Racheival
29.9.2012, 12:55
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.
Мене звати Рахейвал, я з планети Беспін, з відомого Піднебесного міста. Народився в родині політика, тому був вихований в строгому порядку і честі. Внаслідок політичних інтриг батька загинула майже вся наша родина і я був змушений з 18 років служити в батальоні захисників Піднебесного міста. Ніколи не думав, що буду тримати в руках світловий меч, але за заслуги і якусь неприродню фортуну, був прийнятий до Ордену Анфор. Тут мене навчили тримати світловий меч в руках і відрили мені очі, що в мене в крові є мідіхлоріани. Через особисті обставини я змушений був покинути Орден. Але все своє життя я старався не сходити з праведного світлого шляху і тому дорога буття привела мене до Корусканту, а саме до дверей славнозвісного Ордену Джедаїв. Перебуваючи в Ордені я замітив постійні сварки між його членами,мені це дуже не подобалось. Але емоції ще були у мені, тому я змушений був його покинути, щоб не дати їм виплеснутися. Переїхав до Імперії,де перебував генералом армії і з тодішньой імператрисой ми старались навести порядок в державі, навіть намагались створити шось схоже на сенат, запустити демократію. Наші урядовці нас зрадили і вигнали нас обох на краї галактик. Я зрозумів, що це буде шанс мені замкнутися в собі подумати про своє життя: що мені потрібне і куди я йду взагалі. Будучи у вигнанні,я перебував на постійній дистанції зі своєю головою,яка перебувала в роздумах. Я навіть не пам"ятаю скільки це тривало часу,але прибувши на Корускант, я зрозумів, що дуже довго мене не було. З"явилось багато нових угрупувань,держав та ін.,але я з радістю помітив, що орден розвивається надзвичайно добре. Тут я зможу знайти спокій остаточний
Ботів немає і не було ніколи
(Racheival @ 29.9.2012, 13:55)

Ботів немає і не було ніколи
Служба безпеки Республіки інформує.Боти гравця : [Rep:RA] Tagara (Recruit),[BS] Protector,Jaken Fett,Jolly Roger,BinLaden,[Emp] Zabreel. Дякую за увагу.
Привіт.
На мою думку кожна людина заслуговує на шанс, але з кожною такою тему я все більше і більше сумніваюся в цьому...
Нічого не хочеш відповісти Ордену Джедаїв?
Racheival
29.9.2012, 14:58
(Elroy @ 29.9.2012, 14:34)

Служба безпеки Республіки інформує.
Боти гравця : [Rep:RA] Tagara (Recruit),[BS] Protector,Jaken Fett,Jolly Roger,BinLaden,[Emp] Zabreel. Дякую за увагу.
Elroy, Zabreel - це мій старий нік, я його поміняв на Рахейвал потом. а ботоводством ніколи не займався. якби боти і були, то не з такими нецікавими ніками. я два роки не грав(рік був в армії, рік відходив від травми),оце тіки вчора зайшов. може айпі на одну сєть кідає шо в мене якісь і боти є, але я не брешу ніколи. такі в мене принципи в житті.
Khadgar, відповісти?
айпи этих ников почти на каждом айпи повторяются с твоим.
Racheival
29.9.2012, 16:02
я не знаю шо сказать...для начала то,шо напрімєр: Забріла уже нема. Рахейвал це цей самий акаунт. друге: я переїхав(я вчився в Рівному,а щас вернувся в Чернівці) і може тут цей нет таке робить з айпішкою. провір любого іншого ігрока,мені кажеться будуть такі самі пріколи. врємя діянна цих ніків можеш провірить.
якшо нада, я тобі можу скінуть на почту ксерокс воєнного білєта(там є дати служби) і справкі з лікарні. в армії я не грав, а в лікарні уж тим більше,я єлі ходив вобще.
Это и есть боты. При чем тут армия и больница? Они были когда ты играл еще.
Racheival
29.9.2012, 20:30
про забріла я казав, а от
протектор -
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=47522&st=20 - 31й пост в темі,дата. в мене тоді служба ще ішла.
джакен фет -
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=34940&st=20 - 35й пост. тоді я вобще в нет рідко заходив і то з мобілки, бо працював адміністратором в пансіонаті в криму(а мав їхать в америку). є в трудовій нижці запис
остальних ніків я вобще не найшов, шоб показать тобі докази. Jolly Rogerа ще бачів нік, але там з датами тоже я би показав,але вже не можу найти
Racheival! Я
ЗА звісно

