Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
The Prodigy
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Velasquez

The Prodigy — британський проект електронної музики. Їхня музика охоплює різні стилі, від рейву на початку 1990-х, до денсу, альтернативного року і біг біту з елементами панкового вокалу в пізніший період.Колектив складається з трьох музикантів — композитор Ліам Хаулетт (Liam Howlett), вокалісти Кейт Флінт (Keith Flint) та Максим Реаліті (Maxim Reality).
З 1990 по 2000 в гурті також працював танцюрист Лірой Торхілл, а в ранні роки також вокалістка і танцюристка Шаркі.
The Prodigy розпочинали з андеграундової сцени рейву, але вже незабаром досягли світової слави.
The Prodigy дебютували міні-альбомом What Evil Lurks, але популярність приніс сингл Charly, який дістався до 3 місця на британському хіт-списку. Їхній дебютний альбом Experience був випущений в 1992 році. Він був 12-й в списку найбільш продаваних альбомів у Великобританії.
Після випуску наступного альбому групи Music For The Jilted Generation, випущеного в 1994 році, тижневик New Musical Express називав Хоулета «Робокопом і Бетховеном в одній особі». Альбом зламав комерційний успіх свого попередника, група стала зіркою MTV. Альбом був натхненний, зокрема спротивом щодо законів у Великобританії, котрі криміналізували рейв-заходи.
Найбільший комерційний успіх здобув третій альбом The Fat Of The Land (1997) з хітами Firestarter, Breathe і контроверзійним Smack My Bitch Up. В США вирішили видати його видавництвом Мадонни – Maverick.
Після декількох років, гурт зійшов з музичної сцени. У 1999 році Ліам Хоулет випустив сольний альбом The Dirtchamber Sessions Volume One, сольних виступів пробували також інші члени гурту, але без особливого успіху. У 2000 році групу покинув Лірой Торнхілл (Leeroy Thornhill).
У 2002 році вийшов сингл Baby's Got Temper, який був попередженням нового альбому The Prodigy. Його прем'єра відкладалася. Щойно в 2004 році вийшов альбом Always Outnumbered, Never Outgunned, а серед гостей були, між іншими Ліам і Ноел Галлахер (Liam i Noel Gallagherowie) з Oasis (Shootdown), актриса Джульєтт Льюїс (Juliette Lewis) (Hotride), Кул Кіф (Kool Keith), Прінцес Суперстар (Princess Superstar) і Твіста (Twista). Проте, альбом не досяг великого успіху.
Діяльність групи підсумовує компіляція Their Law: The Singles 1990-2005, котра містить найвідоміші хіти The Prodigy.
23 лютого 2009 року група випустила новий альбом під назвою Invaders Must Die.

______________________________________________________________________________
По мимо всей этой информации, могу добавить то, что продиги делали музыку в самых разных жанрах, а это : Электропанк, метал, драм-н-басс, транс, электрохаус.Думаю все мои ровесники помнят, как в школьном возврасте рубали в Quake3 или Half Life под Prodigy в компьютерных клубах по сетке _a1.gif .

Самые розрывающие на мой взгляд композиции:

-> Invaders Must Die
-> Out Of Space
-> Smack My Bitch Up
-> Breathe
-> Firestarter
-> Poison
-> Omen

Слушаем и оцениваем, спасибо за внимание.
Zema
Ох да, это одна из самых любимых мною групп в подобном жанре!...Раньше я постоянно слушал их музыку и ликовал когда выходили новые альбомы...Первай трек каторый я услышал в их исполнении был You Will Be Under My Wheels на мой взгляд просто оболденный трек!...
По мне так вот самые божественные треки:
Omen
Warriors dance
Invaders must die!
Stand up
Breathe
Voodoo People
-Jivo
О, да! Это самый, как по мне, уникальный стиль музыки.
Omen - этот трек наиболее нравиться мне, советую всем прослушать.
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.