Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Arto-Mooroo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Arto-Mooroo
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв

1.Боти: Немає жодного.
2.Клани: Republic:Antarian Rangers

История ЇЇ можна прочитати у моєму голокроні ТИЦ.

Olsney
За
Exelent
Почему решил перейти в Орден, а не в АР?
Wergon
Вітаю тебе Arto-Mooroo бачу у тебе маленька активність це мене трошки засмучує надіюсь ти виправиш це. Мене досить таки цікавить питання яке тобі задав Exelent, тому буду чекати твоєї відповіді. А поки розкажи мені якому виду зброї ти надаєш переваги і чому.
Daiver
Обьясни любую из строчек кодекса джедаев
Arto-Mooroo
Vultur Дякую _a1.gif
Exelent Я думав над поверненням в АР,але не зробив цього.Причина?Її фактично немає,але якщо подумати то мені захотілося нових вражень,більше рольового аспекту,філософії джедаїв.
Wergon Активність не проблема.Я граю з сінглом,але більшу перевагу даю дуалам та глефі та хочу оволодіти ними. _a1.gif
Daiver Поясню стрічку 1.2. Як на мене це означає, що джедай є вісником миру та злагоди він не є воїном і не відбере життя у людини безпричини,а навпаки захистить її від сил зла.
Wergon
Якщо надаєш перевагу грати Дуалами і Стафом навіщо бігаєш з Сінглом? Якому виду світового меча ти би все таки би хотів навчитись володіти найкраще і чому? Кого би хотів бачити своїм вчителем і наставником в Ордені і чому?
Arto-Mooroo
Wergon З початку я почав грати сінглом та досягнув певної майстерності з ним,а тепер, щоб грати глефою чи дуалами потрібно освоювати все заново тому почну це зі своїм майбутнім вчителем.Найкраще я б хотів навчитись глефою, тому що ,мене приваблює швидкість та шинк глефи.А от своїм вчителем я бачу можливо когось з цих трьох осіб:Ральф,Фелісс який згодом стане Лицарем Джедаєм та ти Вергоне _a1.gif
Wergon
Оціни свій рівень володіння Сінглом, Стафом і Дуалами за 10 бальною системою . Ну чому Ральф я ще розумію, Фелікс розумію уже трошки менше, але чому я? Чого ти хочеш перейняти від мене? Добра половина Юагу вважає мене нубом, який застряг їм як кість в горлі.
Arto-Mooroo
Сінгл - 4/10
Глефа - 2/10
Дуали - 1/10

Я не опираюсь на думки інших,я пізнаю людину сам і тоді роблю висновки.
Для мене ти не нуб оскільки я бачив як розвивався ЛТС і скажу що це був досить не поганий підклан.
Wergon
Да, слабувато прийдеться комусь попотіти. Ну ЛТС нас розвивало Четверо Магістрів + Лотр був завжди рядом щоби дати нам по шиї + за кістяк був взятий ще старий не офф ЛТС. Я мав на увазі свій стиль гри, половина вважає його нубським, а філософ з мене також не глибокий, ну менше з тим. Можливо маєш якісь певні цілі на рахунок Ордену? Також ти написав що йдеш в Орден бо тобі хочеться нових вражень, а чи не стане так що в Ордені ти не найдеш цих вражень. Чи покинеш ти Орден і Республіку загалом?
Arto-Mooroo
На рахунок того що я хочу досягнути в Ордені то це перемоги на ОБ,ГВ та також укріплення клану загалом,в особистому плані хочу досягнути вищих ланок в Ордені та можливо пробитися в раду джедаїв.
Я впевнений що в Орден дасть мені те чого я бажаю _a1.gif
Я не думаю що покину Орден чи Республіку найближчим часом і можливо цього зовсім не станеться,але все можливо кому цього не знати.
Wergon
Як ти ставишся до Рольової системи? Як думаєш чи не варто би було перебудувати увесь Орден під систему Вчитель/Учень, а в Раду приймати лише тих хто достиг звання Jedi Master для підтримання Рольової системи і системи самих звань?
Arto-Mooroo
Рольова система вчитель/учень мені симпатизує і я повністю за, щоб у раду приймали лише зі званням Майстра Джедая це б дуже укріпило рольову систему і мені не подобається як виглядає те що той хто має звання наприклад падавана чи юнлінга займає пост у раді джедаїв.
Wergon
Ну спробуєш це пояснити Раді, я уже пробував але марно. Розкажи мені своє ставлення до усіх кланів і під кланів Юагу і напиши чому ти так ставишся до них.
Zyakiv
мне нечего с тобой разговаривать. насколько помню, ты был активен в АР, надеюсь, что и в ордене ты будешь держать свою активность.
за _a1.gif
Arto-Mooroo
Imperium - не зважаючи що вони вороги Республіки у мене нейтральне ставлення до них.
Black Sun - доводилося бути послом Чорного Сонця тому ставлюсь до них дружелюбно.До їхнього підклану Синдикату нейтрально так як не доводилося спілкуватися з його членами.
Camelot - нейтральне не зважаючи на те що головним у клані є екс-республіканець.Та саму задумку створення такого клану вважаю дивною тому що якщо я не помиляюсь Камелот це щось зв*язане з лицарством,а у нас тут портал ЗВ.
Mirrors Cult - не доводилось пересікатись з ними тому нейтральне.
Star Warriors - нейтральне тому що у них навіть признаків життя немає. _a1.gif
Freedom - нейтральне також ще не склалась думка про них.
Death Watch - аналогічно Свободі тому нейтральне.
Immortal Order - знову ж нейтральне.
Wergon
Ну що ж я голосую ЗА успіхів тобі ad.gif
Arto-Mooroo
Wergon Дякую _a1.gif
Feliss
Ну что ж, кандидату доверяю, давно был в реп и показал, что готов учиться. За) Только активность подыми)
Arto-Mooroo
Feliss Дякую,наберу _a1.gif
Khadgar
За.
Поки тільки непокоїть твоя активність.
Arto-Mooroo
Khadgar Активність не проблема,підніметься _a1.gif Дякую за позитивний голос _a1.gif
Big Hamster
Нічого не маю проти . Я ЗА
Arto-Mooroo
Big Hamster Дякую! _a1.gif
Exelent
3a
Arto-Mooroo
Exelent Дякую! _a1.gif
Palych
Arto-Mooroo,настоящий Джедай и почему он еще не в Ордене.

За
Arto-Mooroo
Marc Ragnos Дякую! _a1.gif
Arto-Mooroo
Закривайте заявку.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.