Darth Zim
15.10.2012, 20:53
Я ознайомився із Конституцією та Кодексом Ордену Джедаїв.
1.Ботів в мене немає.
2.В інших кланах не бував - цей клан у мене перший.
3.Я не пам'ятаю, де народився, але пам'ятаю обличчя своїх батьків. Якось під час польоту на Кашшик на нас напали розбійники та збили наш корабель, попавши в двигун.
Він вимкнувся, а моя мати відразу схопила мене і побігла до рятувальної капсули.Ця капсула впала на планету Кашшик. Я побачив свою мертву маму та закричав,
і мене почули вукі, які полювали в той час. Вони забрали мене із собою до їхнього вожака. Він прийняв рішення виховувати мене до повноліття.
За тринадцять років життя з вукі я ходив з ними на полювання і навчився стріляти з бластеру, а також робити пастки. Так тринадцять років я жив з ними, але
якось прилетів джедай зі своїм завданням на цій планеті. Він відчув в мені велику силу та почав навчати мене. Під час одного тренування на нас напали два учні ситха і
вбили мого вчителя на моїх же очах. Я з того часу поклявся собі, що буду захищати людей по всій галактиці. Я взяв корабель мого вчителя (на той час я вже добре
вмів літати) і полетів до академії джедаїв, щоб ще краще фехтувати мечами і стати джедаєм.
Racheival
16.10.2012, 14:38
вже всі бачили заявку, але ніхто не хоче написать шось тобі) я буду першим храбрєцом)
чому республіка? з чого ти взяв шо "джедай" - це для тебе? чого вмерла твоя мама? і любиш ти когось?
Darth Zim
16.10.2012, 16:01
По перше чому Республіка? Ну тому що тут гарний колектив,адекватни люди і взагалі мені подобаєтся Республіка як клан.
Ну я вирішив що джедай це для мене тому,що я сам добра і чуйна людина я важаю що я міг бути джедаєм ну взагалі це не мені вирішувати.
Моя мама розбилась на планеті Кашшик,бо капсула дуже сильно вдарилась об землю
Я ну взагалі нікого не люблю.
Asmadeus
16.10.2012, 18:05
Привіт тобі, Darth Zim! Ось у своїй історії, ти кажеш таке - "Під час одного тренування на нас напали два учні ситха і
вбили мого вчителя на моїх же очах."
Мені, як джедаю - охоронцю, цікавий сам момент битви твого вчителя із цими ситхами-учнями. Чи не міг би ти більш детально описати саме цю подію? Як вони вели себе під час бою, які емоції переповнювали їх, через що саме вони почали битися? Особливо, дай характеристику стилям бою кожного з них! Це дуже важливо !
Опиши це в стилі - "Рольової історії".
Darth Zim
16.10.2012, 18:19
Коли вони прийшли вбити мого вчителя їх переповнював гнів це було видно бо їхні обличчя виглядали дуже злими.Вони випригнули із кустів і ззаду вбили мого вчителя він навіть нічого не зміг освідомити але тоді я взяв його меч і розпочав дуель з ними першого я розрубав навпіл але другий встиг втікти від мене.Тоді після того випадку я пішов до дому і почав складати речі перед відїздом тоді було дуже пізно 12 годин ночі і я почув якийсь зук за вікном коли я в нього виглянув мене хтось схопив і викинув з дому я впав та зламав собі ногу
але навіть з поламаною ногою я міг битися.Коли я придивився на мого супротивника я впізнав того самого учня ситха я встав і почав битися з ним битва йшла до ранку поки ми не втомились я з останіх сил підійшов до ситха(він був непретомний)і проштрихнув його мечем.
Після того випадку я затримався на Кашику ще на неділю щоб загоїлися рани.Потім я пішов у свою подорож до Академії джедаїв.
Asmadeus
16.10.2012, 18:44
Хм... Так значит ты крутой боец? В одиночку, с поломанной ногой, смог расправиться с двумя учениками - ситхами, которые из-за сады смогли зарубить джедая в спину? Интересно... Вот смотри, ты как бы ответил на мой вопрос, и как бы, не до конца. Я спрашивал о стилях боя твоего учителя и этих ситхов! И теперь, мне еще больше хочется узнать какими же стилями они и ты, в особенности обладаете?
Тут вот какое дело, есть несколько стилей боя джедаев, и каждый джедай дерется по ним. Пример - Я - использую Соресу, Дайвер - Атару и тд. и т.п.
Понимаешь, чего я хочу? Я хочу знать ваши стили! Всех твоих персонажей и тебя, в особенности!!! Расскажи о слабостях и преимуществах этих стилей!
Khadgar
16.10.2012, 18:53
Чому обрав нік з прикладкою Дарт(Darth)?Розкажи, що вона означає.
Darth Zim
16.10.2012, 19:08
Darth означає темний.Чому обрав?Ну це перше що прийшло мені в голову
Khadgar
16.10.2012, 19:19
Чому ситхів була потреба в цій прикладці?
Darth Zim
16.10.2012, 19:28
Asmadeus
Я використовував форму Шии-чо,а вороги форму Джем Со.
Форми:
1.Шии-чо це сама перша та сама проста форма.
2.Макаши ця форма елегантна,мощна,та вона потребє від бійця точності рухів.
3.Соресу це захисна техника але ефективна якщо ти натрапив на велику групу людей з бластерами ця техніка дуже ефективна проти бластерів.
4.Атару це акробатична форма бою в ній дуже багато складних акробатичних прийомів вона розрахована на того бійця який вміє добре стрибати та бігати.
5.Джем Со з нею буде набагато легше відбивати постріли твого ворога і вона не дасть твоєму ворогу нанести критичний удар.
6.Ниман в цій формі комбінуються прийоми із 1,2,3,4,5, форм.
7.Джуйо ця форма розроблена Мейсом Вінду це дуже складна форма з дуже швидкими прийомами.
Khadgar
Дарт це титул його можуть носити тільки найсильніші.
-Baobab
16.10.2012, 21:37
Сильно вибачаюсь...
і так весь час мого перебування на сервері
Racheival
17.10.2012, 8:52
Проти. Рано тобі ще будь джедаєм, даже якшо в тобі є світла сторона
Asmadeus
17.10.2012, 13:18
И, хотя, я и засчитываю тебе мой квест, но, выходя из того, что предоставил нам Baobab, я голосую против!
Джедаи- хранители мира, храбрые воины и вообще мудрые товарищи.
Я Против: ты пропустил "is" в своем изречении. Это недостойно джедая! Вах!
Darth Zim
19.10.2012, 22:33
Прошу закрити заявку.