Як життя, чого вернутися вирішив?)
P.S.: Погано служба безпеки інформує :Е
Lossberg
29.9.2012, 23:13
Не знаю що там СБ такого накопала, але мені думається то все маячня)
ЗА звісно)
Чем собираешься заниматься в клане?
Чего бы хотел достичь?
Что изменится после твоего поступления?
Racheival
30.9.2012, 0:26
(Vultur @ 30.9.2012, 1:04)

Чем собираешься заниматься в клане?
Чего бы хотел достичь?
Что изменится после твоего поступления?
займався б - слідить за активністю діяння учасників клану на форумі,устраювать якісь конкурси(не такі як обично).
хотів би досягнути - не допустити попадання в клан малопотрібних і нерозумних людей,які тут нічо не роблять, а просто радуються шо состоять в джедаях.
шо зміниться - в республіці стане на одного об"єктивного,логічномислячого,творчого і скромного чоловічка більше)
Ralf, прівєт! та життя в мене повне пригод, да такіх шо я нікому не побажавв би. а вернуться чо - гайдамака,нікуз, ральф(є там такій

),альфакс і рок всіда були уважаємими мною людьми,з гайдамакой я связь держав, а от з остальними нє. от і хочу з ними знов(дальше) дружить
Lossberg, i won't betray your trust
Если говорить прямо - ты ничего не собираешься делать в клане и идешь сюда только из-за друзей и светлой истории. По крайней мере, у меня сложилось такое впечатление. Сомневаюсь, что есть смысл вводить в систему Репа структуру, которая следила бы за тем, чем занимается каждый игрок клана. Кто сочкует, кто работает... Мое мнение: это работа для людей, которые делают что-либо "для галочки". Если кто-то не справляется со своими обязанностями - это будет взято во внимание Сената.
В Республике есть множество направлений, которые при желании, наверное, любой член клана может развивать и которые действительно очень важны.
Цель в клане - это, конечно, или необдуманный ответ, или ложь , потому что если уместить его в два слова, то получится "не стать самым худшим".
Ивенты - тут сомневаюсь. Можешь привести примеры ивентов, которые проводил, или хотя бы привести пример своего необычного турнира?
Поступая в клан, ты должен предворительно ответить самому себе на такие вопросы, потому что не зная чего ты хочешь, своих целях - долго в клане не пробудешь. Я не услышал, а точнее не увидел, чтобы ты задумывался над этим перед заявкой. Возможно, я неправ или ты не ответил мне честно, однако на данный момент я Против и хотел, чтобы ты задумался над этим. Хотя мое мнение еще может измениться по ходу заявки.
Здравствуй Racheival
Опиши подробней причины твоих уходов из Орденов(Джедаев и Анфора)
И за какие заслуги ты получил звание генерала армии Империи.
Racheival
30.9.2012, 11:21
(Vultur @ 30.9.2012, 2:16)

Если говорить прямо - ты ничего не собираешься делать в клане и идешь сюда только из-за друзей и светлой истории. По крайней мере, у меня сложилось такое впечатление. Сомневаюсь, что есть смысл вводить в систему Репа структуру, которая следила бы за тем, чем занимается каждый игрок клана. Кто сочкует, кто работает... Мое мнение: это работа для людей, которые делают что-либо "для галочки". Если кто-то не справляется со своими обязанностями - это будет взято во внимание Сената.
В Республике есть множество направлений, которые при желании, наверное, любой член клана может развивать и которые действительно очень важны.
Цель в клане - это, конечно, или необдуманный ответ, или ложь , потому что если уместить его в два слова, то получится "не стать самым худшим".
Ивенты - тут сомневаюсь. Можешь привести примеры ивентов, которые проводил, или хотя бы привести пример своего необычного турнира?
Поступая в клан, ты должен предворительно ответить самому себе на такие вопросы, потому что не зная чего ты хочешь, своих целях - долго в клане не пробудешь. Я не услышал, а точнее не увидел, чтобы ты задумывался над этим перед заявкой. Возможно, я неправ или ты не ответил мне честно, однако на данный момент я Против и хотел, чтобы ты задумался над этим. Хотя мое мнение еще может измениться по ходу заявки.
"Если говорить прямо" - то шо ти поназивав - такой єрундой я б не занімався ні за шо. нікого з клану я не виганяв би і не дивився б за актівністю а.джа і а.ф., а просто наблюдав би чим ігрок відлічівся харошим і ставив би у себе десь йому плюс,а потом коли намічається якійсь івент(галактік вор або ще там шось) туда брав би тіки активних.
прімєр мого "івента":
я создаю тему, де вказуються умови участі й виграш, і хто придумає лучший твір з назвой "беззубий саблєзубий тігр" і найсмішніше роскаже як цей тігр став беззубим - той виграє там то-то(куагі або ще там шось).
Senaj, уходив з кланів бо не терпів шо туда беруть всіх-підряд,мене це добивало. але вже з цим змирився, бо хочу стать джедаєм а тут їх і так повно,так шо з цим проблєм в мене не буде. але фільтр на вході в храм я буду ставить жосткій
і генералом чо став - я був адептом ситхів і знайомий з тодішньой імператрицьой,ми були разом у вигнанні до того як потрапили в Імперію. от і вона старалась навести порядок і взяла мене своєй правой рукой - міністром внутрішніх справ,у якого звання "генерал".
Багато зібрав про тебе інфи яка мене задовльнила. Тому я За. Не бачу чогось такого, щоб сказати *Проти*.
К сожалению, ты только подтвердил мое мнение. Вместо помощи в ГВ, ОБ, Тренировочном Корпусе, активного участия в жизни клана, развития себя как джедая, да и всего остального, ты собираешься заниматься только "наблюдением". Не готов ты еще стать членом Ордена.
Racheival
30.9.2012, 11:56
(Vultur @ 30.9.2012, 12:48)

