Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Dark Shadow
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Dark Shadow
Я ознайомився з Конституцією Республіки та Кодексом Ордену Джедаїв.
Ботів не маю взагалі (не вважайте мене ботом гравця Скай Уолкер, він мав на увазі гравця зі схожим ніком)
В кланах ніколи не перебував.

Я народився в родині джедая на Ондероні. Він навчав мене основам волдінпя світловим мечем та Силою. В 15 років я створив свій власний світловий меч з фіолетовим кристалом. Мій батько був дуже суворий, і я подумав, що він не хотів, щоб я народився. Пізніше я дізнався, що джедай не має емоцій. Батька вбили під час виконання Наказу 66. Я встиг почути останню його волю: вступити в Орден Джедаїв.
Я поклявся виконати свою обіцянку...
Але на моєму шляху став Дарт Вейдер (який, між іншим, і вбив батька) ми зустрілися на Коррібані, планеті Ситхів. Я шукав батьковий Голокрон, і вийшовши з гробриці Марка Рагноса, побачив Дарта Вейдера. Він запропонував мені приєднатися до Ситхів, сказав, що з такими можливостями, як у мене, я досягну величезного успіху, вступивши в ряди Ситхів. Спочатку я приготувався до битви, включив свій меч, але згодом я спокусився і вимкнув його. Я вже був згоден стати ситхом, але з'явився дух батька, що промовив: "Пам'ятай моє останнє бажання..." Потім дух зник. Я отямився, вдарив Вейдера, і знову увімкнув меч. Але ситх не прийняв бою. Він сказав: "Ми ще зустрінемось.." і сів на свій TIE-fighter. Після цієї зустрічі бажання вступити в Орден і боротися зі злом тільки потроїлось...

Я знов подав заявку як тільки отримав лайв.
Khadgar
Якась суха заявка.
*Оживи її* - це мій квест.
Dark Shadow
Як це суха? blink.gif що означає оживити ai.gif

Наче оживив) biggrin.gif
Khadgar
Ну зовсім уяви нема)
Оформи заявку так, щоб республіканець, заходячи до заявки, хотів віддати голос За.

Що означає твій нік.

І швидше роби це...(поки не подивилися інші)
Dark Shadow
Темна тінь)
Nikooz
facepalm.gif
Khadgar

Кандидат не серйозний.
І сама заявка показує ставлення кандидата до клану.
Dark Shadow
Хммм... Кхадгаре, а чи ти не поспішив? Я ще не встиг нормально нічого розтлумачити, оживити за твоїм побажанням заявку, а ти вже проти. Я так просто не здамся! Вступити в Орден - воля мого батька, і я їі виконаю!
Olsney
Расскажу тебе секрет, врунишка (:
Иммортал Ордер зарегали 10 дней назад, и Свифти в нем не состоял. Да, по поводу 9\10 от Свифти - это была шутка.
И история, и ответы у тебя лишь бы отвалили. Идешь в клан ради приписки.
Ладно, посты я понабивал
Против laugh.gif
Sagittarius
Батька вбили під час виконання Наказу 66

А чи не забагато часу ти провів у анабіозі? Який зараз рік ПБЯ?
Khadgar
Добре.Першу перевірку ти пройшов вдало.

*Я ознайомився з Конституцією Республіки та Кодексом Ордену Джедаїв.
Ботів не маю взагалі (не вважайте мене ботом гравця Скай Уолкер, він мав на увазі гравця зі схожим ніком)
В кланах ніколи не перебував.

Я народився в родині джедая на Ондероні. Він навчав мене основам волдінпя світловим мечем та Силою. В 15 років я створив свій власний світловий меч з фіолетовим кристалом. Мій батько був дуже суворий, і я подумав, що він не хотів, щоб я народився. Пізніше я дізнався, що джедай не має емоцій. Батька вбили під час виконання Наказу 66. Я встиг почути останню його волю: вступити в Орден Джедаїв.
Я поклявся виконати свою обіцянку...
*

Виконай мій квест.
Попрацюй над своїм першим постом. Прояви увагу до найменшої деталі.

