Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[LTS] Kiler Bee
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Kiler Bee
Я ознайомися з Конституцією Республіки і Кодиксом LTS і клянуся їх дотримувати.
Багряними краплями кров текла по моїй шкірі. Мої руки були вкриті теплом життя. Але сила життя покидала тіло цієї жертви. Так, я ще з дитинства загруз в крові. Я вам зараз розкажу свою історію….
В сім років мене й мати кинув батько. Вже в вісім я спробував вкрасти в сусідів, але перечепився через зрошувальний механізм для газона. Так я потрапив в виправчу колонію. В десять я повторив спробу і був знову затриманий. Знов колонія і я на свободі. Не краща робота прибиральника, касира і продавця механічних деталей приносила мені задоволення. Потім продовжив свою історію в армії. Закинутий був в саму гарячу точку. Був сформований загін, не з гарною репутацією. Було багато крові, смерті. Я отримав велику кількість орденів. Мне проводжали як героя, їхні очі горіли гордістю за те що вони служили поряд з мною. Але потім повертаючись додому в мене полетіла запчастина. І поки в сервісі її заміняли я зайшов в кафе. Заказав полуничне морозиво. Але в меню воно куштувало 45 куажин (Куаг). А він після попередньої оплати, якраз коли я їм насолоджувався. Цей мужчина захотів змусити мене доплатити. Ну через деякий час я знов сидів у відділку. Так за цей інцедент мене позбавили всіх медалей та прівілегій . Комусь на горі я чимось не сподобався. Потім негативна поведінка в суді і мене посадили за грати. Ох ієрархія там дай бог. Якийсь мужчина ( у якого було довічне ув’язнення) хотів мені показати що без його захисту я пропаду. Ну що тут зробиш, сумно в камерах от і придумали собі ієрархічні ігри. Ну одного разу на виправних роботах. А саме на заводі запчастин, цей мужчина стоячи не далеко від мене демонстрував свою заточку, яка була для мене. Але я трошки на рефлексах після армії і війни, схопив гостру з одного боку деталь і залишив каліграфічно правильну лінію(розчерк) на його шиї.
І через місяць запропонували брудну роботу. Одного хлопця схожого на мене шукала якась торгова мафія. Ну мені запропонували переодягнутись в нього і запам’ятати ім’я, звички…. Потім мали виміняти на якогось співробітника, який працював під прикриттям. Ну звичайно мені надавалась нагода, при можливості вирватись про мене всі б забули. От тільки очі не мозолити сказали, а так шанс. Ну до хлопців в камерах, які просто мріють помститись за отамана повертатись не хочеться.

Ну от так вийшло, що я вижив. Вже декілька років живу з повними грошей рахунками. Чому? Ну хлопці все таки прийняли мене за якусь круту шишку і були раді дати грошей такій кримінальній легенді як я.
Чуму я вбив одного з прислуги в кабінеті…. Ну він мене з кимось переплутав і сказав те чого не слід. Так я не казав що я янгол. Мабуть він згадав з ким одній камері сидів ( лице розтяглося в посмішці). І ось я перед вами, я відкрив вам свою душу. Я хочу звільнити світ від бруду. Чи хоча б якийсь час його не бачити. Ваш клан це те місце де я зможу знайти нове життя.
Тількі цей.
Небув (планую вступити до вас).
Я буду розвивати свій потинсіал у вас, буду допомогати клану всім чим зможу.
Томущо мені подобаеться цей підклан і тому ,що мене приваблюе світла сторона.
Буду намагатися купити.
ЗИ. В мене поки нема грошей на рахунку але я придбаю лайф статус.
Wergon
i
Сповіщення:
Заявка не відповідає правилам. Закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.