Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS]Justfriend
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Abyssal
Я ознайомився з Конституцією Республіки і з Кодексом LTS
Рольва історія персонажа: Все почалось 15 років тому, коли я народився на планеті Татуін. Мої батьки були родом з Карібану. Згодом вони перебрались на Татуін. Проте там на мою сім'ю чекала лиха доля. Там нас купили в рабство. На цій планеті я зростав 15 років. З плином часу батькам надоїло бути рабами і вони вирішили втікти від свого власника. Під час втечі мій батько був смертельно поранений, а мати не хотіла його залишати самого, тому залишилась з ним на Татуіні. Мати посадила мене у зореліт і сказала щоб я відправлявся на планету Карібан, там ще залишився мій дідусь. Більше я їх ніколи не бачив. Коли я прибув, дідусь мене розпитав чому я тут, і я розповів йому всю історію що зі мною трапалась. Я ріс... Коли мені виповнилося 16 років дідусь помер через хворобу. Ще через рік, на ринку, я зустрів незнайомця. Він нічим не привертав увагу, крім світлового меча, що вісів у нього на поясі. Він підійшов до мене і заговорив: "Привіт, чого ти тут блукаєш ?". Незнайомиць люб'язно запросив мене до бару, що був розташований неподалік. Зав'язалась бесіда, в якій я розповів свою біографію. Виявилось, що цей чоловік був Джидаєм. Наступні його слова я аж ніяк не міг передбачити. Він сказав, що готовий мене взяти в свої учні, що він відчуває в мені силу, вірить що я здібний. Чоловіка звали Сіріус. Через деякий час він допоміг мені зробити свій перший світловий меч. По закінченню навчання, Сіріус мені сказав, щоб я звернувся в організацію Light Side, там мені знайдеться місце і мене забезпечать роботою. І ось я тут.
Ім’я усіх своїх акаунтів: Yagami
В яких кланах були до того? Був в SO i MAN
Чому ви вибрали саме LTS? Причин не так вже й багато, але мені здається, що вони суттєві. Ну перше - це те, що мені набридли постійні війни. Я не помічав, щоб LTS з кимось воювали. Тут адекватна та досвідчена команда яка, я думаю, мене чогось навчить. Також подобається ідеологія особливо ця частина - Мы не стремимся править кем-то, мы правим собой. Мы не служим никому кроме нас самих.. Я навіть в житті стараюсь слідувати цим словам - не бути першим, але й іти по п'яткам першого, не бути відмінником, але й не бути тупим. Ну і звичайно мотивувало запрошення Tiko.
Чим ви будете корисні клану? Надіюсь, що буду корисний грою, та ідеями )
Чи зможете придбати Support Holocron? No problems ad.gif
Wergon
i
Сповіщення:
Заявка оформлена правильно. Можна розглядати.
Giterball
1. Попрошу изменить цвет с желтого на более мягкий цвет, что бы глаза не резало, с такими подарками для моих глаз я останусь слеп.
2. Ох эти дети Татуина.
3. Работу у нас не дают, мы похожи на центр занятости ?

Torn
мені набридли постійні війни. Я не помічав, щоб LTS з кимось воювали

Ми частина Республіки і бойові дії проти Імперії були і будуть невідкладні.

Також ми беремо учать в Галактичній війні яка наближається.

що ти на це скажеш?
Abyssal
Giterball
2. Ох эти дети Татуина.

Історію просто писав приблизно минулого року, тому і така банальщина ))
На рахунок роботи, можливо я не так висловився. Я мав на увазі, що моя гра не буде в пусту пропадати, а буде йти ще й клану на користь і мені буде цікавіше.
Torn
А, ну так війна з Імперією це стандартна частина Республіки ) тому й про це не згадував. Але на відміну від інших кланів, між якими напряжні стосунки, ви найбільш нейтральні.
А от з ГВ - це мій прорахунок ) Але так як я не беру активної участі в цьому, бо досі не розібрався з цим нововведенням + воно не дуже мені цікаве, то це для мене не проблема. Проте, якщо буде потрібна моя участь, я обов'язково постараюсь зробити все, що від мене залежить
Wergon
Розкажи мені яке твоє ставлення до усіх кланів (під кланів) НГ. Також скажи чи є у тебе скайп?
Abyssal
Wergon
Republic - нейтральне
LTS - трошки більше ніж нейтральне, бо не всіх з клану знаю, не всіх зустрічав, і не зі всіма спілкувався )
Order of Anfor - нейтральне
Mandalorians - позитивне
Galactic Empire - нейтральне
Star Warriors - позитивне
Bad Company - позитивне
Disciples - нейтральне
Black Sun - негативне, пафосний клан, занадто самовпевнені.
Chip N Dale - навіть не знаю як до них ставитись, чесно )) ніколи не спілкувався та не пересікався на серверах
Star Group - позитивне, багато знайомих людей там )
Blackguard - не можу висловити своє ставлення, так як клан новий і ще ніяк себе не зарекомендував.

