Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Antarian Rangers] Sulte
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Sulte
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Законами Антарських Рейнджерів і готовий їх дотримуватися

Жив собі один хлопець по імені Сульте жив він не самий , а з батьками його батьки були продавцями зброї і лазерних мечів.
Одного разу в мого батька поступив заказав і він був вимушений полетіти на іншу планету . Батько сказав , що вернется через 3 тижня. Пройшло вже 3 роки з того часу як він полетів.
Але все таки він повернувся і був сильно поранений . Коли я підійшов до нього він сказав мені , щоб я послухав його перед смертну побажання.Отець сказав , щоб я поступив в Республіканські Ренджери.І захищав силу та справедливість.

Інших імен не маю.
Також в інших галактиках не перебував.
Exbifour
Привіт.
Розкажи про того, хто зображений на картинці в тебе в заявці. І скажи чим він відрізняється від Антарських Рейнжерів.

...батьки були продавцями зброї і лазерних мечів.
Ну я розумію зброю вони продавали. Але скажи мені де вони зброю брали?

Жив собі один хлопець по імені Сульте...
Одного разу в мого батька
Почав ти росказувати про себе в 3-й особі а продовжив в 1-й. Це так задумано було, чи просто випадковість?
-Sulte
Розкажи про того, хто зображений на картинці в тебе в заявці. І скажи чим він відрізняється від Антарських Рейнжерів.

хмм..я чесно не знаю , але на мою думку один з героъв гри Республіканкська Команда.
Ну я розумію зброю вони продавали. Але скажи мені де вони зброю брали?

В них був постачальник сам я про нього нічого не знаю і батьки мені нічого не розповідали.
Почав ти росказувати про себе в 3-й особі а продовжив в 1-й. Це так задумано було, чи просто випадковість?

Випадковість)
Lotr
Привіт, Sulte. Якщо не таємниця, скільки тобі років?

Маю кілька квестів для тебе.
- Порахуй кількість символів в своїй "рольовій" історії.
- Знайди помилку в оформлені своєї заявки і виправ її до сьогоднішнього вечора.
- Дізнайся правильний переклад гри "Republic Commando"
(Sulte @ 19.5.2012, 15:56) *
я чесно не знаю
То дізнайся.
Exbifour
Але скажи мені де вони зброю брали?
Омг... Помилочка в мене вийшла _a1.gif "...скажи мені де вони зброю мечі брали?"
Зброю то зрозуміло, що постачальник постачав. А от зі світловими мечами трохи не зрозуміло. Скільки вони продавали світлові мечі і де вони їх брали?
Розкажи мені, що ти знаєш про Республіку і чому хочеш саме до Рейнджерів?
-Sulte
Lotr-Нехай поки що це буде таємницею)
532
Треба написати рольову на 1000 символів.Я не дуже вмію писати рольові тому в мене так погано вийшло.
Переклад- Коммандос Республіки.
Exbifour-Ця інформація не доступна.Руспубліка борится з Імперією вони захищають добро.Незнаю навіть що , але шось в серці підказало я думав в Орден , але передумав.
Exbifour
Шо таке "98" в твоєму попередньому пості?
Як ти оцінюєш своє володіння мечем в JA, по 10-и бальній системі?
І, все ж таки, скажи хто в тебе в заявці на картинці зображений, і як він відрізняється від нас - Антарських Рейнджерів?
-Sulte
Шо таке "98" в твоєму попередньому пості?

Слів в рольовій.
Як ти оцінюєш своє володіння мечем в JA, по 10-и бальній системі?

4
І, все ж таки, скажи хто в тебе в заявці на картинці зображений, і як він відрізняється від нас - Антарських Рейнджерів?

На ній зображенно Republic Commando босс найголовніший . В командос республіки.
Командос Республіки бились на явіні якщо я не помиляюсь , а ренджери просто підтримували їх ренджери не мали уніформи.Ще вони помогали битись в битвій проти клонів.
Lotr
"чесно не знаю"
"нічого не розповідали"
"Випадковість)"
"не дуже вмію"
"Незнаю навіть що, але шось в серці підказало"
"інформація не доступна"

Поки проти. Переважно тому, що з першого разу незрозуміло про що ти говориш. Складається сильне враження, що ти на кожне питання взяв за правило відповідати абияк, хоча нічого надскладного від тебе ще не вимагалось.

(Sulte @ 20.5.2012, 19:19) *
Слів в рольовій.
- ніхто не вимагав від тебе написати 1000 слів, мова йшла лише про "символи". Я навіть поясню:

"8оаь%74♣○'ва" - 12 символів.
"Евоки накостиляли стормтруперам" - 31 символ.
Exbifour
Покищо, я теж проти. Складається враження, що ти дуже невпевнений. Стань трохи більш впевнененим...
-Sulte
Так я згідний з вами . Мені треба бути впевнішим закрийте заявку.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.