Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.
Боти:Romaa,Lokig.
В кланах не був.
Історія
Де я народився,я не знаю.В дитинстві я володів якоюсь важливою інформацією,та через це ,мою пам*ять стерли.Мене відправили на Корускант.Постійної роботи в мене не було,тільки тимчасові(халтури).Грошей було мало і я вирішив піти в Армію Республіки,та мені весь час відмовляли ,то я слабкий,то я тупий

.
Згодом армію розпустили і я вирішив піти в Антарські Рейнджери,але й там мені відмовили.Я зрозумів ,що зовсім не маю досвіду,та набравшись його я прийшов до Ордену Джедаїв......
Exelent
25.12.2011, 19:47
весь час відмовляли ,то я слабкий,то я тупий
А что сейчас изменилось? И ті думаешь в Орден легче попасть чем в Армию?
"Я зрозумів ,що зовсім не маю досвіду,та набравшись його я прийшов до Ордену Джедаїв"
Почему не опять в Антарські Рейнджери?
для Exelent
Зараз я став трохи краще грати,набрався досвіду.І я думаю що в Орден потрапити
важче.
для Feliss
Я задумався (чорт,я ж погано володію зброею,а з сабером хоч щось виходить)
в Рейнжери заявка була не сильно обдумана.\
По каким признакам ты можешь оценить что ты готов стать Джеди? Только два-три слова. А нормально объясни ответ свой
Riot Riot
26.12.2011, 0:47
Привет. Первым делом хочу сказать, что кандидат весьма настойчив, ведь это не первая его заявка в Республику и, несмотря на неудачи он продолжает пытаться поступить сюда, что есть очень и очень хорошо(=
Теперь задание. Представь, что тебя и еще одного джедая взяли в плен. Камеру окружили многими йсаламири конечно. Ты и твой напарник знаете некоторую очень важную информацию, которую хотят у вас выведать на допросах. Спустя некоторое время, ты замечаешь, что еще совсем немного времени/пыток и напарник выдаст информацию врагам. Твои действия?
To Еxelent
Я став спокійнішим , стараюсь не конфліктувати з іншими,та стримувати свої емоції.Стараюсь не бути егоїстом ,а допомагати іншим.
To Riot Riot
Я думаю, що доведеться його вбити,адже джедай повинен проходити випробування заради безпеки інших.
Khadgar
26.12.2011, 12:42
Чим спокій допомагає джедаям, де вони його використовують?
Як гадаєш чи може жити добро без зла?
(Khadgar @ 26.12.2011, 12:42)

Чим спокій допомагає джедаям, де вони його використовують?
Як гадаєш чи може жити добро без зла?
Спокій насамперед допомагає в битві,якщо переможеш емоції,переможеш і противника.
Ні добра не буде без зла ,якщо не буде зла то й не буде самого поняття (добро).
Якщо прибрати зло то добро не буде нічого значити.
Приветствую тебя, кандидат! Давай представим что ты уже магистр Ордена, отличный командир и полководец. Твое задание - написать сочинение на тему "Как я в одиночку уничтожил Имперский Крейсер". С заданием не торопись, сделай все красиво и что бы было интересно читать, если увижу что сделано небрежно, мой голос будет соответствующим. Удачи!
(Cad Bane @ 27.12.2011, 8:01)

"Как я в одиночку уничтожил Имперский Крейсер".
За всі мої джедайські роки ,не думав я ,що самотужки доведеться знищувати крейсер.Як на зло вся армія Корусанту полетіла на Хот.Я дуже довго думав ,що ж робити,але потім згадав ,що я ж сам магістр джедаїв.
Спочатку я підняв пил у небо,щоб таємно
на своєму кораблі про никнути на крейсер,але не вийшло крейсер вмикнув ліхтарі.
Потім я вирішив використати мою Силу , я розвернув крейсері і проник на нього. Я хотів таємно пройти на капітанський місток ,але вже чераз пару кроків мене помітили
.
Мені довелось відбиватись,згодом вже розкидавши всіх солдатів корабля,я пішов до капітана.Я здивувався коли побачив кремезного чоловіка
.Ну що ж ,і роспочалась дуель ,ми бились довго і нудно ,доки я не вибив його меча,але я ж джедай і не нападаю на беззбройного . І знову ми бились доки я не дав йому по голові і не вирубив .Я взяв його на своє плече і пішов до мого корабля. Згодом ми спустились,капітана я зв*язав ,а сам за допомогою сили знищив крейсер.З часом той капітан перейшов на світлий бік.......]
Ну от так
С твоего рассказа я понял что ты стоял на земле. Это же сколько нужно пыли, что бы поднять её на уровень орбиты, да ещё и ослепить корабль. Ты развернул корабль, спас капитана, и уничтожил корабль, если ты обладаешь таким невиданным могуществом, тогда было ли целесообразным разворачивать его, проникать, ради того что бы потом спокойно разрушить его с земли. У тебя была какая то привязанность к капитану?
Так, ми зним були друзями до того як він пішов на темну сторону,а я на світлу.
Я знав,що він гарна людина.І може стати гарним джедаєм.
Расскажи о вашей дружбе. Как думаешь почему твой друг выбрал именно Темную сторону?
(Cad Bane @ 27.12.2011, 13:21)

