Arto-Mooroo
16.6.2012, 8:35
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв
1.Боти: Немає жодного.
2.Клани: Republic:Antarian Rangers
История ЇЇ можна прочитати у моєму голокроні
ТИЦ.
Почему решил перейти в Орден, а не в АР?
Вітаю тебе Arto-Mooroo бачу у тебе маленька активність це мене трошки засмучує надіюсь ти виправиш це. Мене досить таки цікавить питання яке тобі задав Exelent, тому буду чекати твоєї відповіді. А поки розкажи мені якому виду зброї ти надаєш переваги і чому.
Обьясни любую из строчек кодекса джедаев
Arto-Mooroo
16.6.2012, 20:54
Vultur Дякую
Exelent Я думав над поверненням в АР,але не зробив цього.Причина?Її фактично немає,але якщо подумати то мені захотілося нових вражень,більше рольового аспекту,філософії джедаїв.
Wergon Активність не проблема.Я граю з сінглом,але більшу перевагу даю дуалам та глефі та хочу оволодіти ними.
Daiver Поясню стрічку 1.2. Як на мене це означає, що джедай є вісником миру та злагоди він не є воїном і не відбере життя у людини безпричини,а навпаки захистить її від сил зла.
Якщо надаєш перевагу грати Дуалами і Стафом навіщо бігаєш з Сінглом? Якому виду світового меча ти би все таки би хотів навчитись володіти найкраще і чому? Кого би хотів бачити своїм вчителем і наставником в Ордені і чому?
Arto-Mooroo
16.6.2012, 21:34
Wergon З початку я почав грати сінглом та досягнув певної майстерності з ним,а тепер, щоб грати глефою чи дуалами потрібно освоювати все заново тому почну це зі своїм майбутнім вчителем.Найкраще я б хотів навчитись глефою, тому що ,мене приваблює швидкість та шинк глефи.А от своїм вчителем я бачу можливо когось з цих трьох осіб:
Ральф,Фелісс який згодом стане Лицарем Джедаєм та ти
Вергоне
Оціни свій рівень володіння Сінглом, Стафом і Дуалами за 10 бальною системою . Ну чому Ральф я ще розумію, Фелікс розумію уже трошки менше, але чому я? Чого ти хочеш перейняти від мене? Добра половина Юагу вважає мене нубом, який застряг їм як кість в горлі.
Arto-Mooroo
16.6.2012, 21:51
Сінгл - 4/10
Глефа - 2/10
Дуали - 1/10
Я не опираюсь на думки інших,я пізнаю людину сам і тоді роблю висновки.
Для мене ти не нуб оскільки я бачив як розвивався ЛТС і скажу що це був досить не поганий підклан.
Да, слабувато прийдеться комусь попотіти. Ну ЛТС нас розвивало Четверо Магістрів + Лотр був завжди рядом щоби дати нам по шиї + за кістяк був взятий ще старий не офф ЛТС. Я мав на увазі свій стиль гри, половина вважає його нубським, а філософ з мене також не глибокий, ну менше з тим. Можливо маєш якісь певні цілі на рахунок Ордену? Також ти написав що йдеш в Орден бо тобі хочеться нових вражень, а чи не стане так що в Ордені ти не найдеш цих вражень. Чи покинеш ти Орден і Республіку загалом?
Arto-Mooroo
16.6.2012, 22:16
На рахунок того що я хочу досягнути в Ордені то це перемоги на ОБ,ГВ та також укріплення клану загалом,в особистому плані хочу досягнути вищих ланок в Ордені та можливо пробитися в раду джедаїв.
Я впевнений що в Орден дасть мені те чого я бажаю
Я не думаю що покину Орден чи Республіку найближчим часом і можливо цього зовсім не станеться,але все можливо кому цього не знати.
Як ти ставишся до Рольової системи? Як думаєш чи не варто би було перебудувати увесь Орден під систему Вчитель/Учень, а в Раду приймати лише тих хто достиг звання Jedi Master для підтримання Рольової системи і системи самих звань?
Arto-Mooroo
16.6.2012, 22:33
Рольова система вчитель/учень мені симпатизує і я повністю за, щоб у раду приймали лише зі званням Майстра Джедая це б дуже укріпило рольову систему і мені не подобається як виглядає те що той хто має звання наприклад падавана чи юнлінга займає пост у раді джедаїв.
Ну спробуєш це пояснити Раді, я уже пробував але марно. Розкажи мені своє ставлення до усіх кланів і під кланів Юагу і напиши чому ти так ставишся до них.
мне нечего с тобой разговаривать. насколько помню, ты был активен в АР, надеюсь, что и в ордене ты будешь держать свою активность.
за
Arto-Mooroo
16.6.2012, 22:49
Imperium - не зважаючи що вони вороги Республіки у мене нейтральне ставлення до них.
Black Sun - доводилося бути послом Чорного Сонця тому ставлюсь до них дружелюбно.До їхнього підклану Синдикату нейтрально так як не доводилося спілкуватися з його членами.
Camelot - нейтральне не зважаючи на те що головним у клані є екс-республіканець.Та саму задумку створення такого клану вважаю дивною тому що якщо я не помиляюсь Камелот це щось зв*язане з лицарством,а у нас тут портал ЗВ.
Mirrors Cult - не доводилось пересікатись з ними тому нейтральне.
Star Warriors - нейтральне тому що у них навіть признаків життя немає.
Freedom - нейтральне також ще не склалась думка про них.
Death Watch - аналогічно Свободі тому нейтральне.
Immortal Order - знову ж нейтральне.
Ну що ж я голосую
ЗА успіхів тобі
Arto-Mooroo
16.6.2012, 23:39
Wergon Дякую
Ну что ж, кандидату доверяю, давно был в реп и показал, что готов учиться. За) Только активность подыми)
Arto-Mooroo
17.6.2012, 14:04
Feliss Дякую,наберу
За.
Поки тільки непокоїть твоя активність.
Arto-Mooroo
18.6.2012, 12:38
Khadgar Активність не проблема,підніметься

Дякую за позитивний голос
Big Hamster
18.6.2012, 16:55
Нічого не маю проти . Я ЗА
Arto-Mooroo
18.6.2012, 17:04
Big Hamster Дякую!
Arto-Mooroo
18.6.2012, 20:14
Exelent Дякую!
Arto-Mooroo,настоящий Джедай и почему он еще не в Ордене.
За
Arto-Mooroo
18.6.2012, 22:03
Marc Ragnos Дякую!
Arto-Mooroo
23.6.2012, 22:14
Закривайте заявку.