Аллерт, умови вашої пропозиції дійсно чіткі і зрозумілі, цього ніхто не заперечуватиме. Тим не менш не можна з такою упевненістю стверджувати, що ми чогось не розуміємо. Це просто не чемно. Ми маємо підстави вважати, що в нас відрізняються погляди на ті чи інші речі. Візьмемо наприклад твоє останнє повідомлення. До чого тут ці крайнощі і ультиматуми? Чи навіть це не є тривожним натяком, що й саме ОБ пройде в такому руслі? Нас така атмосфера не дуже задовольняє.
І, будь ласка, годі вже рахувати кількість гравців в нашому клані

Я зараз звертаюсь до всіх тих ЮАГівців, що можливо ще захочуть цим аргументом скористатись, і тебе, Аллерт, і запевняю, що Республіканці й самі в курсі скільки в них людей. Але якщо в нашому клані 60 гравців, це не значить, що 8 з них точно проведуть гарно час на Ромарені. Персонально в мене пінг і фпс категорично протестують проти таких налаштувань, а якщо взяти до уваги недавні лаги на серверах Порталу, то ця проблема зачіпатиме не лише мене.
Тому якщо ви запрошуєте нас зіграти на ОБ "чисто ради фану" і категорично проти будь-яких змін в налаштуваннях чи даті проведення, то, на жаль, ми змушені відмовитись. Надіємось ви знайдете собі гідних опонентів до того часу, щасти вам.
Тему можна закривати.