Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order]Alex-Messi-Win
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Alex-Messi-Win
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки
Історія персонажу:

Я проживав на Олдероні до 14 років.Потім вступив до организації SG .Там мене тренерував Anarien і навчив володіти світловим мечем.Топім, я пішов з СГ. Після довгих скитань по галактеці.Я оселився на планеті Корелія, в одному маленькому місті Маджуг .Все було добре,але через 2 місяці Імперські війська атакували місто,і зруйнували його вщент,всіх хто вижив після бою забрали в рабство. Але через деякий час прилетіли два джедаЇ,які хотіли врятувати нас.Вони вітчайдушно пішли в бій з ворогом.Бій був нерівний, але джедаї вирали перемогу у Імперськіх військ. Після цих подій я потратив в ЕЕ.Це були темні часи мого життя.Мені доводилося вбивати,різати,мучати всі хто протистояв цій організації.Але довго я там не затримався,не міг витримати такої напригу і хаоса.
Потім, я побачив прекрасних людей які мене зрозуміли і підтримали.Це буди Республіканці,а саме Ралф.Він мене запросив до могутньої і дуже старої Республіки.Цей клан за свою довгу історію здобув великий авторитет.
Khadgar
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=57587&hl=
Проти. Не пройшло й місяця....
-Alex-Messi-Win
Кто против/за
Zyakiv
Кто против/за

лол biggrin.gif
против
-Alex-Messi-Win
давай кто за/протів
Exelent
Это тебе не Империя что они ставят кто за\против.

Но я Однозначно ПРОТИВ тебя, такие клан-раннеры не нужны нам.
Haydamaka
(Alex-Messi-Win @ 21.1.2012, 8:24) *
Це буди Республіканці,а саме Ралф

facepalm

Проти
відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.