? Я вірно зрозумів?
Teddy
Wergon,
згодом ,коли з'явиться час,мабуть, ще раз подам заявку
Haydamaka,
в багатомісячних медитаціях на Камелоті,переосмилив деякі речі я.
Якщо чесно,я навіть незнаю чому я здався тобі саме інфантильним,але ,ймовірно на це були вагомі причини,зі сторони краще видно,але як говориться :" зовнішність оманлива"
Wepuat,
Ну це ще дивлячись хто саме це буде,ступінь довіри може бути різний,звичайно,щоб по-справжньому почати людині довіряти треба багато часу і щоб та людина дійсно довела,що вона варта довіри.Можливо ,в деяких випадках при при незнайомцю я і зробив би вигляд,що довіряю ,але в душі буду триматись насторожливо.
Sagittarius
Гм... Гаразд...

От саме зараз йде Галактична війна. Тебе (одного) було закинуто на ворожу планету для організації підпілля та партизанських загонів. Серед яких верст населення ти будеш проводити цей набір? Ну, хоча б на початку своєї діяльності.

Уточнення завдання: це одна з базових планета військ супротивника; процент населення, що підтримує супротивника - високий.
Wergon
Чому Орден а не АР
Teddy
Wergon,я не солдат

Wepuat,ну..на початку діяльності завжди треба бути обачливим,дивитися в обидва..спочатку я б обережно залучав людей в партизанський загін ,людей саме з різних верств населення,які мали бажання виступати на нашій стороні.А ідейність новачків провіляли за допомогою різних перевірок :психоголічних і практичних і т.д.Назначив би собі провірену людину в якості замісника ,а вона вже собі.Розділив (назначив) різні обов'язки для кожної людини.
Sagittarius
Ти не зовсім вірно мене зрозумів... ну, або я не зовсім коректно задав питання. Що я хотів почути...

От дивись, у наявності є такі верстви (чи прошарки) населення:
1 Інтелігенція (вчені, лікарі, музиканти... і т.п.). Більшості з них до влади, кажімо так, байдуже, але зазвичай мають розвинені інтелектуальні здібності, але кожен у своєму напрямку діяльності. Потребують мотивування до дій.
2 Робітники. Владу хоч і лають, але до зміни її відносяться прохолодно. Організовані, працьовиті, але потребують керівництва.
3 "Управлінці" (керівники різних рівнів, менеджери і т.д.) Владу здебільшого підтримують, оскільки до неї належать. Вміють організувати маси, здійснювати керування, вести пропаганду. Потребують суворого контролю за ними.
4 Правоохоронці та військові. Практично на 100% керуються існуючою владою. Високоорганізовані, дисципліновані, вміють володіти зброєю. Підкоряються законам і владі з усіма наслідками.
5 Злочинці. "Мають на увазі" будь яку владу. Мають організовану структуру (криївки, джерела постачання зброї, джерела збуту і т.д.), здатні майже на все за відповідну плату. Вкрай недисципліновані, низькі моральні цінності, низька відданість.

З кого з них ти почнеш набір. Обґрунтуй своє рішення.
Teddy
Звичайно, союзники як і вороги можуть бути з різних прошарків суспільства,але якщо так ,то починав я б з Інтелігенції ,адже ці люди як Ти вже казав мають хороші інтелектуальні здібності, з них були б вже не погані керівники в моєму партизанському загіні
Sagittarius
Давай поміркуємо над розвитком ситуації:
Ти знайшов підхід до одного з представників Інтелігенції, він не здав тебе одразу у контррозвідку лише тому, що йому немає жодних справ до влади. А з іншого боку, йому абсолютно нецікава й твоя пропозиція приєднатися до партизанського руху. І все тільки тому, що йому світ математики (фізики, хімії, і т.д) значно цікавіший за все це. Він живе серед формул і розрахунків. Чим ти можеш його зацікавити?
Teddy
До кожної людини можна завжди знайти підхід...саме знаходити особливий підхід, ну...якщо як Ти кажеш йому подобаються розрахунки(математика,фізика ,хімія) я б міг запропонувати йому діяльність саме яке і буде звязане з цими сферами, наприклад, стати тактиком , або стратегом , зацікавити його в розробках нової зброї і т.д.
Sagittarius
Так уже значно краще.
Тепер спробуй пофантазувати і якомога детальніше опиши свої наступні кроки
Gordus
Я, чисто из интереса естесно, пересмотрел даты и посчитал, используя пальцы( на руках не хватило, так что пришлось пустить в ход ножки), что тему, видимо для нездорового удовольствия, растянули уже почти на 3 недели.
И теперь у меня вопрос: есть ли у поступающего наклонности мазохиста, или, на его взгляд, в Ордене присутствуют джедаи с нездоровыми наклонностями?
Sagittarius
Оскільки вельмишановний Gordus м'яко натякає, що з такими темпами розгляду заявки йому доведеться відновлювати у своєму геномі деякі домінантні ознаки, притаманні гомінідам - а конкретніше шести- чи семипалість - не тягни з відповіддю, кандидате!
Teddy
Wepuat,
Хм...насптупні кроки треба робити поетапно і дуже обережно.Вийшовши на контакт з цим так званим "математиком" я б спочатку перед тим як назначати його керівником /долучати до важливих справ ..провіряв його перший період :яка взагалі він людина, чи не викликає підозр ,чи немає небажаних звязків(з ворогами )і т.д..і зрозумівши ,що він надійна людина вже б потроху почав довіряти йому,а залучати до самих розробок.

Gordus,в чистій свідомості завжди можна знайти краплину божевілля)
Sagittarius
Ех, тут ще розпитувати й розпитувати, але нехай уже буде так як є... ЗА
Wergon

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

• Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.

• Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.

Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.