Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв
- Ботів немає.
- Раніше ні в якому клані не перебував, хотів би, що б Республіка стала моїм першим колективом.
- Рольову історію готую, хочу щоб вона була гарна та змістовна, тому опоблікую її пізніше.
- на момент складання заявки зареєстрований на UAG не менше трьох тижнів;Done
- не є членом іншого клану; Done
- має не більше 30% попереджень на форумі; Done
- має >live-status<. during
Какие у тебя есть друзья в клане?
Чому не почекати поки не з*явиться лайф статус і аж потім подати заявку?
Республіка поки ні від кого не вбігає?
Чому саме Республіка?
NikoozНа жаль друзів у мене не має. Я коли граю я мало розмовляв через чат и тому майже не з ким не розмовляв. Де що соромився. Я в онлайн ігри зовсім не грю, і тому це для мене нове. Зараз почав більше писати в чат. Думаю буде не складно познайомитися з людьми що складають Республіку. Я на це сподіваюсь.
KhadgarЯ подав заяву до Республіки, можна сказати, під станом потягу. Буває таке що тебе сповнюють емоції і тіи не можеш змушувати себе чекати
Республіку я не вибирав, вона вибрала мене(с)
А на справді мені вона імпонує найбільше. Саме коли в Фільмі Республіка перестала існувати мені по справжньому стало сумно. Імперію я не полюбляю. Мандалоріанс - це здається найманці, це також мені не до душі. Всі інші клани мені зовсім не знайомі
Как ты попал на портал? Какие знакомые у тебя есть на портале?
Nikooz
На портал я потрапив випадково. Грав на серверах які знаходило в пошуку. Одного разу потрапив на дуельний сервер, і мені сподобалось що сервер був український, багато було слов'янских гравців. Я б так і грав якщо б не вирішив би розібратися чому біля мого ніку прописку Гість. При загрузці сервера я побачив адресу самого порталу. Зайшов , сподобалося.
Вот я знаю, что этот аккаунт является ботом другого аккаунта. Подозреваю, что именно по-этому ты и не получил до сих пор Live статус.
Bye-bye