Расскажи о вашей дружбе. Как думаешь почему твой друг выбрал именно Темную сторону?
Ми з ним були разом зі школи,ходили разом скрізь ,допомагали один одному.
Але він був дуже запальний,інколи агресивний,а я ж був спокійний , тому мабуть через це наші шляхи розійшлись.
И с чего ты взял что он может стать хорошим джедаем?
P.S. Подумай хорошо над этим вопросом, ибо мнение сейчас о тебе не очень положительное
(Cad Bane @ 27.12.2011, 13:37)

И с чего ты взял что он может стать хорошим джедаем?
Я думаю ,що якщо він зможе підкорити свої емоції,перебороти свою агресію,направити свою енергію в потрібне русло,(В чому я йому допоможу)то він стане гарним джедаєм.Я думаю ,що : якщо він згадає нашу дружбу

,то це зламає камінь в його серці.
Що для тебе взагалі означає бути джедаєм?
(Ralf @ 27.12.2011, 22:38)

Що для тебе взагалі означає бути джедаєм?
Джедай повинен оберігати мир і спокій в світі.
Я не питав, що джедай повинен робити, я питаю, що для тебе означає бути джедаєм.
Бути джедаем означає ,бити оберігати мир і спокій.
Я Против, джедай должен в первую очередь олицетворять в себе мудрость и разум, в тебе я этого не вижу. С тебя может выйти неплохой Рейнджер - это мой тебе совет.
1.Допустим что ты смог стать одним из Ордена. Что ты дальше делать будешь?
2.Напиши 5 эпитетов про
себя и свои жизненные приоритеты.
Не скромничай, но и не преувеличивай.
(Beatles @ 29.12.2011, 11:25)

1.Допустим что ты смог стать одним из Ордена. Что ты дальше делать будешь?
2.Напиши 5 эпитетов про
себя и свои жизненные приоритеты.
Не скромничай, но и не преувеличивай.

1.Я буду старатись допомогти Ордену,старатимусь дойти до звання Jedi Master.З часом допомагатиму новобранцям.
2.Непоганий роллер,майбутній стоматолог,найрозумніший професор(мене так називають),великий собаколюбитель,(ну і надіюсь )майбутній джедай.
(Rombos @ 29.12.2011, 12:35)

найрозумніший професор(мене так називають)
Хм.. тоді чому ж ти такі абсолютно сухі, без роздумів і нецікаві даєш відповіді?
(Ralf @ 29.12.2011, 12:43)

Хм.. тоді чому ж ти такі абсолютно сухі, без роздумів і нецікаві даєш відповіді?
Ну тут не в тому річ,мене так назвали через те що я всім допомагав і знав те що вони не знали.
Я буду старатись допомогти Ордену,старатимусь дойти до звання Jedi Master.З часом допомагатиму новобранцям.
Ну а что потом?
"а ребята я уже все сделал пойду в другой клан"?
когда ты будешь повышать свои звания чем Республике ты будешь полезен?
Exelent
29.12.2011, 20:20
Как вижу я думаю ты еще не готов быть в Ордене, краткость ответов здесь не входит в число талантов. Думаю тебе еще нужно немного подучиться и освоить свои силы. А пока что ПРОТИВ
Прошу закрити заявку по причині
Кед Бейн був правий мені треба в рейнджери.