Вирішив і сюди забігти в пошуках допомоги

Пишу дипломний проект - Клавіатурний тренажер на Flash. І хочу його додати на сайт нашого комп. відділення, який стоїть на Джумлі. Додаток повинен отримати від Joomla id юзера, додавати/отримувати деякі дані в/з БД і ше деякі дрібнички. Але не тут то всьо так просто.
В ідеалі мені потрібно було додати сторонній скрипт на сайт, який буде робити ті всі необхідні маніпуляції, і передавати їх у Flash. Мені потрібно наприклад, коли звертаюсь по хттп://посилання.ком.юа/myapplication/index.php шоб вивело на екран нік юзера з id 67.
Я зробив модуль, який нормально спілкується з БД і з іншими потрібними функціями, виводить це все красіво мені на САЙТІ (коли відкриваю головну сторінку). Але мені дуже треба щоб я звертався в браузері НАПРЯМУ до скрипта, і мені це все виводило на екран. Але скрипт не працює, особливо тоді коли добавлю такий код:
$user = & JFactory::getUser ();
echo $user->username;
echo $user->username;
Якшо вивожу шось інше, шо не стосується БД чи класу JFactory, то все працює на ура. В Joomla-програмуванні я новачок, тому багато чого не розумію, але це мені дуже потрібно, бо скоро здача, а я довгий час з цим мучусь і толку нуль, нічого не можу знайти!
Надіюсь на допомогу, буду дуже-дуже вдячний