Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Cobain
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Eazzy
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.

Рольова Історія:

*Дії проходять в барі, при перельоті на крейсері Force-476 до планети Кашиик*

: Воу Воу, привіт Кобейн, тобі чогось налити?

: - Здоров Будь друже, так, якщо не важко, хлюпни мені стаканчик молочного коктейлю.

: А чогось міцніше не хочеш?

: Ні. Я напевне відмовлюсь, в мене через 3 години прибуття. У нас завдання на Кашиику.

: Ось тримай, твій коктейль.

*Через півтори години*

: Корабель обстрілюється, прошу всіх зайняти свої місця, і по можливості не панікувати!

*…*

: Гей, чуваче, ти живий, чи ні?

: Наче так, але в мене неймовірно болить голова, що сталося? Я нічого не пам’ятаю.

: Нас обстрілювали, напевне це були сепаратисти, ми єдині хто вижив.

: А де ми?

: Це Міджето, нам пощастило, що нас збили саме тут.

: Хм, треба звідси вибиратися.

: В мене є певні запаси, їх нам вистачить на 3-4 дні.

: Добре, я також дещо маю, пішли шукати якийсь транспорт.

*Через 2 дні і 11 годин*

: Дивись! Це якась будівля, чи бункер, треба сходити дізнатись що там.

: Еге ж, пішли перевіримо.

*Блукання по бункеру, і ось що знайдено*

: Нарешті, невже ми повернемось на Корускант.

: Так, аж невіриться.

*Через 7 годин перельотів*

: Ось він, корускант.

: ZX-375 відрапортуйте про склад кораблю, та наміри.

: Диспетчер, код:3077562, перевірте будь-ласка з базою.

: Шановний Кобейн, ваш код активовано, з поверненням.

*Після повернення, пройшло 3 роки*

*Секретна Розвідка Республіки* - Кобейн, в тебе є вибір, продовжити службу у нас, чи піти в орден джедаїв, вони зацікавилися тобою.Обирай.

: Дякую, я спробую стати джедаєм, дякую вам за все.

*Секретна Розвідка Республіки* - Що ж, бажаємо вдачі, і знай, ми тебе завжди чекаємо.

Не рольові данні:

Боти (Минулі аккаунти):Glock,Degrell,Algem(це основні)
Клани (Майже всі, в минулому кланраннер.):Під цим профілем - Ant,Dms.(SW не рахую, так як не вважав що був в клані, просто гарний коллектив з яким можно погуляти, пофанитись, побитись *_*.

May the Force be with You!

Khadgar

Бачу заявка круто оформлена. Ти 4 роки на юазі. Чи можеш ти описати хочаб трохи шлях(що було з тобою на юазі за період в 4 роки). Такі основні відомості розкажи.
Eazzy
Я від всіх банів відкупився, ніяких банів немає. ==>>>> Транзакція про відкуп.

З 2008 року, гвест, бігав лолився з друзями, почав порушувати правила, не читаючи їх_a1.gif. На той час мені було 11 років)).
2009 рік, отримав бан, згодом обійшовши бан, зареєстрував аккаунт Reactive, вступив під ним до Чорного Сонця, тоді це ще був підклан Імперії.
В 2010 Перейшов на якийсь аккаунт, не пам'ятаю на який biggrin.gif. Тут і почалась біганина по кланам, був знову в Чорному Сонці, потім через деякий час, ЧС розпалося, і я одразу ж пішов до Армії Республіки, тоді командиром був Ксемул, через 4-5 днів, пішов до Демонів, через що, була війна, яку демони вийграли)).
2010-2011 реєстрував всіляких ботів, основним в 2011 став аккаунт Glock. Який потім забанили, за те що поставив мінус дану.
2012 Не грав. Ось літом знову почав, відкупився від банів на серверах, і отримав шанс від бану на форумі, від нікоза, за що йому велике Дякую.))
Khadgar
Вибач. Добре повернемось до розгляду.
Чи є в тебе вороги на юазі?
Eazzy
Ворогів не має, є просто гравці, до яких я маю негативне ставлення.
Khadgar
Можеш їх назвати?Якщо знайдуться люди які, на твою думку, будуть вести не зовсім адекватно з тобою, що ти будеш робити?
Eazzy
Звісно, Oxxxy, Fell, Infernus.

