Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Antarian Rangers] Samurai
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Samurai
Я ознайомися з Конституцією Республіки і Законами Антарських Рейнджерів і готовий їх дотримуватись

Моя історія почалася з того, як мене взяв виховувати Джекстер, він був лицарем Анфору, як виявилося згодом. Я непам*ятаю свого дитинства, своїх батьків теж я просто був злидарем, мотався по маленькому місту на планеті Вейланд і намагався вижити. Коли настав час мандолоріанських війн, наше місце служило госпіталем для імперців, саме тоді мене підібрав джекстер і забрав з собою, як саме і чому не пам*ятаю. Пізніше коли я підріс Джекс мені розповів, що він виконував диверсійне завдання, і побачивши мене в одній будівлі-цілі для підриву, йому стало шкода дитини, тобто мене...
Далі коли мені виповнилося 18, я вступив в ряди Лицарів Анфору вже офіційно, де я навчився досконало володіти зброєю, пізнав себе та здобув достоїнства лицаря. Нажаль лицар джекс мій наставник та батько помер (іноді буває, що деякі люди просто покидають портал) Через 2 роки я отримав статус Сентінеля, захисник Храму.. Тримав свій полігон для бойових дій (сервер) і ще через 2 роки став Головнокомандуючим боєвими силами Ордену Анфору.

Але наш Орден розпався нажаль, основною причиною є неактивність членів, це я вже пишу не по рольовій частині, середній вік членів клану досях тої планки, коли комп*ютерна гра стає на самому останньому місці в житті.

Боти:
Dark Dragon акаунт друга, на який я заходив та перекинув кошти, як дізнався, що він на джа забив (акаунт покинутий 3 роки назад)
Samuraiko Був використаний для звязку з адміністрацією під час реформи ЮАГу по причині зі змінами імен акаунтів на емейли (я незнав паролю, до свого акку, та з милом помилився)
Keiichi можливо був під цим іменем, але я навіть назнаю чи цей акаунт є.

Клани в яких перебував всього один:
Orden of Anfor 4 роки.
Taviscaron
Сделай ка мне для начала 100500/0 5/0 на дуэльном)
Sphinx
За.
Samurai
квест 5\0
Oracle
ЗА.
Lotr
Ну якщо хочеш повноцінну заявку, то оформи перший пост згідно з правилами _a1.gif
Samurai
Відновив перший пост
Lotr
Чому в Анфорі пробув аж 4 роки? Ніколи не тягнуло повештатись ЮАгом? _a1.gif
Samurai
Ні. Клан це сім*я, братсво, дім.
Taviscaron
close_topic.gif :Принят
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.