Dark Shadow
Вультуре, я йду в клан не заради приписки. В мене є багато цікавих ідей, як зробити Республікою привабливішою для нормальних гравців.
Кхадгаре, завдання виконаю!
Exelent
То есть она сейчас не привлекательная и сюда поступают ненормальные люди? Хм...
Dark Shadow
Невже я казав щось подібне? Сумніваюсь.... Я сказав більш привабливою.
Exelent
Прочитав все ответы, я вижу что тебе еще рановато быть Джедаем. Наберись терпения и опыта, после приходи. А пока что ПРОТИВ
Dark Shadow
Кхадгаре, завдання виконано!

Екселент, дякую за голос) буду старатися!
Khadgar
*Пізніше я дізнався, що джедай не має емоцій*
Як це?Тобто джедай бездушна машина?
А як же почуття які відчував Обі-Ван Кенобі, коли втратив друга Енакіна Скайвокера?А як же почуття за вдяки яким Обі-Ван Кенобі зміг здолати Дарт Мола?
Поясни мені.Якщо ти зімною згоден, наведи приклади джедаїв які використали свої емоції.
Daiver
як зробити Республікою привабливішою для нормальних гравців.

Стоп. Обьясни свое видение понятия "нормальных игроков"? Что значит "нормальных"?
Asmadeus
Приветствую тебя, новенький. Как и всем остальным поступающим мои задания состоят из теории и практики.
Недавно к нам поступал некий Мейс Виндоу. Знаешь его? Так вот это не важно. Я ему задал теоретический вопрос и он не ответил на него. Этот вопрос автоматически, как ты уже понял переноситься к тебе. Выполняй!
Olsney
В мене є багато цікавих ідей

Что-то очень сомневаюсь. Приведи пример таких идей.
Dark Shadow
Вультуре, ну дивися. В Республіки є Сенат, в якому вирішуються державні питання. А в Імперії Сенату нема, там всім заправляє Імператор. В цьому Республіка приваблива для гравців.
Пояснюю чому
1).не хочу вас розчаровувати, але я впевнений на 90%, що половина ваших гравців - на Темній стророні сили. вони проявляють злість, матюкаються на серверах (Вультуре, згадай) і таке інше. Вони йдуть В клан не заради приписки, а заради влади в Сенаті.

Не можу зараз говорити, потім допишу.
Khadgar
Стоп-Стоп-Стоп. Ти не відповів на моє запитання.
10% - це скільки гравців?
Що для тебе значить *нормальна людина*. Назви 10% відсотків нормальних людей в клані.
За твоїм судженям можна сказати, що людина яка відчула злість це не нормальна людина?
Olsney
що людина яка відчула злість це не нормальна людина?

Вони йдуть В клан не заради приписки, а заради влади в Сенаті.

Короче, чувак, если ты хоть раз будучи в Республике получал сало за нарушение п 1.1 или 1.4, то ты вообще не джедай ни разу, ты им притворяешься, чтобы ЗАХВАТИТЬ ВСЮ И ВСЕЯ РЕСПУБЛИКУ В СЕНАТЕ, УНИЧТОЖИТЬ ВСЕХ НАСТОЯЩИХ ДЖЕДАЕВ И ПРЕВРАТИТЬ МИР В ХАОС! ТЫ - ПЛОХОЙ ПАРЕНЬ НА ТЕМНОЙ СТОРОНЕ!!!1111адынадинищомногараз
И да, пасантрэ, я - реально плохой парень темной стороны силы, бойтесь меня, я захвачу сенат! laugh.gif
Ну, а если серьезно - абсурд. Зато смешной (=
Чувачэ, я открыл страшную тайну. Выходит, 90% Ситхов на светлой стороне силы, Джедаи! И хотят ввести в их Ордене демократию и обучать всех спокойствию, равновесию и всякому такому. Вот она, истина! wild.gif
Короче ясно все с тобой) Мое мнение остается прежним)
Khadgar
Короче Проти.
Кандидат не серйозно відноситься до заявки.
Гравець йде у клан для приписки.
Людина хоча б раз у житті відчувала злість(тобто вона не нормальна?). Користуючись твоим судженям, я проти прийнятя *не нормальної* людини.
Dark Shadow
Чому ви всі поспішаєте? Я ж сказав, що я не міг говорити, а ви зробили тут заворуху проти мене.
Кхадгаре, коли я писав, що джедай ее має емоцій, я мав на увазі, що джедай не має емоцій, які б привели його до Темної сторони. Це я й мав на увазі. Їм можна дружити, і так далі, але не можна любити.