Скайп звичайно є ) але проблема в тому,що я поміняв комп, а в старому мікрофон був вмонтованийж, тому спілкуватись через скайп не можу зараз. Якщо потрібен, можу дати в ЛС
Wergon
О хлопче, ти знаєш що ми з такими кланами як Star Group, Bad Company, Mandalorians. В не дуже дружніх стосунках враховуючи минулу ГВ. Тепер поясни мені детальніше, чого ти йдеш до нас якщо майже тут ні кого не знаєш, а не йдеш в клани в яких у тебе більше знайомих і до яких ставлення твоє краще?
Abyssal
Wergon
Ніколи не пізно налагодити стосунки happy.gif
Йду сюди, бо хочу нових знайомств та вражень. Можливо і тут я буду мати більше знайомих, а можливо і друзів, і ставлення буде найкращим )
Wergon
Сумніваюсь що стосунки будуть налагоджені. Якщо тобі прийдеться убивати знайомих, друзів з Star Group, Bad Company, Mandalorians. Ти будеш виконувати цей наказ? Також назви будь ласка своїх знайомих друзів з тих кланів.
Abyssal
Wergon
Це може прозвучати дивно, але буду. Просто поясню жертві, що це як то кажуть only business. Думаю це на наші відносини не вплине )
BC: тільки Suplemor і ще недавно звідти вийшов Nikon
Man: Lorien, Avaddon, Avalon і деякив вже там немає...
SG: Flakker, Infinite, Zema, Pra
Torn
Майже зі всіма твоїми друзями чи то просто знайомими в мене конфлікт, + коло спілкування людини визначає і поведінку самої людини, так що попередній пост трошки зіпсував якщо чесно думку про тебе.

Тому докажи що ти будеш ставити на 1 місце інтереси клану а не тих знайомих.

По одному вбисвству таких гравців як: Suplemor, Lorien, Flakker, Pra.

І без попередньої домовленості, перевіримо.
Abyssal
Torn
Діло в тому, що в тих кого ти назвав активність JA не більше 2-ох... Тільки в Flakker вона 4. Тому квест може затягнутися, бо попасти на них буде важко + я не кожного дня граю. Як за відмову від завдання не сприймайте ок ? ad.gif
Torn
в тебе є ще 5 днів то закриття заявки ad.gif

виконуй.
Abyssal
Flakker

Suplemor

Решту додам в цей же ж пост

Stiletta
Джаст привет happy.gif

У меня есть к тебе один вопросик, не столь сложный, но подумать надо будет)

"Самая большая ложь - это неверно понятая правда" - верно ли сказано и твое понимание такой данности)

Abyssal
Tiko
wazaaap laugh.gif
Я вважаю, що цей вислів є правельним, адеже буває, що наприклад "бабки на лавочці під піїздом biggrin.gif " почувші якусь плітку, прекручують її з ніг на голову... Це виходить правда, але закручена в брехню.
Torn
Джаст
я здаєтсья чітко написав:
По одному вбисвству таких гравців як: Suplemor, Lorien, Flakker, Pra.

Ми не клан ассасінів...
це просто перевірка на вірність клану, в не проголошення Джихаду..
Abyssal
Torn
Вибач, просто хотів лишній раз довести, що все без домовленності.
Wergon
Опиши мені свій стиль гри.
Не учите людей правильно играть\жить\думать\делать. Это совершенно неблагодарное и обреченное на неудачу дело

Чи погоджуєшся ти з цими пунктом і чому?
Мені цікаво як ти проявляєш честь і повагу до суперника і чи проявляєш взагалі?
Fallenhero
Сразу видно стремление человека попасть в клан
Мой голос За
Stiletta
Все верно, он нам будет очень полезен)

Голосую Позитивненько за кандидата ad.gif
Abyssal
Wergon
Мій стиль гри, напевно, більше схильний до пасивного, ніж до пресинга. Я краще трошки почекаю доки суперник зробить помилку, і тоді я нанесу свій удар.
Звичайно згідний. В кожного є своя голова на плечах. Кожен має сам вирішувати, що і як йому робити. Звичайно можна щочь порадити, але не нав'язувати комусь свою думку.
Якщо це дуельний чи Холі сервер, повагу звичайно виражаю. А саме тим, що не використовую підлих прийомів, не добиваю на землі, в чаті не б'ю.

Fallenhero, Tiko
Дякую, не підведу ad.gif
Torn
Дороби мій квест,
попередній квест зараховую.

а також покопайся в розділах ЛТС і найди що таке WTR.
можеш питатися ЛТСівців.
Abyssal
Torn
В архівах клану я нічого не знайшо, можливо просто не помітив. Проте, розпитавши старожил, я все таки знайшов відповідь. WTR - це статус Jein, засновника Лайт сайд, синіх, стихії води. Тобто WTR - означає Water.
Split Second
Ответы хорошие. Человек адекватен. Плохих отзывов не слышно.

ЗА
Torn
Ладно, не буду мучати тебе тому ЗА.
Хороші відповіді, стараєтсья людина.

П.С. Ти зі Львова?
Abyssal
Split Second
дякую _a1.gif
Torn
Угум happy.gif
Torn
Район?)
Abyssal
Сихів, біля 13 школи ))
Torn
ясно, майже сусіди, розгляд заявки закінчено.
4 ЗА\0 Проти.
чекай Модера.
Wergon
Розгляд поки не завершений так як лишились люди які не проголосували і заявка ще по термінам не підійшла фінішу + не бачу голокрону у кандидата і фінансів на нього також. Принеси мені голограми на яких тобі роблять поклон такі гравці як:
Necron
Ravent
Dry
Також поясни мені мінус який тобі поставив гравець Rombos.
Abyssal
Wergon
Мінус за те, що я трохи не чесно грав, признаю... Того дня був не в настрої ( Майстрова рознервувала дуже своїм ранішнім дзвінком і викликом на "роботу" в мій вихідний ). Більше такого не повториться.
Голокрон буде. Але я думав купити його після того як мою заявку закриють з позитивним вироком. А коли я куплю голокрон добавити в клан.
Квест в процесі.
Abyssal
Wergon
Dry

далі буде... ( додам сюди ж ) ad.gif
Giterball
А я вообще не буду мучать, просто За

п.с Старается человек, маладец
Wergon
Прийнятий, вітаю. Після покупки голокона напиши мені в ПМ прийму в клан, також свій скайп скинь мені в ПМ.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.