Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order]Yurikos
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Yurikos
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.
Боти: Lerroу
Республіка перший клан куди я вступаю.

Після нападу клонів нікого не залишилося в живих, лише я вижив.Я прокинувся в печері і біля мене лежав світловий меч.Я взяв його і в мені ніби був приплив сили я зрозумів що один вихід у мене був лише подати в академію джедаїв.Дорога була довга, але я не здавався я хотів бути лицарем джедаєм і допомагати людям які страждають.Нарешті я був на місті.Побачивши майстра джедаїв я дав клятву що буду захищати честь і боротися за джедаїв.Коли я став дорослим я вирушив до Ордеру Джедаїв щоб стати одним із них та бути гідним їх званню.

Звати Юра,12 років,вчуся в 7 класі,люблю гуляти з друзями,займаюсь спортом та звичайно грати в Ja.
P.S Раніше був кланранером,але зараз я вже змінив свою думку я вибрав свій шлях.
Zyakiv
Республіка перший клан куди я вступаю.
Врунишка _a1.gif
Республика не первый клан куда ты подаешь.
Извини, но я думаю, что сейчас ты неготов. Пока что против.
Если ты действительно поменялся - тогда, в случае отказа, ты снова подашь к нам.
-Yurikos
вибач я не зрозумів просто я думав перший тобто я не був ніде,а те що я подавав в багато кланів я підтверджую і я буду прагнути потрапити в Республіку і не здамся.
Zyakiv
За что тебе дали сейленс?
-Yurikos
(Beatles @ 14.1.2012, 19:57) *

За что тебе дали сейленс?

мені 2 рази давали,ти про який з них?
Exelent
Просто и ясно ПРОТИВ
А что бы вопросов почему не было вот:

Order of Anfor - 10.1.2012, 16:45
Галактическая Империя - 10.1.2012, 16:45
Star Warriors - 11.1.2012, 10:09
Black Sun - Сьогодні, 12:18
Корпус «Звезда» - Сьогодні, 18:32
И грубо говоря ты через полтора часа подаешь в Реп. Ты для начала определись куда ты хочешь, а не куда тебя примут. В Реп поступать только ради синего цвета и прописки увы тебе не повезет. Так что думай и решай.

Zyakiv
Я только про один знал biggrin.gif
теперь расскажи мне о двух)
-Yurikos
Екселент:
Я ж сказав раніше хотів лише в клан просто,а зараз я визначився тут люди добрі та чуйні,я буду лише в Республіку рватися.

Beatles: Перший сайленс на 10 днів дали за те що я друга обізвав дураком,він навіть писав до адміністраціі,а другий дали на 2 дні за ппц.
Exelent
За какое время ты это понял не говори что ты полтора часа сидел и думал и решил в Реп пойти. Во вторых по твоим 3 заявкам видно что тебе еще до сих пор все равно куда...
Zyakiv
за те що я друга обізвав дураком

что же это за "друг" такой? huh.gif
ты же знаешь, что теперь ты должен сдерживать свои еммоции?
-Yurikos
так я признаю останні 2 години я хотів просто в хороший клан,але на холі я зустрів престо він мене почав вчити і зрозумів чого хочу,а інші клани не такі дружні та чуйні як ви,можеш думати що хочеш,але я прийняв рішення.

Beatles:Це мій однокласник і тепер взагалі стараюсь нікого не принижувати і дотримуватись правил Юага.
Zyakiv
Это был риторический вопрос. _a1.gif
Я не буду менять голос. Ты еще не готов. Вот и все.
послежу за заявкой.
-Yurikos
що потрібно щоб я був готовий?

ну і як ти знаеш що я не готовий ,якщо ти про мене нічого не знаеш і не бачив як я граю.
Zyakiv
Ты должен сам решить.
Побудь нейтралом месяцок, остаточно реши куда ты хочешь и добейся своей цели.

п.с.
я видел как ты играешь. не дерзи
-Yurikos
я вирішив що йду в республіку і я вже і так нейтралом 2,5 тижня.

якщо ви мене приймете,я обіцяю,що не зраджу республіку.
Zyakiv
А что если не поступишь? подашь в другой клан?
пойми, сейчас ты не надежен. Доказать свою преданность нужно не словами.
В данной ситуации ты должен удержаться не подать заявку в другой клан на протяжении месяца. Считай это моим квестом. Удачи.
-Yurikos
якщо не поступлю я переподам через 14 днів як і сказано в правилах розділу,і я не подам ні в який клан обіцяю.
Haydamaka
(Yurikos @ 14.1.2012, 20:34) *

я вирішив що йду в республіку і я вже і так нейтралом 2,5 тижня.

А було б непогано прочитати правила подачі заявок _a1.gif
Адже
Дати заявку може будь-який гравець, що на момент складання заявки зареєстрований на UAG не менше трьох тижнів

Таким чином заявка не відповідає правилам розділу
Закрито
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.