Birdy Once
8.2.2012, 17:47
Я ознайомився з Конституцією Республіки та Кодексом Ордену Джедаїв.
Ім'я: Влад
Вік: 15
Боти: Price, Alexi Garyn. Це ті, які я пам'ятаю, та які ви можете знати.
Клани: BS, Man, BS, The Lols, Man.
Історія: З*явився на порталі літом 2009, довго освоювався, вчився грати, набив мінімальний скіл, пішов у тодішнє Чорне Сонце. Пробув доволі довго, але пішов через конфлікт з іншим членом клану. Поступив у Ман десь у грудні 2009, пробув місяць, пішов з клану. Вернувся у Чорне Сонце. Пробув недовго, не більше місяця. Пішов в Лоли, пробув там майже рік. Вигнали на початку 2011. Десь у березні 2011 поступив у Ман, де перебував до недавна.
Ця історія просто коротка історія на порталі.
Почему в Орден решил пойти?
Напиши характеристику кланов и подкланов в которых ты еще не был.
С твоего ответа я должен понять почему ты к нам подаешь.
Birdy Once
8.2.2012, 18:57
Beatles
Щоб сіяти промені добра
Хочу себе відчути в якійсь новій ролі, стати чиїмось учнем, в кінці-кінців, втілити давню мрію, яка живе від першого перегляду ЗВ - стати майже справжнім Джедаєм.
Anfor - Один з найстаріших, але нестабільний клан, як мене. Були періоди різкого падіння активності, потім зростання на декілька тижнів, і знову занепад. Недавно в клані відбулась зміна керівництва, яке намагається прокинути клан зі сплячки, організовуючи якісь івенти, але ігрова активність там і досі невелика.
Empire - Старий клан, якщо не враховувати її дереєстрації за махінації. Довго вона не могла стати стабільною через часту зміну верхів, які впроваджували зміни, але це допомагало ненадовго. Справжнє піднесення Імперії спостерігається за керівництва Сафріна, який, як на мене, один з найкращих керівників, і найкраще підходить на цю роль.
Star Warriors - Клан прожив довше, ніж від нього очікувалось, і, напевне, завдяки хорошому лідеру, який тримає їх на належному рівні. Клан постійно намагається розвиватися, що є великим його плюсом.
BC - Пафосний клан з пафосними гравцями відповідно. Гідний звання клану, в якому зосередженні найкращі гравці цього порталу. Наскільки знаю, каркас клану формує колишня еліта СГ.
LoS - Підозрюю, що це колишній IL, якщо так - то клан друзів, які майже всі знайомі в реальному житті, і клан створений лиш задля того, щоб приємно проводити час у грі.
C'n'D - Клан був створений двома друзями, яким, напевно, захотілось іншої іконки в профілі. Нічого більше не можу сказати про нього.
SG - Що тут і казати, клан-легенда. Відроджений був буквально недавно Інфініті. Як я казав вище, основний кістяк клану перейшов у БК, але і деякі старі гравці залишились у СГ. Клан також є одним з найстаріших на порталі. Колись був і одним з найсильніших.
Blackguard - Поняття не маю, що це за клан.
Republic - Найстаріший і найстабільніший клан. Має сталий каркас з гравців, які формують саму Республіку. Ніколи не втрачає акутальності і серед новачків і серед старших гравців, в чому, як на мене і є суть її стабільності, адже якщо є гравці - є активність, є гроші.
Когда ты был в Мане, ничего про тебя плохого не слышал. Ты старый и опытный игрок. Но из-за твоей активности на серверах на форуме и на серверах я против. Подними активность форума до 5.
Можешь написать ролевую? Рано или поздно кто-нибудь попросить её написать)
Birdy Once
8.2.2012, 19:43
Я доволі довго був в неактиві, так як скачав ДОТУ ) Зараз потрохи надоїдає, тому повертаюсь. Активність буде. Рольову постараюсь написати до кінця розгляду заявки, так як зараз пишу дещо інше, але як тільки завершу - почну писати рольову.
