Ролоя істоия персонажу
Коли я був маленкий, мою сім"ю вбили ситхи, я був дуже злий, але мене врятував Лицар-джедай, та коли він переміг ситхів, сказав: "Не підавайся страху та ненавісти це веде то Темної сторони сили". Після цих слів він мене забрав на корабель і ми вирушили до Корусанта. Там він відвів мене до магістрів джедаїв, вони і сказали мені: "Ти хитрий але не дуже сильний, проте швидко вчишься, твоя хитристь може допомогти перемогти ворога його же зброєю". Так я вчився ставати джедаєм, пізнавав джерело сили. Я вчився два роки, і після цих тренувань я став Магистр-Джедай Реван!!!
Це мій единий екаунт
Це другий клан який я подаю заяву
Чому ви вибрали LTS томущо, ви світлий шлях,я падаван лиш иду світлим шляхом,я бачу в вас багато знань джерел сили, а ще у вас добрий колектив чесний та адекуватний мені такий колектив і потрібен с добрими людьми, ще я хочу допомагати вашому клан буди ще новой підримкою світлим шляхом
Чим ви будете корисні клану тим що я швидко вчуся,адже своий интуийций сили я хитрий, я можу зробити так щоб ворог вбье самого себе хитристью
Чи сможу придбати холокрон якщо треба то можу, а ле тільки падаван мені звання більши не потрібнь адже я рівновага сили
Дякую за повагу)) Да прибуде с вами сила