К сожалению, ты только подтвердил мое мнение. Вместо помощи в ГВ, ОБ, Тренировочном Корпусе, активного участия в жизни клана, развития себя как джедая, да и всего остального, ты собираешься заниматься только "наблюдением". Не готов ты еще стать членом Ордена.
шановний батлмастер,я не собираюсь шось робить шоб заставить Вас помінять думку,але Ви вчепились до одного мого речення і з нього зробили "ВСЬО". нагадує поведінку бабуль в дворіку на лавочці. оставайтесь при своїй думці.
Khadgar, i'll never betray your faith
Vultur, ты хоть что-то знаешь про человека? смотрел как он играет? поинтересовался о нем у людей, которые с ним знакомы?
Нет, серьезно. Заходит слоупок, вроде мену в тему и видит, что кто-то делает вывод о человеке в два поста основываясь на фразе выдернутой из контекста. Как это поможет мне сделать хоть какое-то заключение? Хоть малюсенькое? Потому что фразы из контекста я тоже умею выдергивать. У тебя в двух постах в теме написано слово "член", ага =)
А вообще неактивных пацанов вроде меня нельзя пускать в Орден, это да :Е
Я ЗА, меня запутали члены.
Гордус, какие проблемы? Это мое мнение и очевидно, что заявка в клан не место для обсуждения моих решений и способов проверки кандидатов. Если ты хочешь что-то предъявить - пиши в суд, но не сюда. Или в пм, если хочешь задать какие-то вопросы касательно моих критерий оценивания. Если же тебе это неинтересно, то не стоит вообще задавать провокационные вопросы "на показуху".
Racheival, давай обойдемся без сравнений. Я тебе высказал свое мнение, дал советы. Прислушиваться к ним или нет - дело уже твое.
Я лишь заметил для подобных слоупоков вроде меня, которые ведутся на длинные посты с жирненькой красненькой против в конце, что он полная фигня высосанная из пальца на одной фразе и стоит замазать на экране черным маркером то место, где он находится, а составить собственное мнение, выдернутое хотя бы из двух фраз, окда?
И где это писать, как не в заявке?
Тема заявок самая важная в клане. Именно тут происходит начало всего батхерта, который выливается в остальные разделы, потому, что один товарищ оказывается шпион, а другой на самом деле пиписька, а третий вообще ничего не делает. И это конечно же не из-за того, что всем лень зайти на сервер и поиграть часок с человеком, ога? А потом в заявках подымается агро, мол кандидат будет неактивным, потому что я так сказал. А другой шпион. А третий нуб и педик ,потому что неправильно играет ОД =\
ЗЫ и мои вопросы не провокационны: знаком? играл? спросил? Я легок как кулечек на ветру ~_~
Привіт Racheival, я уже майже готовий відати позитивний голос за тебе і на це хватає багато причин, але все таки хотів би тебе провести для мене невеличке зрівняння Ордену Джедаїв 2008 року і теперішнього. Можливо тоді були якісь певні традиції які як і усе інше з часом забувається і втрачається. Також чи багато ти пам’ятаєш не офф кланів 2008 року? Перечисли їх якщо такі пам’ятаєш і сво ставлення до них.
Гордя красавчик =)
YaYebiwe
30.9.2012, 19:33
За.
Racheival
30.9.2012, 21:03
(Wergon @ 30.9.2012, 18:20)