Мммм...Ман)а ты не боишься что злой Екселент будет против и что он сольет твою заявку?))
Почему ушел из Ман? Что на твой взгляд нужно менять Республике и почему? Ч то ты можешь предложить от себя в развитие "Могучей" Республики))?
Birdy Once
8.2.2012, 21:55
Це право злого Екселента.
Впринципі, я з Ману і не йшов, просто став неактивний, і мене кікнули, так як в мене не було голокрону. Але зараз повертатись туди не хочу. Звісно, крутий колектив, але там все приїлося вже, тому і не повернувся, хоча міг з легкістю.
А що я можу запропонувати вже зформованому, могутньому клану в його розвитку окрім найбанальніших грошей чи майбутньої активності/сили? Час покаже, можливо і вийде щось більше, а можливо і не буде більше.
крутий колектив, але там все приїлося вже
хм... тоесть если Республика тебе надоест - ты уйдешь? В теории это логично...
Но на практике, сегодня я украинец, а завтра хочу быть гражданином Великобритании. Что скажешь?
Birdy Once
8.2.2012, 22:44
Так, швидше за все я піду. А як повинно бути? Мені відверто все набридло, навіщо я маю бути мозолем на нозі клану, чи портити його репутацію, чи ще щось в такому роді? Через це можуть і виникнути конфлікти. Нехай краще я піду, а ніж таке буде коїтись в клані.
Спершу зрозумів не так запитання.
Мало захотіти. Потрібно якось діяти. Бо кожеш може ходити і викрикати, що він хоче, а добитись цього - ні.
Создается впечатление, что ты идешь сюда только затем, что тебе все надоело.
Боюсь, что в таком случае, Республике нечего тебе предложить.
Против
(Ijaat @ 8.2.2012, 22:44)

Так, швидше за все я піду. А як повинно бути? Мені відверто все набридло, навіщо я маю бути мозолем на нозі клану, чи портити його репутацію, чи ще щось в такому роді?
Маєш настрій використати Республіку, як прохідний двір?
Проти.
Краще повертайся до крутого колективу (MAN).
Haydamaka
10.2.2012, 18:13
Імхо він сказав лише те, чим керується більшість) Це неприємна правда, але це правда. Якщо людині стає в клані некомфортно, вона йде. Ніхто з цим миритись не буде. Хтось намагається щось змінити на краще, але більшість йде геть. Це реалії. Хоч і дуже неприємні.
Досить банальне питання: чим корисним можеш бути?
Riot Riot
10.2.2012, 19:17
Расскажи мне об Эне)
Birdy Once
10.2.2012, 20:35
Ralf, чому так грубо? Я, наприклад, не збираюсь її так використовувати, але час йде, і нічого не постійне, ніхто не впевнений у майбутньому. Тому тільки час покаже, як я її використаю.
Haydamaka, на початках, напевне, банальним - грошима, активністю ( з якою зараз певні проблеми ), потім, якщо все налагодиться, я зможу повернути свій рівень гри хоча б на той, що був в кінці літа - думаю зможу навчати азам новачків.
Loremare, Еня дуже специфічна людина. Він страждає манією величі, в нього его роздуте до розмірів Всесвіту, але і в той час він є непоганим організатором і хорошим співрозмовником. Не буду розповідати всім відомих фактів про "взломи" чи його іншу його діяльність в цьому роді. Він став ініціатором мого вступу в Лоли, і він же і вигнав мене, за досить банальну причину - я йому не намалював малюнок на стіну в ВК )) Це в загальному, хочеш якоїсь конкретики - запитуй прямо.
Просто я взагалі "грубий парєнь". От цікаво, чим для тебе є клан? Що ти взагалі впихуєш в поняття "клан"?
Birdy Once
11.2.2012, 12:06
Перш за все для мене це є колектив, з яким приємно поговорити на будь-яку тему, пограти в улюблену гру разом. Також я йду в клан, бо мені цікава його ідеологія/кодекс, цікаво дотримуватись його. Тому, впринципі, клан є для мене державою в мініатюрі.
