Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаївБоти: пара ботів для фінансових махінацій була. Babay та ще один, не пам"ятатю як він називався. Паролів не пам"ятяю на жоден.
Клани: Орден Джедаїв
Рольова історія:Коли я майже 5 років тому давав свою заявку до Ордену Джедаїв писав наступне:
Я народився та провів дитинство на планеті Дантуін. Мій батько був істориком та шукачем пригод. Одного разу він приніс із своєї подорожі до зруйнованого анклаву голокорн. Цей голокорн містив детальну інформацію про джедаїв як воїнів порядку та захистників миру. Багато днів поспіль я захоплено сидів біля цього артефакту, вивчаючи інформацію, якою він був сповнений...
Згодом, незадовго до смерті, батько купив на чорному ринку у колекціонерів антикваріату світловий меч, який заповів мені.
Моя родина, дякувати силі, ніколи не знала, що таке ситхи. Тож коли я виріс, вирішив, що зроблю все можливе, аби всі жили в такій самій безпеці, як і я.
Мої фехтувальні навички залишають бажати кращого, але я впевнений, що заняття та медитації допоможуть мені стати гідним членом Ордену.
Більш детально історія моєї життєдіяльності наведена в
голокроніДвічи, здється, я "йшов з УАГу назавжди". Причини були тривіальні: брак часу, а мертвим вантажем висіти в складі Реп не хотілося. З того часу, відверто кажучи, змінилося небагато. Часу стало ще менше) Тому знаю заздалегідь, що
минулої активності в мене не буде. Я не хочу обіймати керівні посади. Я не хочу нести відповідальність за когось, окрім самого себе. Принаймні, кажу це чесно.
Натомість я хочу допомогти Лотру із "Голосом Республіки" (якщо він не проти, звісно

). І напевно також я просто скучив за друзями) І на цей раз я хочу бути з Орденом до кінця.