Silver Dragon
24.5.2012, 13:52
Сілвер неквапом підходив до великої будівлі, де жив і торгував контрабандист Аркнар. Біля входу нікого не було. Раптом чоловік почув голоси з іншої сторони будівлі:
- Еххх, скільки ще чекати?! Аркнар поставив нас сторожити вантаж лише до того часу, коли сонце буде в зеніті!
- Здається, сьогодні має прийти новачок із Татуїну, його недавно найняли на роботу. Напевно, він запізнюється.
Далі голоси стишилися. Здалося, що робітники припинили свою розмову і продовжили виглядати того, хто спізнювався.
Сілвер тихенько обійшов будівлю. За нею він побачив те, на що і сподівався: двох невисоких чоловіків, за спинами яких був ящик із республіканським гербом. Поряд стояли два невеликих двомісних свупи.
Хоч би все вийшло...
Дрегон зняв свою робу і замаскував себе так, що тепер його можна було сприйняти за звичайного робітника. Зброю він сховав під одягом, її можна було у будь-який момент витягнути. Потім пробіг декілька метрів від будівлі, вийшов на дорогу і пішов до вартівників.
[Переконання]Вибачте, я трохи запізнився. Я Бейн, новенький. Готовий почергувати за вас і завтра, щоб виправити свою сьогоднішню помилку. Що треба охороняти?
Из одной из дверей в здании вышел сам Аркнар и промолвил к работникам:
- Эй, вы двое! Когда это я говорил, что вы должны охранять эти коробки? Вы ещё два часа назад должны были их на склад занести! И я никого не нанимал на Татуине.Рабочие огорчённо подняли ящик, поставили его на специальную платформу и начали тащить его в здание.
Аркнар обернулся к незнакомцу и сказал:
- А кто ты? И почему ты вводишь моих рабочих в заблуждение?!
Silver Dragon
25.5.2012, 20:17
Здрастуйте, пане! Невже це сам Аркнар стоїть зараз переді мною?! - вдав здивування Сілвер.
Мене звуть Бейн, як я уже сказав. Я приїхав із Татуїну, там народився і виріс. Багато чув про ваші справи і про те, чим ви займаєтесь. Я б дуже хотів працювати у вас. Проте я знаю, що будь-кого ви до себе не берете, тому хотів довести, що я гарний працівник, а саме вкрасти ваші ящики у охоронців і принести їх вам.
Exbifour
27.5.2012, 13:55
- Необычный способ доказать, что ты достоин работать на меня,- ответил Аркнар.
- Пройдём со мной, я думаю у меня найдётся для тебя работёнка.После этих слов Аркнар развернулся и направился в здание.
Silver Dragon
27.5.2012, 20:04
Добре, що я зумів викрутитися...
Сілвер попрямував за Аркнаром. Погляд його на секунду упав на охоронців, що заносили ящики на склад. Запам'ятавши, куди вони клали вантаж, чоловік зайшов до будівлі, наздоганяючи Аркнара.
Аркнар и человек, назвавший себя Бейном, вошли в здание. Аркнар развернулся и лицом к гостю и сказал:
- Пройдём ко мне в личные покои. Я думаю ты устал поле перелёта.Аркнар повернулся и пошел по ступенькам вверх. Гость направился за ним.
На третьем этаже была только одна дверь, она вела в покои Аркнара. Аркнар вошел туда первым, затем вошел гость. В комнате была почти вся заставлена какими-нибуть предметами. В глаза сразу бросался стол, на котором было много разных вкусностей.
Аркнар сел за дальний конец стола и обратился к своему гостю:
- Присаживайся. Угощайся. Думаю ты проголодался.
Silver Dragon
28.5.2012, 13:13
Сілвера насторожила щедрість контрабандиста, але він не показав цього, натомість сів навпроти Аркнара за стіл. Хоч чоловік дуже хотів їсти, він побоявся випробовувати долю: хтозна, яка отрута чи снодійне могли бути сховані там.
- Дякую, але я зовсім не голодний. По дорозі я натрапив на одного торговця, "поговорив" з ним, - тут чоловік дивно, по-звірськи посміхнувся, - і він віддав мені кілька чорних гранатів, якими торгував. Пригощайтесь!
