Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Dorje / Rob Chapman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Lotr


Від самих музикантів:
Share the journey as this band takes over the world! Ass kicking, groove stomping, face melting rock at its most epic.
Склад Гурту:
Rob Chapman - Гітара, Вокал
Rabea Massaad - Гітара
Dave Hollingworth - Бас
Ben Minal - Барабани
Альбоми:
2012 - Debut EP “Primordial Audio Chronicle: Volume One

Сьогодні Пан Роб Чепмен (aka “The Monkey Lord” or “Chappers”) завантажив на своєму каналі тисячне(!) відео _a1.gif І не будь-яке, а перший офіційний кліп свого потрясного гурту. Чим не нагода поділитись їхньою музикою з усіма УАГівськими шанувальниками року. Гурту всього лише 6 місяців, тому встигли вони лише випустити 1 міні-альбом на днях та дати тур по Англії разом з гуртом The Drills іншого досить відомого на ютубі блогера Phil X. Тим не менш мала кількість матеріалу цілком компенсується регулярним оновленням каналів як Чепперса, так і каналу самого гурту star-destroyer.gif Як епічні 43 хвилини відеоматеріалу з саморобної "студії" при записі Aeromancy та Too Weak. Такий собі гайд-відповідь на питання як же їм вдалось досягти такого класного звуку записуючи гітари буквально у вбиральні, лол. До того ж обіцяють кожні 2-3 місяці викладати нові кліпи на нові пісні.

Ну а так як Dorje вживу поки грають композиції Чепперса з соло альбому "Bare Bones", то доречно буде згадати і тут деякі з них. Можливо це не той випадок, коли кілька пісень чи альбом виконавця можна з рутрекеру скачати і закинути на плеєр і слухати раз на тиждень-другий. Тут просто слухати мало, має йти якась віддача _a1.gif Напевно навряд хтось взагалі зацікавиться цією темою) Але от гітаристам може і сподобається, так як процес створення музики досить детально висвітлюється, як і інші деталі з існування не підписаного на жодний лейбл гурту.

Ну і якщо ви досі читаєте цю тему, то заслужили на невеличкий бонус - ST.gif


[ytold=NkJrBBD3xpE&feature=g-all-u]
[/ytold]
Lotr
Dorje зараз наживо на радіо kane fm грають, акустика ) Може комусь буде цікаво _a1.gif
Lotr
Нові 7 пісень найближчим часом почують лише ті Англійці, яким пощастить побачити гурт протягом їхнього туру у лютому. Однак, громадяни, немає підстав для розпачу! Адже й без того є купа епічного матеріалу. Приємна мелодія, гмм.

[ytold=7q-zi6U1SlQ]
[/ytold]
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.