Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Antarian Rangers] Rombos
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Rombos
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Антарських Рейнджерів.
Боти:Romaa,Lokig.
В кланах не був.
Історія
Де я народився,я не знаю.В дитинстві я володів якоюсь важливою інформацією,та через це ,мою пам*ять стерли.Мене відправили на Корускант.Постійної роботи в мене не було,тільки тимчасові(халтури).Грошей було мало і я вирішив піти в Армію Республіки,та мені весь час відмовляли ,то я слабкий,то я тупий .
Згодом армію розпустили і я вирішив піти в Антарські Рейнджери,але й там мені відмовили.Я зрозумів ,що зовсім не маю досвіду,та набравшись його я прийшов до Ордену Джедаїв,але прийшовши туди я зрозумів що це не моє і знову пішов до Антарських рейнжерів...
В кланах не був.
Riot Riot
Привет, вот ты подаешь и подаешь заявки в Республику, а что именно тебя сюда тянет? Что здесь есть такого, чего нет в других кланах?
Sphinx
Если не затруднит немного расскажи о своем опыте игры, достижениях и провалах за время пребывания на серверах. Да и к слову, найди ошибку в своей заявке.
Rombos
To Loremare
Мене сюди тягне свіла сторона ,я не хочу бути ні ситхом ,ні кимось іншим ,а саме республіканцем.І мені подобається що не треба купувати голокотрон.

To Sphinx

За уже майже рік були в основному провали...Я не дуже сильний гравець і мені треба вчитель....Є одна людина якій я допомагав - Arto-Mooroo ,я йому трішки допоміг освоїтись.
Помилки- я написав ознайомився з кодексом Ордену Джедаїв і не написав що в кланах не був.
Arto-Mooroo
Привіт,Rombos.
Дуже приємно бачити що ти знову подаєш у Республіку цим ти підтверджуєш свою рішучість та відданість Республіці,також у минулому ми добре спілкувалися і навіть в дечому ти мені допомагав за що я тобі вдячний.
Ще хочу сказати для усіх хто переглядає заявку що він людина адекватна і я думаю що його місце саме в Антарських Рейнджерах хоч він і не дуже досвічений, але ми всі з цього починали. _a1.gif
На даний момент у мене є до тебе лише одне питання: Ти будеш завжди активним чи тільки в якійсь окремі дні тижня,місяця?
Rombos
(Arto-Mooroo @ 31.12.2011, 10:58) *

Ти будеш завжди активним чи тільки в якійсь окремі дні тижня,місяця?

Я буду завжди активним ,але влітку мене не буде.
Riot Riot
Ну, собственно я За. Хватит мучать человека(=
Rombos
дякую
Arto-Mooroo
Я теж ЗА.Буду радий бачити тебе в наших рядах.
Lotr
Привіт ) Ти тут недавно писав, що

(Rombos)
в Рейнжери заявка була не сильно обдумана.\ _a2.gif
Щось змінилось?
Sphinx
По 10 дуэлей с любыми 3 участниками Реп и по скрину с отзывом от каждого. На выполнение квеста неделя.
Rombos
(Lotr @ 3.1.2012, 0:51) *

Щось змінилось?

Так , спробуючи в орден я зрозумів що це не моє,але тепер коли я скрізь(крім LTS) спробував я зрозумів,що краще мені бути рейнджером.
Rombos
завдання Sphinx

part 1

Lotr

part 2

Козакс
рахунок 7:3 в його
але комент писати не захотів

Part 3

Cad bane
Sphinx
але комент писати не захотів

Пусть отпишется в заявке, тебе в ЛС на форуме и т.д. Мне очень важно впечатление игроков при игре с тобой.
Sphinx
Какой счет с Cad Bane?
Rombos
(Sphinx @ 4.1.2012, 19:50) *

Какой счет с Cad Bane?

десь 6:4 в його +-1
Wesker
Я извиняюсь конечно что отписываюсь здесь. Но счет был 9:1 в мою пользу. Ты ничего не спутал?
Rombos
(Cad Bane @ 4.1.2012, 19:56) *

Я извиняюсь конечно что отписываюсь здесь. Но счет был 9:1 в мою пользу. Ты ничего не спутал?

я тебе вбив 3 чи 4 раза.
Wesker
(Rombos @ 4.1.2012, 20:57) *

я тебе вбив 3 чи 4 раза.

Из 20 дуэлей, или больше. А тебя спрашивают за первые 10.
Sphinx
2 Cad bane:
Лучшие дуэли в твоей жизни?

2 Rombos:
Так какой же счет?
Rombos
(Sphinx @ 5.1.2012, 17:34) *

Так какой же счет?

Десь 2:8,або 3:7.

+-1
Lotr
За. Кілька місяців намагався до нас приєднатись, не спамив заявками в інші клани, підтримує активність на серверах. Сфінкс, твоє слово?
Sphinx
Пока никак, пытаюсь поймать кандидата на серверах. Пока не сыграю вердикт выносить не стану.

Меня терзают смутные сомнения...
Exbifour
Здравствуй.
Скажи, по твоему мнению, какие навыке в тебе преобладают: воина, разведчика, стратега или дипломата?
Rombos
(Exbifour @ 20.1.2012, 14:54) *

Здравствуй.
Скажи, по твоему мнению, какие навыке в тебе преобладают: воина, разведчика, стратега или дипломата?

Я думаю щось середнє між стратегом і воїном.
Exbifour
Хорошо. Я думаю, что ты найдёшь применение своим навыкам. Я ЗА! Видно, что кандидат стремится попасть к нам.

P.S.: Не оверквоть.
Lotr
Прийнятий.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.