Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Домовляємось про зміну часу битв
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Galaxy War II > Tech Zone
Dan
Сподіваюсь вдасться в майбутньому зробити щоб капітани кораблів домовлялись між собою про зміну часу битви для зручності.
Якщо мова іде про битву в будівлі, то з власником будівлі. (Штаб - власність клану).

А зараз пропоную таку можливість - домовлятись в цій темі.
Правила:
1. Можна перенести лише на 1-3 години назад (до 18), або на 1-13 годин вперед (до 10-11ї ранку).
2. Неображатись на адміністраторів, якщо вони не встигнуть власноруч змінити час битви. Домовленість тут - це лише шанс на зміну.
3. Домовляються між собою лише власники об'єктів, а не учасники битви.

---------------------

Отже почну на своєму прикладі:

звертають до керівників Республіки з проханням відкласти бій о 21-й годині за недобудований штаб на Руусані на 2 години вперед, на 23:00
на 1 годину вперед о 22:00
Taviscaron
Пока не могу ничего сказать, т.к. все участники битвы оффлайн с нашей стороны. Как появятся - я добавлю ответ в этот пост.

У Кхадгара не получается, и Лоремаре тоже 50на50. Так что перенести сегодня не получится. Разве что аж на завтра.
Lorien
Обращаюсь к игрокам Черного Солнца, а точнее к их товарищам - Древним. Наш игрок, может не успеть на битву за Тарис, и я как капитан его корабля, прошу перенести битву на час вперед, а именно на 22:20.

Он успел. Не актуально.
Dan
Taviscaron, Infi домовтесь про новий час битви при Мандалорі, бо та забажила
Якщо не домовитесь, я ставлю поки на завтра на 21.
Halex
Если возможно, перенесите Battle of Mandalore:Trailblazer vs bidlo на час вперед.
Был бы очень признателен.
Dan
Спочатку домовся з бидлом, і перенесем
Oriw
(Halex @ 10.12.2012, 16:44) *

Если возможно, перенесите Battle of Mandalore:Trailblazer vs bidlo на час вперед.
Был бы очень признателен.

ок

Спасибо что "перенесли".... closedeyes.gif
Dan
Раніше треба було домовлятись, адміністратори не можуть слідкувати кожну годину за вашими постами
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.