Я очікував, що ти так відповіси. Так всі відповідають. Ну а щось від себе додати? Окрім колективу? Якщо це міні-держава для тебе, тоді ти повинен розуміти, що всіх в колективі ти знати не можеш, будуть і такі люди в цьому "колективі" які тобі не будуть подобатися. Я тобі гарантую, що у тебе тут будуть і суперечки, і сварки, і недружелюбність. І більшість тупо через таке кидає все к чорту і іде з клану, бо його тут "неуважають". З ким тобі у цьому "клані" приємно поговорити на будь-яку тему, пограти на серверах? Ти ж громадянство врешті-решт змінюєш! Я ж не стаю китайцем тільки тому, що мені цікава їхня ідеологія і звичаї

Повинно бути щось набагато більше, що штовхає на такі вчинки.
Riot Riot
11.2.2012, 20:51
За..
клан є для мене державою в мініатюрі.
А что для тебя означает государство в целом, чего ты хочешь от него получить?
Birdy Once
13.2.2012, 13:57
Ralf
В пості №9 я вказав "конфлікт", як приклад. Я був в декількох кланах і лиш раз я йшов через конфлікт, і то, напевно, погарячкував, вирішити можна було його без проблем. І за 2а роки я був в двох кланах, де, звісно, не було все ідеально, були суперечки, холіварні теми, побої на серверах, тонни негативу. Але вони вирішувались простим ігнором один до одного, або ж, за давньою традицією мандо - вирішувала все битва. Програвший йшов з клану добровільно. Тим самим і конфлікт вирішувався. "Неуважають", а чи він щось зробив задля цього? Спочатку потрібно заробити цю повагу, а не побути тиждень-два, і кинути все до біса. Бо за такий час неможливо прижитись в колективі, і йдуть тільки ті, які вважають, що цей відрізок часу був достанім для освоєння, але їх не прийняли.
Ну і я хочу стати республіканцем, чи навіть джедаєм, не тому, що тільки цікава ідеологія. Я хочу бути впевненим в майбутньому, в тому, що мій кар*єрний ріст одного разу не поламається, через краху держави, і я стану знову ніким. Я змінюю "громадянство" бо бачу тут більше ніж просто ідеологію, а те, що тут можливо повністю розкрити свій потенціал в Силі, володінні мечем. Стати кимось більше ніж простим мандо, відкрити для себе щось нове..
Exelent
Держава - перш за все, складний механізм, в якому всі громадяни є частинкою, і якщо якась частинка починає ставати гіршою, зношуватись, це потроху почне впливати на весь механізм і потроху він також зломиться. Я від держави чекаю прихистку, стабільного майбутнього, міцного підґрунтя для старту власної кар'єри.
п.с. Думаю не варто було наводити визначення з Правознавста, що таке держава.
Birdy Once
16.2.2012, 14:04
Ап заявку.
Haydamaka
17.2.2012, 17:20
Довго я думав, і таки надумав.
Як колись слушно зауважив Гордус, Республіка не кохана жінка, якій наречений у вірності клянеться.
Гадаю, можна йому Ijaat шанс. Адже в іншому нічого поганого за ним не помічав. Тож нехай мені пробачать усі хто голосував проти, але я ЗА
активность поднял. за.
Голосую ЗА не всем же быть такими как я, что бы оседать в клане почти на 4 года))Будет хорошим Юнглингом))
За. Грамотный, веселый и глубоко в душе, всегда вызывал у меня уважение. Надеюсь ты надолго
Haydamaka
22.2.2012, 20:40
Ап! Ніхто нічого більше сказати не хоче?
Birdy Once
23.2.2012, 20:58
Будьте ласкаві проявити більшу активність в заявці, або винести вирок, бо ця неактивність вбиває.
Haydamaka
24.2.2012, 6:11
Якщо ніхто нічого не ходе додати, значить всіх все влаштвує. Відтак маємо 0,61%. А це значить, що ти прийнятий. Втію)