Привіт Racheival, я уже майже готовий відати позитивний голос за тебе і на це хватає багато причин, але все таки хотів би тебе провести для мене невеличке зрівняння Ордену Джедаїв 2008 року і теперішнього. Можливо тоді були якісь певні традиції які як і усе інше з часом забувається і втрачається. Також чи багато ти пам’ятаєш не офф кланів 2008 року? Перечисли їх якщо такі пам’ятаєш і сво ставлення до них.
Гордя красавчик =)
Імперія(там тіки ситхи) на "тодішній" час там було мало народу туда ніхто не хотів іти - ставлення позитивне(із-за того шо мало людей і не сварились). я розглядаю лише людській фактор, гравців ,а не ідею ролеву взагалі.
Анфор(Ancient Force) полуджедаї і полуситхи, там постійні спори. після мого перебування там ставлення залишилось негативним
Outcast це був клан,в якій тяжко було попасти. там були ідейні лідери,багато івентів і творчості. хароші люди були. ставлення позитивне
Мандалорійці негативне ставлення. люди там були неідейні і вобще з незформованим характером і думками. постійно бігали зі зброєй,коли інші були з мечами. ставлення - негавтине.
Star Group - туди також було тяжко попасти,воїни там були доволі сильні,але ідеї також розбігались. ставлення - нейтральне
Star Anarchy - відбірні бійці. не пам"ятаю як туди можна було попасти, мені здається тільки по запрошенню. більшість з них були зазнаної думки про себе,повишена самооцінка,але були і хароші(Рок наприклад). але в основному ставлення - негативне
Республіка(там тіки джедаї,армії не було) - там було мало народу,але бійці там були крепкі. не такі як в старгруп,але все одно на фоні інших кланів виходили. не так сильно вони займались діяльністю ролевою, більше між собой сварились. ставлення нейтральне було до учасників. традиції які були і шо помінялось?..я навіть не пам"ятаю. може якби були якісь дійсно важливі я би запам"ятав..більше 2х років пройшло..
я лежав в лікарні після тріщини в черепі. півтора місяця не помню взагалі,поки в реанімації лежав, і багато моментів життя взагалі, може це пропало також
Сфотографируй мне 5 по твоему мнению самых красивых мест на картах в ДЖА
Racheival
2.10.2012, 17:58
(Rock @ 1.10.2012, 15:30)