Якщо трошки неадекватить, це нічого, але якщо сильно, то буду робити наступне:

Скоріш за все, я буду ігнорувати, тому що вступати в конфлікт, не варіант, а коли людина вже неадекватно себе веде по відношенню до мене, дуже малі шанси, що вона змінить своє ставлення.
Lossberg
В чому причина такого ставлення?
Khadgar
Тобто ти збираєшся знаходитись у Республіці з цією людиною і робити усе, що допоможе твоєму шляху не перетнути шлях тої людини?
Eazzy

Khadgar
Я вважаю, що Республіка, це клан, в якому неможливо, щоб шляхи республіканців не перетнулися, тому, я ВСІМА можливими способами, буду намагатись, пом'якшити його ставлення до мене.

Lossberg

Oxxxy це гравець, який багато чого мені зіпсував, тому між нами зав*язалася ворожнеча.
Fell надзвичайно горда і пафосна особистість, я таких не поважаю, погані відносини почалися ще з моменту, коли він створював свій клан "Kings Of Hell".
Infernus aka Parky Постійні образи, надзвичайно високе ставлення, постійна брехня, яка була не раз викрита, таких ненавиджу просто.
Olsney
Против
Wergon
Привіт Cobain, розкажи мені чим плануєш займатись в Ордені? Чого хочеш досягти? Також скажи чи знаєш причину негативного голосу Вультура до тебе?
Eazzy

Здоров Wergon, планую займатися розвиненням РП Ордену, допомогою в майбутній війні "Galaxy War", ще планую, додати якоїсь новинки до Ордену, піду я по шляху Охоронця. Досягти напевне найбільш хочу поваги, яку зараз мають Ralf,Nikooz,Haydamaka,Daiver,Wergon etc.
Так, я знаю чому він проголосував проти. Коли я грав під аккаунтом Glock, я поступив без проблем до hard2saber, це був підклан, яким він керував, після тижня знаходження в клані, я з нього пішов, через що отримував мінуси, і негативне відношення.
YaYebiwe
За последнюю неделю ты поменял 2-3 клана. Как ты это объяснишь? Откуда нам знать, что ты в Республику с серьезными намерениями?
Eazzy
Я не був ніколи в ордені, це єдиний клан який може мене зацікавити, тому вірогідність що я піду рівна 1%. Якщо ж я піду з ордену, мене вже попросту нікуди не візьмуть, як відомого кланраннера.
YaYebiwe
Пока что я не уверен в тебе. Голосую Против, в случае отказа, если подождешь 2 недели, и при этом останешься верным Республике, моё отношение к тебе изменится.
Senaj
Приветствую Cobain оцени пожалуйста заявку Arvin'a в OJ
Чем он по твоему заслужил столько отрицательных голосов
и что бы ты ему посоветовал в следующей заявке.
Eazzy

Привіт Senaj, напевне одними з причин голосів проти, були велика кількість кланів, в яких він перебував, також, це була вірогідність шпіонажу. Тобто він відразу пішов з клану, з яким у республіки, зокрема у ордену ворожі відносини, також можливо, це підла гра, так як іноді він справді порушував кодекс Ордену. Я б йому порадив би, якщо він подаватиме наступну заявку, не поспішати з відповідями на важкі запитання, і відповідати більш розгорнуто.
Senaj
при каких обстоятельствах ты покидал
и с какой целью вступал в перечисленные тобой кланы
Eazzy
Ant - 1 клан, вступив саме сюди, щоб взагалі бути якомусь клані.
Покинув, тому що мав неприємну сварку з Vovanuthso'm.

Dem - старий клан, подобалась ідеологія та і взагалі гравці.
Покинув, тому що взбурило те, що витворяв в клані Infernus.

Khadgar
Проти.
Не виконана домовленність між тобою та Флакером. В цій події можна знайти багато причин для того, щоб тобі відмовити. Я не потерплю такого відношення

Кому треба переписка флакера та кобайна в пм(пояснить мені як в спойлер ставити)
Eazzy
Прошу закрити заявку. Чекайте через 13 днів 23 години 59 хвилин і 59 секунд_a1.gif

p.s khadgar, борг поверну на протязі двох днів.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.