Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Sevils
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Sevils
Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.

Ботів нема, до цього грав під іншим нікнеймом але його вкрали(
Давно було, був у якомусь братстві непригадую якому саме =)

Біографія:

Денис, 16 років, народився в Києві, вчуся на 2 курсі в КРМКпНАУ, більшість часу провожу за компом, але зараз пішли модульні контрольні, тому онлайн нестабільний але після 20 числа зможу нормально грати. Характер більш менш врівноважений. Шукаю дружній колектив який стане другою родиною.
Nikooz
В UB ?
Sevils
здаеться так=)
Khadgar
Ботів нема, до цього грав під іншим нікнеймом але його вкрали(

Який старий нік нейм?

Як гадаєш чому для джедаїв так важливо слідувати кодексу, адже він містить багато заборон?
Sevils
Kex

я вважаю це важливо тому що від вчинків джедая залежить не тільки його життя. А заборони існують тільки для того щоб легче було тримати баланс.
Exelent
Задам трохи банальне запитання. Чому ти вирішив вступити в Орден?
Sevils
бо як на мене це найстабільніший клан на порталі, з гарним колективом та гарнми перспективами. Та це мабуть единий клан який слідуе своему кодексу.
Exelent
))Вже піднімає настрій коли все частіше бачу що Реп єдиний з усіх гарний))
Зроблю тобі приємне)) Розкажи про Кодекс кожного клану окремо і чому ти вважаєш що вони не слідкують свого кодексу.
P.S. відповідь хочу побачити розкрито)
Sevils
от вжеж зробив приемно =)
почнемо з БС(Чорне сонце)- наскільки я знаю це клан найманців. Судячи з їх кодексу для них честь найголовніше, але вибачте якщо я не прав у всій історії ЗВ найманці були бесчестні.

Імперія - я вже перестав лічити скільки разів змінювався імператор та приносив із собою в імперію щось нове. Я вважаю що на то вона і Імперія що там мае бути сурова диктатура, а зараз такий імператор що я не здивуюсь якщо скоро моффів имперії переіменують у сенаторів.

Мандалоріанці - Їх кодекс складаеться з 6 пунктів але навіть перший пункт мене зачіпив. Я не знаю коли останній раз бачив людину з припискою ман у їх скіні. Тож судячи з їх кодексу пів клану е позором для свого народу? Мабуть так.

Про інші клани мені важко судити бо з ними я майже не знайомий.
Exelent
В тебе є час до середи))Походи по серверах поспілкуйся з гравцями, і дізнаєшся)) А до попередньої відповіді можу сказати що про недодержання Кодексу банальне але є тільки у МАН. Про Бс і Імперії я нічого не побачив чим вони не дотримуються кодексу.
P.S.
Навіть у найманців є свій Кодекс. І не треба Поки що рівняти Кодекси інших держав з Кодексом Ордену)) Це ще легке завдання))
Sevils
хм пошукав, попитав і от що я знайшов:

StarWarriors - звичайний кодекс який потребуе поваги до сокланів та звичайних гравців. Але недивлячись на це бачив на холі як деякі гравці цього клану били лежачих та починали дуель до початку. Загалом клан гарний.

Orden of Anfor - наскільки я зрозумів клан зникав з просторів тільки 1 раз але потім швидко повернувся. Суть кодексу полягае у захисті ордену та його інтересів. Кланом керують 3 магистра. За гравцями цього клану мною нічого помічено не було.

Bad Company - це колишня еліта клану стар груп, але кодексу вони не мають, цитую:
Наш кодекс - мое слово (с) Смоки,
Та щось там про гусей (с) Локки

По клану Disciples нічого не знайшов.
Exelent
Чекаю ще про 4 клани інформацію. Не знайшов шукай) До речі ти мені майже нічого про Бс так і не сказав. Як говорив є час до вівторка включно з ним.
Sevils
Star Group - Клан-армія керуеться головнокомандуючим(Marshal) та його заступниками(General) яких сам головнокомандувач і вибирае. По суті в них демократія те головнокомандуючого вибирае народ, але скільки я знаю цей клан іншого головнокомандуючого ніж Infinite(Infinity) не бачив.

Республіка - головна противага Імперії на просторах Юага. Керуеться сенатом та головою ордена джедаїв. Орден джедаїв керуеться Радою джедаїв що складаеться з ГрандМастеру ордена та магістрів. Джедай мае бути чесним та справедливим, джедай не мае право проявляти особисті почуття у бою. Джедай повинен проявляти повагу навіть до самого злістного ворогу.

Chip N Dale – також не мають кодексу або цитую:
У нас его нету как такового своего) По мультику разве что))(с) AiVeR

Disciples – не мають кодексу, цитую:
У нас пока нет Кодекса, в клане происходит перетрубация (с)Tiko
Haydamaka
Ти щось казав про Республіку як перспективний клан. Які саме перспективи ти мав на увазі?
Sevils
для початку я хотів би відточити свої навики саберфайтингу, а потім хотів би повернути таке поняття як сенат.
Pitiful
Привет Sevils,

Правдиво ли для тебя суждение "Джедаи - защитники мира(антоним слову война) и справедливости"?
Если да - еще один вопрос - "Возможно ли защитить мир войной?"

Заранее спасибо за развернутость ответов.
Sevils
Я вважаю що правдиве, я не хочу сказати що ситхи погані і все таке, вони захищають свої ідеали та в них свое поняття справедливості та миру. Просто ситхи шукають як буде краще їм при цьому не дуже замислюючись як краще їхньому народу, джедаї натомість не дуже замислюючись про себе роблять краще життя мешканцям своеї держави.