Те, що відчував Обі-Ван під час бою з Молом, я назвав би легкою формою ненависті. Не бажання завдати йому болю, а бажання вбити його, бо він вбив того, хто стоїть у тебе на аватарі.

Вультуре, ти вважаєш, що джедай має бігвти по серверах і матюкатися - це життєвий стиль Республіканця Джедая? Дуже сильно сумніваюсь, що Кхадгар, Асмадеус, Дейвер, Вергон колись розказували, що матюкатися і агресивно себе поводити на сервері - це в порядку речей.

(Vultur @ 17.6.2012, 15:47) *

Короче, чувак, если ты хоть раз будучи в Республике получал сало за нарушение п 1.1 или 1.4, то ты вообще не джедай ни разу, ты им притворяешься, чтобы ЗАХВАТИТЬ ВСЮ И ВСЕЯ РЕСПУБЛИКУ В СЕНАТЕ, УНИЧТОЖИТЬ ВСЕХ НАСТОЯЩИХ ДЖЕДАЕВ И ПРЕВРАТИТЬ МИР В ХАОС! ТЫ - ПЛОХОЙ ПАРЕНЬ НА ТЕМНОЙ СТОРОНЕ!!!1111адынадинищомногараз
И да, пасантрэ, я - реально плохой парень темной стороны силы, бойтесь меня, я захвачу сенат! laugh.gif
Ну, а если серьезно - абсурд. Зато смешной (=
Чувачэ, я открыл страшную тайну. Выходит, 90% Ситхов на светлой стороне силы, Джедаи! И хотят ввести в их Ордене демократию и обучать всех спокойствию, равновесию и всякому такому. Вот она, истина! wild.gif
Короче ясно все с тобой) Мое мнение остается прежним)

Я не мав на увазі тебе. Я тобі тільки зробив зауваження за матюкання всіх підряд.
Тобі навести приклад тих, кого я мав на увазі?
Khadgar
Назви 90% людей які як ти думаєш на темній стороні.

П.С: Це напевно лотр)
Dark Shadow
Я сказав 90% поступаючих в Республіку на темній стороні.
А з теперішніх гравців Марк Рагнос, Альфакс Кенобі
П.С згадайде кандидата Дарк Влад)
Khadgar
А чому ти вирішив, що Марк Рагнос на темній стороні?
Olsney
Я сказав 90% поступаючих в Республіку на темній стороні.

1).не хочу вас розчаровувати, але я впевнений на 90%, що половина ваших гравців - на Темній стророні сили.

facepalm.gif
Dark Shadow
Лбдина не може змінитися за такий короткий термін плбс він це неодноразово проявляв в заявці.

(Vultur @ 17.6.2012, 20:29) *

facepalm.gif

Мав на увазі вступаючих. Вибачайте.
Dark Shadow
(Khadgar @ 17.6.2012, 11:54) *

Стоп-Стоп-Стоп. Ти не відповів на моє запитання.
10% - це скільки гравців?
Що для тебе значить *нормальна людина*. Назви 10% відсотків нормальних людей в клані.
За твоїм судженям можна сказати, що людина яка відчула злість це не нормальна людина?

Нормальна людина - адеквантна, не матюкає все підряд без особливої причини, не порушує моральні правила на серверах, не порушує кодекс. Кхадгаре, тобі колись давали cало за матюки, коли ти був в Республіці? А Дейверу? Асмадеусу?
Olsney
Закрывайте.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtop...=0&#entry561938
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.