Сфотографируй мне 5 по твоему мнению самых красивых мест на картах в ДЖА
я вибирав не самі екзотичні місця, а ті, які мені впадають до душі за задумкой створення
Напиши 5 имен самых уважаемых тобою пользователей, и опиши по 2 предложения почему.
Racheival
4.10.2012, 10:58
мене дуже довго не було, може люди і помінялись, я не знаю. але раньше я уважав таких людей:
Gaydamaka - він один з перших, з ким я познайомився тут і ми досі тримаєм зв"язок,навіть коли мене не було на юазі. дорослий і знає шо хоче, завжди ставив хароші планки на вступ до клану
Cheshir - творча людина. навіть з нашими різними думками про музику, ми завжди знаходили спільну тему для розмови,про татування наприклад
Battery - я навіть не пам"ятаю про шо ми говорили, але це була позитивна людина з песимістичними думками про все, що твориться в світі. цей песимізм дехто називає "реалізм". таке єднання дуже рідкісне і я його в людях поважаю.
Lavion - ніколи не падаючий духом,завжди з гарним настроєм. з ним після тяжкого робочого дня завжди було приємно побігать на КС
і як би мені не хотілось обговорювать когось із Респубіки(тут є багато дуже хороших людей), доведеться включити Alphaxа Kenobi. шо мені в ньом подобалось - шо він з головой окунувся в рольову гру. його постійно обговорюють всі,а йому по барабану всьо то. гарний ідейний лідер. може він зараз і змінився,я не знаю. єдиний його мінус - і зараз помітно шо він не дуже часто з"являється в грі та на форумі, але можливо це і додає йому "ізюминку" і це мінусом не треба рахувать )
Чего сейчас не хватает Республике? Обьясни почему.
Придумай что ты можешь сделать для Республики. Опиши свою идею/инновацию.
Racheival
4.10.2012, 16:38
Те, чого не вистачає, ховається за тим, чого вистачає. я про те, що народу в республіці уйма. аж занадто. якби було більше ідейних(таких як був Гайдамака, якими є Альфакс, Ральф) або більше просто елітних бійців,які показували б на серверах як треба грать(таких як ти і БВС,наприклад), то не потрібна була б куча сопляків, які самі не знають чого хочуть, просто шоб писало шо він джедай.
Шо б я зробив - я щас зібрав нову групу, музика якої буде надзвичайно цікава за задумом і смаками її творців,які зовсім розходяться. написав би пісню про Республіку і перечислив би в куплєтах кожного достойого джедая і воїна)
а якшо серйозно - брав би активну участь в закритій частині форума джедаїв і розвивав би шось нове. приклад невеликого івенту я вже вказував,ще б слідкував за поступаючими і розвивався б на боях на мечі, а то шось зовсім слабий. і таким чином піднімав би уваженіє до Республіки. Тобто те, що я зараз сказав - це зробить все і одночасно нічого. Просто я не бачу тем закритих в Храмі,які ю я підтримував, а про невеликі івенти я вже казав. Творча фантазія в мене є.
Гордус, где обсуждать мнения соклановцев? Очевидно, что не в теме заявок в клан, которые являются самыми важными темами в Республике (:
Кандидат, Рок задал тебе такой же вопрос, который и я вначале. Однако, ответы отличаются и стоит отметить, что значительно. Почему? По ходу заявки ты пересмотрел свои взгляды и нашел еще направления, которые тебе интересны?
Я уверен, что где-то есть определенная тема для обсуждений мнений соклановцев и, наверное, отдельная тема для обсуждений мнений о мнении, а так же мнений мнении мнения множества разных мнений. Когда-нибудь я ее найду и напишу там что-то про школьников школьниц.
Конечно, можно принимать людей в клан в зависимости от настроения, погоды или месячных, но и с приходом новичков все события в клане будут зависеть от этих факторов. Вчера я был злой и голосовал против, а сегодня голосую за, увидев как ты хорошо отвечаешь на вопросы других людей. Правда, тебя не знаю и никогда с тобой не играл, но ты хорошо поотвечал на пару вопросов и потому я меняю свой голос. И я вовсе не торопыжка. Я же джедай, нам нельзя так себя вести.
Вот почти в каждой заявке кто-нибудь что-то подобное сделает. Не так утрированно, но сделает.
Фсьо, больше писать не буду =\
Racheival
5.10.2012, 10:00
(Vultur @ 4.10.2012, 23:56)

Гордус, где обсуждать мнения соклановцев? Очевидно, что не в теме заявок в клан, которые являются самыми важными темами в Республике (:
Кандидат, Рок задал тебе такой же вопрос, который и я вначале. Однако, ответы отличаются и стоит отметить, что значительно. Почему? По ходу заявки ты пересмотрел свои взгляды и нашел еще направления, которые тебе интересны?
я дав відповідь більш розгорнуту, шоб більше не виникало питань по цьому поводу. зміст, я вважаю, там такий самий, шо питав мене ти, шо питав Рок. просто шоб третій раз ніхто не спитав ще раз. а про які "направления" може іти мова,якшо я не бачу закритого форуму джедаїв? і на відкритих розділах нічо не робиться - от тому я дав такі відповіді. просто кажу про реальність, правду, а не казки пишу шо я там буду мєга-актівістом "то,то робить і ваще всьо"
i |
| Сповіщення: Вітаю, тебе прийнято до клану! |
Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:
- Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження, яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Виправдай же виказану тобі довіру і не зганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в цьому >голокроні<, також кілька дуже слушних порад є >тут<, але, якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.

- Республіка - один з небагатьох кланів Порталу, для вступу до якого від гравців не вимагаються фінансовий та персональний Голокрони. Через це нам доводиться платити абонплату, яка в рази вища за абонплату інших кланів. Це дорого нам обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. Але в той самий час в нашому клані перебувають в середньому 60 гравців! Якби хоч половина з них купляла фінансовий голокрон на один місяць або вносила до нашої казни 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпала б миттєво. Уявіть собі, лише половина гравців, адже таку суму може дозволити собі витратити навіть школяр. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на >цю< і ось >цю< теми одразу. Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.

- Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 6 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію, деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану, бо ти вже став його частиною. В >Центрі Зайнятості< ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень, які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це дуже важливо.
- Ми маємо власну конференцію в Скайпі. По суті - це місце, де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним, а також мати змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з >цієї< теми.
Дякую тобі за увагу, щасти!