Сілвер витягнув чорний гранат, який дістався йому у Анкорхеді і подав його Аркнарові.
- Я б хотів одразу перейти до справи. Що я маю зробити?
Exbifour
28.5.2012, 14:31
- Спасибо, но я тоже не голоден, недавно пообедал, а вот выпить я б не отказался.К Акркнару подошел дроид с бокалом, в котором было вино, и поставил поставил бокал перед Арнаром. Аркнар взял бокал и выпил из него.
- Угощайся вином, и не бойся, вино не отравлено. Я яды для убийств не желаемых гостей - не использую, яд - оружие трусов.Дроид подошел к гостю и поставил второй бокал с вином перед ним.
- Вижу, что ты стремишься начать работу, но, для начала, расскажи мне о себе правду. Я ж вижу, что тебя не Бейн зовут, и, я думаю, что это не единственное о чём ты сказал мне неправду.
Silver Dragon
28.5.2012, 15:05
Сілвер зробив ковток вина.
Потрібно буде спитати, де він взяв це вино. Смак чудовий!
- Добре, я розповім вам правду про себе. Я побоявся одразу розповідати все, ви ж розумієте. Звати мене Баланар. Народився я на Корусанті. Батько служив у республіканській поліції, а мати була домогосподаркою. Коли мені було 14 років, одного вечора ми з батьком прогулювалися вулицями. У одному з провулків до нас підійшли 4 головорізів і з криками: "За Левіафана!" напали на тата. Мене вони оглушили на початку бійки. Коли я отямився у клініці, коло мене сиділа мати, вся в сльозах. Виявилось, що батька вбили члени банди "Морські Демони" через те, що він посадив за грати їхнього лідера. Того дня я поклявся, що знайду убивць і помщуся їм.
Уже 2 роки я ганяюся за ними всюди, де б вони не були, та ніяк не можу завершити почате. Тоді я дізнався про вас. Ваші руки дістають дуже далеко, тож я вирішив працювати тут. Можливо, колись я під час завдання вийду на слід банди, що вбила мого батька. Помста неминуча...
Exbifour
28.5.2012, 15:31
- Хорошо. Это уже более похоже на правду.К Аркнару подошел дрод и дал ему датапад. Аркнар посмотрел на то, что было на датападе и сказал:
- Что ж. Ты точно хочешь работать на меня?Аркнар положил датапад на стол, взял бокал и отпил ещё немного вина.
Silver Dragon
29.5.2012, 10:04
Exbifour
30.5.2012, 12:14
Неужели он думает, что может меня так просто обдурить?- Это хорошо, что ты стремишься на меня работать, но мы коечто забыли когда сюда пришли,- сказал Аркнар гостю. Потом Аркнар обратился к дроиду стоящему около дверей:
- Дроид обыщи нашего гостя.К гостю подошел дроид и забрал у него Болтер.
- Если ты хочешь найти этих бандитов,- сказал Аркнар, и, ударив кулаком по столу, продолжил возмущённым тоном,
- зачем тогда тебе я?! Мог бы обратится к армии Республики! Ты же там работаешь! Что скажешь на это, Силвер Драгон?! Зачем тебя прислали сюда?!
Silver Dragon
30.5.2012, 18:17
Сілвер спокійно дав дроїду обшукати себе і забрати Болтер.
[Переконання]Добре, Аркнаре. Ти мене розсекретив. Немає сенсу більше брехати тобі, ти не дурна людина. Так, мене звуть Сілвер Драгон, працюю в армії Республіки. Прислали мене сюди для того, щоб я побачив, що саме коїться на Коррібані. Точніше, я сам вибрав цю місію.
Сілвер подивився прямо у очі Аркнарові.
Що ж робити...
Я прийшов до тебе, бо хотів побачити, що ти знаєш. Я не такий дурний, як тобі здається. Чутки про повернення ситхів розповзаються все далі і далі, чи не так?
Чоловік піднявся із місця, де сидів, і почав розміреними кроками ходити по кімнаті.
Якщо тепер не вийде, тоді я здаюся!
