Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Mace Windu
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Mace Windu
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.
1)Активних ботів не маю.
2)В кланах не перебував.
Народився я на Корусканте в сім‘ї джедая. Все дитинство я намагався бути схожим на свого батька. Він завжди був суровий, іноді, мені здавалося що я йому навіть не подобаюся. Раніше я цього не розумів та не знав що джедаям не можна любити. Мати померла коли мені ледве виповнилося 4. Завжди хотів допомагати людям та відстоювати Конституцію Республіки. Як на мене, саме в Республіці я зможу стати тим, ким я хочу.Саме Орден Джедаїв зможе навчити мене тим якостям які були в мого батька. Я розумію що це велика відповідальність, але я готовий до неї.
Khadgar
Розкажи про Мейса Віндоу якнайбільше.
Якщо ти вибрав його за нік - *парируй*.
Mace Windu
Mace Windu з дитинства був в лавах Ордену Джедаїв, багато часу проводив на своїй рідній планеті Харуун Кэл де розводив бойових собак-акк.Його як і багато інших спочатку навчали магістр Йода та майстер Са. Mace Windu джедай який ніколи не ризикував дарма, та непереоцінював свої можливості. Саме він винайшов стиль бою «ваапад». Також він переміг мисливця за головами Джанго Фета який був одним з найнебезпечніших воїнів галактики.
Khadgar
Що таке ваапад?Розкажи про його технологию...Які його мінуси та плюси?Яким чином Мейс Віндоу навчився його використовувати?
Mace Windu
Ваапад(VII стиль названий на честь тварини з планети Сарпін)- дуже точний та дуже лютий стиль фехтування. Проблема в тому що майже всі джедаї крім Мейса Вінду виявлялися нездатними керувати потужними потоками енергії світлої та темної сторін Сили, що генеруються при використанні цього стилю. Тільки Депа Біллаба змогла повністю освоїти цей стиль, але через жахи війни разом з напруженням від Ваапад звели її з розуму.

Ваапад був розроблений Мейсом Вінду на основі збережених відомостей про форму Джуйо. У створенні нового стилю Мейсу допомагав Сора Балк.

Отримання задоволення від битви, насолода її процесом - ось той душевний стан, який повинен був відчувати в бою послідовник Ваапада. Ваапад випускав назовні темряву, яка живе глибоко в душі джедая, але він же і служив дзеркалом для енергії темної сторони, спрямованої проти самого джедая. У цьому й полягав Силовий аспект цієї бойової форми - Ваапад перетворював силу темної сторони на зброю Світла
Khadgar
Молодець. Все забули про Мейса.
Так. Перевірим твої пошукові здібності.
Знайди мені інформацію про двох людей які:1)або були Республіканцями.2)або зараз у Республіці.
Можеш використовувати все що захочеш...(бажаю бачити стільки інформації як на Мейса Вінду).
Olsney
Чем хочешь заниматься в клане? Собираешься ли развивать его всякими идеями? Как будешь помогать?
Оцени свой навык игры всеми видами сабера по 10 бальной шкале.
Sagittarius
Ну, що ж... Розпочнемо з найпростішого питання, яке майже всіх заганяє на слизьке.

Чому ти вибрав саме Республіку, а не, скажімо, Black Sun чи якийсь інший клан?
P.S. Я читав перший пост, обережніше.
Nikooz
1)Активних ботів не маю.

А неактивных?
Mace Windu
Wepuat Мені подобається саме філософія республіканців як ніяка інша. Мені симпатизувало те що найвищою цінністю в республійці є життя, здоров'я, безпека, честь, недоторканність та свобода усіх громадян. Мені подобається що джедаї не мають амбіцій, підлостей, або жаги наживи. Кожен джедай думає не про себе а про інших. Саме через це я хочу стати джедаєм, і саме через це я прийшов у ваш клан.

Nikooz Я маю одного не активного бота під ніком Magister Yoda. Я вже не грав ним приблизно рік. Я навіть не пам‘ятаю пароль на нього.

VulturЯ готовий піти на все заради процвітання свого клану. Можете розраховувати на мене. Dual 4\10. Staff 3\10. One-hand 6\10
Olsney
Например?
Что же, я играю на сингле 6-6.5. То есть ты играешь на одном уровне со мной. Хочу встретиться на холи и сыграть с тобой.
Sagittarius
подобається саме філософія республіканців як ніяка інша
Якщо тобі імпонує саме філософія Республіки, то ти повинен був ознайомитися і з філософією інших держав (кланів) - ти ж зробив такі висновки, мабуть, виходячи з порівняння, а не навмання.
То ж наведи порівняння філософії Республіки та кланів, які мають пряме відношення до офіційного всесвіту Зоряних Воєн.
Mace Windu
Khadgar
Taviskaron(Александр Олейников) Народився 22 Вересня 1992 року. Живе в Донецьку. В бою його бачив не одноразово. Не тільки надає перегу глефі але й чудово володіє нею. Мав двух ботів Kvothe та Haliax. Має своєрідний стиль битви.
Beatles(Яков Завертыленко) Народився 28 Вересеня 1997 року. Живе в Києві. Мав двох ботів Pete та Zeron. Віддає перевагу сінглу та не погано володіє ним. Також володіє неорденарним стиль битви.

