Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Sky Walker
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Akassil
Я ознайомився з Конституцією Республіки та Клдексом Ордену Джедаїв.
Активних ботів не маю (Раніше мав бота Dark Shadow
В кланах ніколи не перебував, і не бажаю перебувати в інших кланах, окрім Республіки

Я народився на Кашиіку. Мій батько - Джедай Кі Нарек загинув під час двобою з Дартом Вейдером. Відтоді
Я поставив собі за ціль боротися зі злом і покласти своє життя за справедливість. Батько навчив мене основам володіння Силою та Світловим Мечем. Головна моя мета - вступити в Орден Джедаїв і поглиблювати свої знання, а також боротися за справедливість.

Щодо мого аватару: я зміню його як тільки буде можливість
Khadgar
Привіт кандидате.
Чому ти вибрав Орден Джедаїв?
Що ти знаєш про кодекс джедаїв?чому джедаї не порушують його?
Чи були джедаї які не дотримувались його та залишалися джедаями джедаями(тобто не переходили на темну сторону?).

Знайди інформацію про гравців - Mazahaka, Iruk, Gior Bavaria.

Що означають кольори саберів(опише 3 з них).
Чому джедаям заборонено використовувати мечі червоного кольору?
Akassil
Моєю давньою мрією була і є боротьба зі злом та несправедливістю. Тому я вибрав Орден Джедаїв.

Кодекс Джедая - правила, якими керується Джедай на своєму шляху до Гармонії. Коли Джедай порушує Кодекс, то він стає на темний шлях. Свідомі Джедаї не порушуватимуть Кодекс.
Я можу навести декілька прикладів. Енекін Скайуолкер винищив поселення піщаних людей, бо хотів помститися за свою матір. Він порушив частину Кодексу Немає емоцій - є спокійЕнекіном на певний час заволоділа ненависть, хоча він ще залишався Джедаєм і Ситхом став пізніше.

Мазахака - приємна і хороша людина. Має гарний досвід володіння Світловим Мечем. Перебуває в Топ-100 гравців.
Маю досвід битви з ним.

Ірук - як на мене досить грубий. В ньому панує боротьба між світлом та темрявою. Темрява поки-що перемагає, але його ще можна навернути на Світлий шлях.Також він є Тренером. Відгуки про нього не дуже хороші.

З Гіор Баварія ніколи не зустрічався. Все, що я зміг дізнатися - він колись подавав заявку на вступ до Ордену.

Синій- колір меча Джедая-Охоронця
Зелений-колір меча Джедая-Консула
Фіолетовий-колір меча Джедая-Вартового

Джедаі не носили червоних мечів, бо червоний вважається кольором агресії. Відомий лише один Джедай з червоним мечем.
Khadgar
Дуже-Дуже-Дуже мало інформації. Якщо треба шукай в інтернеті(але спробуй своїми словами це донести), питай у людей. Я тебе питав:*чи були люди які порушували кодекс джедаїв і не переходили на темну сторону?*, а ти мені зовсім інше...
Розкажи мені більше про те, що призвило до створення Дарта Вейдера.
Akassil
Ось про Дарта Вейдера
На мою думку, перехід Енекіна на Темну сторону зумовлено 2-ма причинами:
1).Бажання помсти за матір і Падме
2).Сильний потяг до влади.
ДЕТАЛЬНІШЕ
Палпатін наплів Енекіну про Дарта Плегіуса- ситха, який був здатний відроджувати померлих. Енекін тоді недавно втратив матір, а згодом отримав видіння про смерть Падме. Енекін знову ж таки порушив закон: немає емоцій - є спокій. Якби він не закохався в Падме і зміг би опанувати себе, коли втратив матір, то ніякого Дарта Вейдера і не було б.

Енекін неприховано висловлював бажання змінити державний устрій Республіки, панувати над іншими. Йому подобалась влада Палпатіна, він не завжди виконував вказівки Ордену. А Палпатіну було неважко вже після душевних трамв Енекіна навернути його на темний бік.
Khadgar
Розтлумач як ти розумієш оцей вислів "Якщо рука не поранена, можна нести в руці отруту. Отрута не зашкодить тому, хто не має ран".
Скільки часу в день ти можеш віддавати грі в джа?
У бою я тебе ще не бачив.
(напиши час, коли ти завтра грати будеш).
Мої перші квести ще в силі(я чекаю багато доповненя).
Nikooz
В связи с р\о закрыто. Если захочешь продолжать рассмотрение заявки - напишешь кому-то из клан-модераторов в пм.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.