Коррібан - планета ситхів. Скоро вони повернуться, і тьма запанує знову. Республіка, ворогуючі між собою клани, такі як твій із Берардом - це все минуче. Шлях Сили - вічний. Питання тільки в тому, яку сторону ти обереш. Думаєш, чому я найнявся в армію Республіки? А чому я приїхав сюди, у колишню домівку Імперії? Інформація манить мене. Довгий час я розривався між двома шляхами - Світла чи Темна сторона. Мій батько був джедаєм, і що з ним сталося?! Помер у якійсь жалюгідній захисній місії. Ситхи не такі. Вони вміють чекати, довго чекати, а потім..! Саме тому я і прийшов до тебе.
Сілвер швидким рухом витягнув свою робу і одягнув її. Він сів на своє місце і накинув капюшон на голову. За допомогою Cили Дрегон витягнув у дроїда з рук свій Болтер і поставив його на стіл, посередині, але не взяв зброї.
Exbifour
31.5.2012, 10:31
[провал]- Ситхи? Какие ещё ситхи? Этих существ уже давно не было видно, а эти слухи это всего-лишь какие-то бредни месных психов,- сказал Аркнар, после этого, на несколько секунд, наслала тишина. Потом Аркнар сказал:
- Хм... Я кажется знаю зачем тебя прислали. Вот та коробка которую ты хотел как бы украсть... На ней был герб Республики... Так ты думаешь, что мои люди украли какой-то Республиканский груз?
Silver Dragon
31.5.2012, 10:44
- Ситхи повернуться, побачиш!
Республіканський вантаж - другорядне завдання для мене, це була єдина доступна місія на Коррібані. Коли я побачив ті ящики, то захотів убити двох зайців одразу: влаштуватись до тебе заради інформації і виконати своє завдання. Проте зараз я бачу, що ти не знаєш нічого про служителів Темної сторони.
Сілвер затнувся. Він ще раз прокрутив у пам'яті слова Аркнара.
- Стій-но. Невже я помилився, і ці коробки не той вантаж, за яким мене посилали?!
Розумієш, Аркнаре, якщо я повернусь із невиконаним завданням, це стане приводом для подальших підозр. Не хочеш домовитись? Я можу замовити за тебе словечко перед керівництвом, і про твою роботу ненадовго забудуть, а ти в свою чергу допоможеш мені виконати цю місію.
Exbifour
31.5.2012, 10:54
- Вот так честно надо было сразу со мной. Ты присаживайся, угощайся. Всё правильно ты понял. Эта не та коробка. У меня пол склада в таких коробках. Они отлично проходят таможню на всех республиканских планетах.Аркнар пару секонд подумал и спросил Силвера:
- Я думаю армия б не посылала никого за неважным грузом. Что было в той коробке которую у вас украли?
Silver Dragon
31.5.2012, 11:27
- Поняття не маю. Якийсь чоловік, контрабандист, повіз його на Коррібан, напевно, там щось важливе, якщо саме солдати армії розвантажували його. Де ж він тоді може бути, цікаво!
Сілвер забрав свій Болтер і заховав під одяг.
Exbifour
31.5.2012, 14:21
- Если солдаты разгружали, то скорее всего это что-то военного типа. Если украли только одну коробку, то, скорее всего, это или небольшая техника в большом количестве, или что-то большое и мощное.Аркнар нажал кнопку на датападе и сказал:
- Фарлан, свяжись со Коброй и узнай были ли какие-нибудь завозы контрабандных коробок с символикой Республики на них.Потом Аркнар обратился к Силверу.
- У тебя есть какая-нибудь дополнительная информация?
Silver Dragon
31.5.2012, 15:35
- Номер корабля злодія - ЕТС-15699872. Можливе перебування - Коррібан, Татуїн, Нар-Шада. Дякую, я помилявся щодо тебе.
