Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Dark Shadow
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Dark Shadow
Я ознайомився з Конституцією Республіки та Кодексом Ордену Джедаїв.
Ботів не маю взагалі (не вважайте мене ботом гравця Скай Уолкер, він мав на увазі гравця зі схлжим ніком0
В кланах ніколи не перебував.
Я народився в родині джедая на Ондероні. Мій батько був дуже суворий, і я подумав, що він не хотів, щоб я народився. Пізніше я дізнався, що джедай не має емоцій. Батька вбили під час виконання Наказу 66. Я встиг почути останню його волю: вступити в Орден Джедаїв.
Я поклявся виконати свою обіцянку...

Щодо Лайв Статусу: я отримаю його приблизно через 2-3 години після моменту подачі заявки.

Я давно не грав, багато чого змінилося. Проте я досі вважаю себе непоганим гравцем, і оцінюю володіння синглом на 6 балів з десяти.
Olsney
История - жесть вообще. Долго придумывал?)
6/10... Прямо как я. Ну, окей. Пойдем на холи, глянул на твой скилл _a1.gif
Dark Shadow
історію дував 5 хвилин.

6/10... Прямо как я. Ну, окей. Пойдем на холи, глянул на твой скилл _a1.gif

краще на Елегант)
Olsney
9:0 в мою пользу
уровень игры кандидата: 2\10.
Dark Shadow
(Vultur @ 13.6.2012, 17:26) *

9:0 в мою пользу
уровень игры кандидата: 2\10.

1)Вультур сам сказав, що вище 7 ніхто не набирав.
Це, фактично не 10бальна система, а 6-7 бальна.
2)Я сто років не грав biggrin.gif

І все ж таки, я 1 лвл, він-11. Якщо я все згадаю, зможу піднятись ло 4-5/7
Olsney
Це, фактично не 10бальна система, а 6-7 бальна.

Нет. 10 - Идеал. А идеалов, как известно, не существует.
10 - это идеальный мувимент, аим, тайминг, тактика, знание теории + отсутствие ошибок вообще.
2)Я сто років не грав

Проте я досі вважаю себе непоганим гравцем, і оцінюю володіння синглом на 6 балів з десяти.

Ты говорил, что твой уровень игры на данный момент 6 баллов. А раньше был 9\10. Это невозможно, никак.
він-11

кто?
Dark Shadow
1) вибач, я мав на увазі 13, тебе.
2) Я сказав: мене давно так оцінили в Імомортал Ордері
Olsney
И насколько давно, в каком году?) И кто?)
Dark Shadow

в 2011
мене вчив грати Londeil
його ти , сподіваюсь, знаєш.
Sagittarius
Батька вбили під час виконання Наказу 66

Скільки ж тобі років у такому випадку?
Olsney
Итак, выплывает следующая картина:
В 2011 году ты встретил игрока из иммортал Ордера Londeil, который в будущем стал твоим учителем. Он тебя научил махаться волшебной палочкой-выручалочкой, и после оценил твой уровень игры в 9\10. То есть ты превзошел своего наставника(Как в фильме прямо, только убийства не хватает). Потом ты забил на игру и безвозмездно потерял скилл _a2.gif
так?
Dark Shadow
(Vultur @ 13.6.2012, 17:58) *

Итак, выплывает следующая картина:
В 2011 году ты встретил игрока из иммортал Ордера Londeil, который в будущем стал твоим учителем. Он тебя научил махаться волшебной палочкой-выручалочкой, и после оценил твой уровень игры в 9\10. То есть ты превзошел своего наставника(Как в фильме прямо, только убийства не хватает). Потом ты забил на игру и безвозмездно потерял скилл _a2.gif
так?

Майже.
Лондеіл просто був моїм вчителем.
Він в БС.

Wepuat
В реальному житті? biggrin.gif
Olsney
Оу. Интересно было бы услышать мнение Лондеила по этому поводу.
И при чем тут тогда Иммортал Ордер вообще?
Dark Shadow
в Іморталі сказали: я володію синглом на 9/10
Olsney
Кто именно сказал?
Dark Shadow
Свіфті
Sagittarius
Запитаю конкретніше: Скільки років твоєму рольовому персонажу з урахуванням того, що твого батька було вбито під час виконання "Наказу 66"
Dark Shadow
еее... 35

в мене будуть проблеми з отриманням лайв статусу.
чи можу я якимось іншим чином довести відсутність ботів? Скажімо внести на рахунок 4000 куаг чи щось подібне?
Lotr
Ні, не можеш. Розберешся з проблемою - подаси заявку заново, якщо ще матимеш бажання. Закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.