Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Prestissimo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Prestissimo
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.

Я проснувся на розбитому крейсері торговців в капітанському мостику…… Не пам’ятав як мене звуть і що зі мною сталося. Лиш меч лежав переді мною ,який наче казав: «Візьми мене,візьми …» Я взяв його до рук щоб роздивитися…. Взяв і відчув сильний прилив сили…неначе … сила прийшла до кожної клітини мого тіла…. То Був бонес, один з кращих зоряних мечів в нашій галактиці… На золотій філігранній рукоятці було викарбовано слово: « Prestissimo» …Я зрозумів що то було моє імя…. Бажання вияснити хто я, ким я був , що зі мною сталося оволоділо мною… Я почав роздивлятися крейсер на якому був, добрався до бортового журналу щоб дізнатися хоч щось…. Запустивши голограму із бортового журналу я побачив капітана
«…На нас напали….. Prest займи турель …..ми падаємо …. Всім до рятувальних шлюпок…
Ми падали , більшості людям вдалося втікти , двері в кімнату зі шлюпками привалило тяжкими балками …. Я побачив як я сам залишився у замкненій кімнаті в падайочому крейсері… я сів на підлогу і почав медитувати, навколо мене неначе утворився сферичний барєр який мене захистив від смерті, але забрав занадто багато сили…. Я знепритомнів….»
Там був ще один запис....
«..Була ніч… На капітанському містку нікого не було …невідомо звідки на місток проник учень Ревана ….. він вкрав якийсь файл …. Хотів йти але я вічув його і зустрів біля дверей ….
- Стій! , - закричав я ….
Почалася битва на зоряних мечах……»…запис обірвався...
А тепер я хочу дізнатися хто я , що йому було потрібно на кораблі……я нічогісінько не пам’ятав ….
Мої спогади поверталися до мене ,але я бачив лише окремі картини із свого життя і не міг згадати нічого конкретного….
Пройшов час але пам'ять до мене так і не верталася…. Я вирішив полетіти на Явін 4 …. Поступити в академію джедаїв…стати достойним носити світовий меч....
Haydamaka
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

Читай правила подавання заяв:

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.