Exbifour
31.5.2012, 16:30
- Отлично. Номера корабля будет достаточно, что-бы получить информацию про перевозчика.Аркнар опять нажал на кнопку на датападе и сказал:
- Фарлан, дай информацию из нашей базы про корабль с номером ЕТС-15699872.Через секунд десять из датапада был слышен ответ:
- Кобра сообщила, что прибыло три ящика с символиками республики. Два было продано, один был отправлен в хранили. А корабль с номерным знаком ЕТС-15699872 принадлежит трандошану по имени Эргук, я думаю ты помнишь кто он. Это вся информация которая есть.- Невероятно,- сказал Аркнар,
- похоже у нас появился общий враг. Эргук - работает на Берарда, это его первый помощник. Твой ящик у Берарда. Я думаю, что ты понял, что ящик у него в хранилище.
Silver Dragon
31.5.2012, 21:02
- І справді неймовірно. Я чув слухи про Берарда, говорять, що він дуже жорстокий. Він збирає навколо подібних собі, таких ж людей без честі і гідності.
Такс, тепер наше завдання - вкрасти у нього ящик, а заодно і посадити Берарда та його приплічників за грати. Тоді вся територія Дрешде буде вільна для твоєї торгівлі.
Схоже, нам потрібно співпрацювати для досягнення мети. Кажеш, твій вантаж чесно проходить республіканську митницю? Тоді у республіканців не мало б виникти ніяких поганих думок щодо тебе. Тим більше, ти гарна людина, я вже в цьому пересвідчився.
Сілвер ледь помітно усміхнувся і з'їв ще одну ягідку.
- Отже, до чого я веду. Я міг би надіслати повідомлення полковнику, а той би прислав підмогу для виконання завдання. Поганий бік у тому, що Берард контолює велику частину Дрешде, а отже інформація про прибуття корабля із Республіки стане йому одразу відома. Ми втратимо потрібний ефект несподіванки.
Другий варіант - викрасти ящики самому, а потім із полком солдат зненацька прийти і заарештувати Берарда. Проте це дуже ризиковано.
Якби ми змогли прибрати Берарда, наше життя б дуже полегшилось. Та його охорона напоготові. Я думаю, що тут треба діяти хитрістю, та як - ось у чому питання.
- Коррибан - нейтральная планета и не находится под правлением Республики, ваши законы тут не действуют и ваши солдаты не в праве тут никого арестовывать. Поэтому, что-бы избавится от Берарда нужно доказать, что он нарушал законы на планетах принадлежащих Республики. Я так понимаю, коробки были украдены с Корусанта, поэтому они само лучше подходят для нашей цели,- сказал Аркнар и добавил,
- Второй план - это единственный выход. Ты согласен рискнуть?
Silver Dragon
1.6.2012, 20:15
Схоже, це єдиний вихід. - Мушу ризикнути. Це, здається, єдиний спосіб досягти нашої спільної цілі. Я готовий діяти. Який у нас план?
Аркнар отпил немного вина с бокала и сказал:
- План простой: ты вливаешься в доверие к Берарду. Тебя пускают на склад, ты запихиваешь коробку в ихний корабль и улетаешь. Сам справишься или тебе понадобится помощь?
Silver Dragon
2.6.2012, 15:46
- Все звучить дуже просто, проте, щоб влитись до нього в довіру, треба добре постаратись. Я думаю, що потрібно надати йому докази того, що я той, кому можна довіряти. Можливо, якийсь рідкісний предмет, чи щось таке. Крім того, я б хотів позичити у тебе щось потужніше за мій Болтер, на крайній випадок.
- Тебе не особо придётся стараться, что-бы войти к нему в доверие: в этом тебе поможет мой агент. Мы её называем Коброй, она второй помощник Берарда. Для Берарда тебя будут звать также как и для меня в первый раз - Бейн.Аркнар внезапно прервался и обратился к стоящему рядом дроиду:
- Принеси для нашего гостя со склада один бластер с контейнера №10269.Дроид кивнул и вышел из комнаты. Через пару минут он вернулся и принёс бластер красного цвета, дроид положил бластер на стол прямо перед Силвером.
Аркнар обратился к Силверу:
- Держи. Это Ондеронский бластер королевской гвардии. Думаю он тебе пригодится. Как только найдёшь нужный тебе ящик, погрузи его в один из кораблей Берарда и лети сюда. Далее мы доставим его на Корускант. Удачи тебе!-----------------------------------------
Получено:
Ондеронский бластер королевской гвардии
Урон : 20-34
Особенности: надежный