Я ознайомився з Конституцією Республіки і з Кодексом LTS
Рольова історія персонажа:
Народився і виріс на планеті Мандалор, у сімї пілотів вантажного корабля. Батьків майже ніколи не було вдома і мене виховував дядько. Коли мені виповнилось 18 я поступив до льотної академії. Я жив звичайним життям, вчився, працював, на вихідних ходив з друзями в бар, випити чогось, пограти в пазаак та джеарік. Але так продовжувалось не довго… Одного вечора коли ми сиділи в барі, туди зайшла підозріла група осіб схожих на найманців. Вони замовили багато випивки, почали шуміти ,розповідати непристойні жарти і реготати на весь бар, чим дуже заважали іншим клієнтам. Одна офіціантка підійшла до них і попросила бути тихіше, на що один із них витягнув бластер і почав їй ним погрожувати. Від страху дівчина не могла навіть поворухнутись, в цей момент я зрозумів, що він її пристрелить якщо я не втручусь. Я встав і рушив в сторону їх столика, помітивши це найманець наставив бластер на мене, я сказав йому щоб опустив його, поки не сталося біди. Найманець засміявся і вистрелив двічі в мене, він був такий п’яний, що не зміг в мене попасти. Два удара і найманець лежав на землі непритомний, а ще через мить його колеги накинулись на мене. До бійки приєднались і мої друзі. Я штовхнув самого великого із найманців, мені здавалось що не сильно, але він пролетів майже через весь бар і сильно вдарився об барну стійку. Бійка тривала не довго, побачивши що їх лідер лежить нерухомий в калюжі крові , найманці швидко розбіглись , а я з друзями стояв і не знав що нам робити… Згодом ми дізнались, що лідер найманців був братом одного небезпечного мисливця за головами на прізвисько Рейн. Ми розуміли що якщо ми не покинемо планету нам кінець. Ми домовились зустрітись через годину в космопорті. Я швидко зібрав свої речі і відправився туди. Але друзів там не було, їх комунікатори не відповідали, я боявся найгіршого, і тут я побачив спідер на якому вони летіли. Приземлившись спідер вибухнув, мене відкинуло ударною хвилею і я втратив свідомість. Коли я прийшов до тями наді мною стояв трандошанин більше двох метрів на зріст, я зрозумів що це і є Рейн. Він дивився на мене очима повними люті , мною несподівано оволоділа ненависть і страх. Я вскочив і зі всієї сили вдарив його, але він навіть не похитнувся. Рейн схопив мене,підняв над землею і кинув, пролетівши декілька метрів я впав на землю. Трандошанин дістав зброю і почав в мене стріляти, мої рефлекси були на межі, кров в венах закипала, ухиляючись від вогню я схопив залізну трубу яка була уламком спідера і кинувся в сторону Рейна і з розмаху вдарив його. Від удару труба погнулась а мій ворог лежав на землі. Я взяв його бластер і відкинув подалі. Раптом я помітив що на поясі Рейна висить світловий меч. Я потянувся до меча, як раптом Рейн мене схопив повалив на землю і почав душити. Я не міг дихати, не міг вирватись, сили покидали мене, мені здавалось що це кінець, як раптом я нащупав меч, зірвав його з пояса і включив; хватка ослабла, я вдихнув в повні груди і скинув з себе нерухоме тіло Рейна , бій закінчився, мені вдалось вижити а друзям ні. Я не зміг їм допомогти, я винен у їх смерті. Вбитий горем я сів на перший же шатл і полетів з планети. Три роки я мотався по галактиці шукаючи своє місце в світі. І ось я прибув Корусант щоб стати частиною республіки і боротись за праве діло.
Ім’я усіх своїх акаунтів:
Cage, Fantom of Revan
В яких кланах були до того?
Це мій перший клан.
Чому ви вибрали саме LTS?
Не уявляю себе в іншому клані, республіканці найпорядніше себе ведуть на серверах, подобається ідеологія, а також запрошення Торна =)
Чим ви будете корисні клану?
Ну я досить креативна людина, також швидко вчусь, надіюсь стану хорошою бойовою одиницею.
Чи зможете придбати Support Holocron?
Думаю що зможу