Хм війна за мир це як секс за незайманість(с) (пробачте якщо порушив правила) . Війна це війна а мир це мир як ти вже казав це антоніми, я вважаю що війна існуе не для захисту миру, а е лише ступінню до його відновлення.
Pitiful
Sevils,
Спасибо за ответы.
...джедаї натомість не дуже замислюючись про себе роблять краще життя мешканцям своеї держави.

Каким образом джедаи делают жизнь Республиканцев лучше? И чем лучше их жизнь сделаешь ты став джедаем?

Люк Скайуокер спасая своего друга Хана Соло из лап Джаббы Хатта (6 эпизод) прибегает к использованию "удушения" силой, что бы пройти 2-х охранников. Оправдай поступок Люка.
Sevils
Вони спрямовують дітей чуттевих до сили на вірний шлях та е головною гарантіею безпеки Республіки. Я мабуть поки що не зможу відповісти чим.. незамислювався над цим питанням.

Я вважаю Люк досяг для себе певного рівня контролю емоцій щоб використовувати обидві сторони сили. Також це було просто необхідно щоб пройти до Джабби та врятувати його друзів так як свій лазерний меч він заховав у р2д2.
Pitiful
Sevils,
Спасибо за ответы.
Я голосую против.
...джедаї натомість не дуже замислюючись про себе роблять краще життя мешканцям своеї держави.

По твоим словам джедай должен думать в первую очередь о людях. Если ты не задавал себе вопрос о том, чем бы ты мог помочь другим, значит ты преследуешь эгоистические цели. Возможно намерения у тебя благие, но ты ведь знаешь куда они могут выстелать дорогу?! Я считаю ты еще не готов принять на себя бремя джедая.
Sevils
якщо я не задумався з приводу чим я можу допомогти це не значить що в мене егоїстичні наміри, просто я не знаю які я матиму повноваження щоб допомогати людям. Дякую тобі за твій голос, але ти помиляешься щодо мене.
Exelent
))Добре. А зараз порівняй Республіку з іншими державами. Напиши чим Республіка краща і гірша за них))
Sevils
+Стабільна держава існуе з самого початку.
+Майже незмінне керівництво.
+Мінімум порушень.
+Доброзичливі люди.
+Мінімум пустих слів.
+Постійні спроби відновити рольові на порталі.

-Зникли підклани Орден джедаїв, та Армія Республіки.
-Зникле таке поняття як сенат.
-Втратили майже всіх союзників.
Exelent
Ти кудись поспішаєш? і як я зможу зрозуміти з якими державами ти зрівняв Республіку? Приклад: Республіка краща за СГ- ......... і гірша ...... І так до кожної.
Sevils
я знав що ти так скажеш, якщо порівнювати з кожною державаю окремо буде багато повторень, тим паче як я вже казав із кланів на сьогоднішній день я знаю тільки 3-4. І не розумію як порівнювати клани як Чіп н Дейл та Республіку. Це загальні плюси та мінуси.
Exelent
Мені що треба вмовляти про виконання завдання?) Добре не треба. Дам інше завдання... напиши історію на тему "Я джедай і що я зроблю для РЕспубліки" не менше 300 слів повинно бути. closedeyes.gif
Khadgar
Чи були у твоєму житті моменти, коли тобі хотілося на усе забити?
Щоб ти зробив, якщоб такий момент стався б з іншим республіканцем?
Exelent
Так де виповнення мого завдання? Чи ти все таки здався?
він -ти мене закидати вирішив? :blush:
я-Це ще не закидання. Сам же не хотів повторів писати. я тобі загадав інше завдання.
він-у мене в школі завжди було погано з творами(
я-Старайся. Чи ти хочеш щоб я останній раз змінив тому завдання(якщо ти із наступним не справишся то я Проти відразу буду)?
він -а не всеодно? 1 проти вже е.. навіть якщо ти проголосуеш ЗА я не пройду =(
я-значит тебе все равно. Тогда что бі не мучать тебя, я Против голосую согдасен?

вже ця переписка посіяла сумнів в тому що ти готовий вступити в Орден.
Feliss
Раз пришел Фелисс, у тебя есть возможность собрать больше голосов За чем Против аж на 1.

Скажи, что такое цель (в жизне или меньшего характера)? Зачем она нужна? Есть ли она у тебя и какая (какие).

И есть ли у тебя цель поступить в Республику?
Riot Riot
Привет расскажи мне о моверп йикснаиллерок есизирк.
Exelent
Чекав виповнення завдання 5днів. Навіть не відповів на запитання яке було задане 2 дні тому. Хоча активність а форумі була кожен день. З того що я побачив із нашої розмови, що він немає великого бажання бути в Ордені. Було б бажання він не здався тільки через одне проти. Тому я ПРОТИ, не бачу його зараз в Ордені.
Riot Riot
Еще одно задание: Отписаться в заявке и показать этим, что тебе еще важно поступление в Республику.
Riot Riot
Думаю разумней будет закрыть заявку. Аппликант на форуме каждый день, тем не менее его активности в данной теме не наблюдаю. cool.gif
Haydamaka
Цілий тиждень активності від кандидата не спостерігається, заявку закрито.

П.С. У будь-якому випадку, проти - дуже сирі відповіді
Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.