Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.
1. Ботів я не маю.
2. Республіка - перший клан куди я вступаю.
3. Рольова історія персонажа :
Прошло 100лет як пройшла война я прокинувся встаю и никого немаю бачу биля мене лежить меч я його під бираю я хожу по городу никого нема и тут я дохожу до конца города и бачу якись дроидив и тут заді мене появляються 10000дроидив 100 джедаив з танки їдуть прям намене я питаюсь вибратись але ничого не виходить.Мене беруть в полон проходить 100лет и вязници к тозь говорить де цея а він такий кто ви.Я магіст Йода а ві панове.А я Джокер-Вон.Він питае а чому вон.А він каже тому що вон це друга формула слова він.Магістр питае а що це в тебе таке.Це зоряний меч.Зоряний меч щось я вспоминаю таке.В городе була война.Да 10000дроидив и 100 джедаев.Тут звонить якись звук магістр йода ответьте.Магістр каже прийом.Той каже ви где мі вязниці.Кто це мі.Тут зі мною джокер-вон ви можете нас звідси забрати.Так звісно.Вони їх забрали й полетіли до себе в город.Вони все обдумали і сказали на наступній неділі будем отаковать.Джокер-вон каже а я не вмію володити цим мечем.Вони кажуть ми тебе навчим він треніровався і вже міг до того часу дратися.Вони пішли і почали войну дралисяюдралися и воні ели ели виграли.Магістр йода каже.Ви джокер-вон підете в клан (Jedi Order)
1.Алексей
2.10
3.киев
4.Skype.alexey100701
5.Я люблю играть в футболом и им занимаюсь люблю играть в + Ja также играть с друзями и з девушкой
6.Мени подобаеться цей клан потому што тут все ружний колектив есть щнакомие