Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Dessel
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
TOUR

Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.

Рольова Історія:

*Дії проходять в барі, при перельоті на крейсері Force-476 до планети Кашиик*

: Воу Воу, привіт Дессел, тобі чогось налити?

: - Здоров Будь друже, так, якщо не важко, хлюпни мені стаканчик молочного коктейлю.

: А чогось міцніше не хочеш?

: Ні. Я напевне відмовлюсь, в мене через 3 години прибуття. У нас завдання на Кашиику.

: Ось тримай, твій коктейль.

*Через півтори години*

: Корабель обстрілюється, прошу всіх зайняти свої місця, і по можливості не панікувати!

*…*

: Гей, чуваче, ти живий, чи ні?

: Наче так, але в мене неймовірно болить голова, що сталося? Я нічого не пам’ятаю.

: Нас обстрілювали, напевне це були сепаратисти, ми єдині хто вижив.

: А де ми?

: Це Міджето, нам пощастило, що нас збили саме тут.

: Хм, треба звідси вибиратися.

: В мене є певні запаси, їх нам вистачить на 3-4 дні.

: Добре, я також дещо маю, пішли шукати якийсь транспорт.

*Через 2 дні і 11 годин*

: Дивись! Це якась будівля, чи бункер, треба сходити дізнатись що там.

: Еге ж, пішли перевіримо.

*Блукання по бункеру, і ось що знайдено*

: Нарешті, невже ми повернемось на Корускант.

: Так, аж невіриться.

*Через 7 годин перельотів*

: Ось він, корускант.

: ZX-375 відрапортуйте про склад кораблю, та наміри.

: Диспетчер, код:406096049769, перевірте будь-ласка з базою.

: Шановний Дессел, ваш код активовано, з поверненням.

*Після повернення, пройшло 3 роки*

*Секретна Розвідка Республіки* - Дессел, в тебе є вибір, продовжити службу у нас, чи піти в орден джедаїв, вони зацікавилися тобою.Обирай.

: Дякую, я спробую стати джедаєм, дякую вам за все.

*Секретна Розвідка Республіки* - Що ж, бажаємо вдачі, і знай, ми тебе завжди чекаємо.

Не рольові данні:

Боти (Минулі аккаунти):Eazzy.
Клани (Майже всі, в минулому кланраннер.):Під цим профілем - Ant,Dms.(SW не рахую, так як не вважав що був в клані, просто гарний коллектив з яким можно погуляти, пофанитись, побитись *_*.

May the Force be with You!
Olsney
Откуда у тебя аккаунт Дэссселя?
TOUR
Он сказал что больше не будет заходить, и отдал мне аккаунт.
Lossberg
А есть какое то тому подтверждение?
TOUR
Есть. Вот :
Исходный код

Владислав - предыдущий владелец аккаунта.
*EaZzY* - me.
Vaseksuper
Здравствуйте многоуважаемые члены Ордена Джедаев и, в частности, Лоссберг. Я бывший владелец аккаунта Dessel(можете пробить по IP) и подтверждаю, что я действительно отдал аккаунт данному человеку.
С уважением, бывший владелец аккаунта Dessel
Gordus

Чуваки, это мозг. Там много надписей и всяких сносок на извилины, потому что он сложно устроен и всетакое. Так вот: он отупел. Вам его не жалко? _a2.gif
С уважением, бывший владелец мозга со сносками.
Khadgar
EaZzY - це ти? Я чогось не зрозумів.
От ти отримав акаунт, але ж репутація на ньому не твоя...Чи буде тобі приємно грати під чужим іменем, чи не краще творити свою історію на юазі...
Якщо ти не згоден зі мною то поясни чому.
TOUR
Да, это я.
Частично согласен, в скором времени, я себе сменю ник, и останеться только лишь "репутация" это дело поправимое, через несколько недель, она уже будет полностью моя, а может и нет, в основном, причиной перехода были:
- все цвета;
- уровень;
- кол-во сообщений;
Ralf
Я такого не підтримую _a1.gif Проти.
Gordus
непаливный шепот: тебе сольют уровень, т.к. к нему привязаны звания, только тссс
TOUR
Гордус, если это надо будет, пусть обнуляют.
Khadgar
Ну добре.
Поясни слова республіканця Gordusa. Він сказав це не просто так.

Про кандидата.
Повернув борг Flakker-у, хоч я його підштовхнув до цього, але він це зробив...Це вже щось каже. Бачив гравця на сервері та розмовляв з людьми які грали з ним. Враження приємне.

Так я теж не підтримую цього, але можливо гравець не розуміє усю важливість цього моменту...Було в мене про тебе дуже гарне враження, але твої дії у цій темі.... Не смій здаватись, навіть, якщо усі республіканці проголосують !Проти!
TOUR
Khadgar

Gordus скорее всего имел ввиду, то что мне нахаляву дадут звание, если я его правильно понял.
Khadgar
Ні. Думай ще.
TOUR
Как я понял, что в ордене звания зависят от уровня. Поэтому мне должны будут его слить.
Khadgar
Ця людина сподобалась мені з усіх боків. Може вона робить якісь помилки; людина не може бути ідеальную:кожен робить помилки...За неділю я побачив дуже багато плюсів за якими я вирішив віддати голос ЗА.
TOUR
Khadgar, спасибо!

Ув.члены Ордена, я буду отсутствовать по завтрашний вечер, как приеду завтра,на все вопросы отвечу.
Olsney
Ты был в hard2saber, верно?
YaYebiwe
Голосую Против. Не нравиться мне эта махинация с аккаунтом.
TOUR
Vultur,да.. Маза, узнай для начала что такое махинация facepalm.gif
Olsney
Против.
В клане от тебя исходил один негатив, постоянные ссоры с главами и членами клана, куча обещаний, пустых слов и прочих прелестей. Ты был вызван в суд, чтобы обсудить твое поведение, но в течении 2х недель отказывался придти. Более того, ты каждый день говорил, что оплатишь 8к завтра, завтра, завтра, клялся даже. А в итоге не заплатил. Уходя ты начал гнать на всех членов клана и сам клан. Не хочу видеть в Республике таких подлых людей.
Gordus
Почему бы сразу не махнутся аккаунтами с кем-то из Ордена? И сразу с высоким рангом, чтоб было по-православному. Тогда и поступать не нужно было бы...=)
Я Против, мне не нравится стремление получить чужими руками уровень побольше, набить много сообщений (???) и получить все цвета для ника... ну, мы в детском саду радугу рисовали- там их больше и они как-то красивше смотрятся. Может стоит попробовать?

Feliss
"Не смій здаватись, навіть, якщо усі республіканці проголосують !Проти!" © Khadgar
Я тоже надеюсь, что ты не сдашься, но на данное время я немогу что-то говорить, пока ты под обликом другого...
Просто подай заявку собой, тогда будем общаться=) а пока против.
TOUR
=(

closed.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.