Wepuat
Імперія намагається втримати владу будь-яким методом. Влада яка зосереджена в одих руках має згубну дію на волю інших людей. Тим паче коли імператор-сітх який має шалені амбіції що до світового пвнування. Кодекс Ордена Сітхів тлумачить нам істину в тому що потрібно піддатися тому вихру емоцій що в нашій душі.
Республіка ж думає про своїх громадян та їх інтереси. Хоч влада в республіці розпорошена, кожна людина має право висловити свою думку не боючись репресій. Джедаї не воїни, вони ніколи не прагнули війни, вони хранителі миру та спокою в галактиці. Кодекс Ордену джедаїв тлумачить нам гармонію з навколишнім світом.
Mace Windu
VulturЯ буду розповсюджувати єдину,справжню істину джедаїв. Я буду намагатися примножити славу республіки, та повернути її колишню міць.
Olsney
Не смеши. Какую еще "былую крепость"? Ты о ней ничего не знаешь. И с чего ты взял, что республика сейчас не крепка?
Как ты ее будешь распростронять, и что это за истина такая?)))))))
И каким образом ты собираешься делать клан популярнее?
Sagittarius
Так, припустимо дві держави є, а де решта?
Asmadeus
Здравствуй Мейс! у меня для тебя 2 задания: теория и практика! Начнем с теории.
Сможешь ли ты узнать для меня, кто в свое время, будучи в республике, бегал по серверах и убивал юнглингов выкрикивая при этом "Die Youngling!". После того как узнаешь, кто это, напишешь кратко все, что знаешь об этом игроке и о его заслугах!
Khadgar
Що для тебе означає *неорденарний стиль битви*?
Mace Windu
Khadgar Вони краще за інших володіють світловим мечем, але не так як всі, є особливий стиль, якась родзинка.

VulturМожливо я помиляюсь, але коли я вперше прийшов на UAGalaxy за рейтингом республіка була на першому місці як і за силою та фінансовими можливостями. Мені самому цікаво що сталося?

Khadgar
За твоєю логікою можна зрозуміти, що на порталі є десь 10 чоловік які грають гарно(тобто мають *родзинку*) та всі інші(яких більше 3 тисяч) які грають погано(тобто не мають родзинки)?

Знайди мені 5 людей які грають неординарним стилем.(тобто не схожим на інші стилі)
Mace Windu
Khadgar
Mazahaka(сінгл)
Difoke(глефа)
Necron(глефа)
Rock(сінгл)
Violent(сінгл)
Khadgar
Мммм
Яку родзинку кожен з них має?. Опиши детально кожний стиль цих гравців.
Olsney
Ты видел мои вопросы? Нет - посмотри. Да - посмотри еще раз.
Mace Windu
VulturЯ буду дотримуватись правил республіки, буду чесним та справедливим, якщо я буду в лавах вашого клану навіть це вже зробить ваш клан популярніше.
Істина в тому що людина завжди повинна мати право вибору.
Olsney
Полнейший бред. Отвечаешь лишь бы отмазаться. В клан идешь ради приписки.
Против.
Mace Windu
Khadgar
Violent Має стиль який схожий на I стиль бою Шии-Чо (сильна версія) для пробиття захисту.
MazahakaМає стиль який нагадує II стиль бою Макаши який використовується бійцями з високою точністю дій . Боєць з мінімальними зусиллями може оновити свій захист.
Necron та Difoke Використовують III стиль бою Соресу який використовується для поєдинків проти кількох бійців.
Rock Використовує VI стиль бою Ниман який був створений з комбінування I, III, IV та V стилей.

AsmadeusВибачте а можна розпочати з практики? Ніяк не можу знайти його.
Feliss
Здравствуй, Mace Windu.

Тренируются на световых мечах два бойца. Один из них постоянно проигрывает. Он слаб?
Mace Windu
Feliss На мою думку, не можна сказати що людина слабка тільки через те що вона погано володіє світовим мечем. Як на мене, справжня сила виражається не в тому на скільки ти фізично сильний, а в тому наскільки ти вірний своїм моральним принципам.
Khadgar
Проти. 2)Кандидат не показує бажання на вступ до Ордену Джедаїв
1)*Отвечаешь лишь бы отмазаться. В клан идешь ради приписки.*

Хотіти до клану - замало.
Feliss
А я говорю про уровень владения световым мечем.
Daiver
На самом деле решить задания Асмадеуса было не так уж сложно. Ты хоть одному из Республиканцев писал письмо с вопросом или просьбой помочь?
Я против
Мейс Винду должен быть гораздо мудрее и терпеливее, упёртее, чтоли.
Mace Windu
Вибачте що згаяв ваш час.
Feliss
И ты так легко сдаешься? Я ж еще не проголосовал
Asmadeus
Поддерживаю Дайвера и Фелиса. Как ты мог так быстро сдаться?
Пока что, я против. Но на будущее запомни: нет теории без практики и наоборот! Все гармонирует в нашем мире и в реальности!
Olsney
допустим, тебе отказали. Какие твои дальнейшие планы?

допустим, тебе отказали. Какие твои дальнейшие планы?
Exelent
На твою думку в чому Сила Джедая?
Olsney
Заявка неактивна. Думаю, можно закрывать.
Lotr
Закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.