Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
"Нарисовать" текст, с++
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Nikooz
Задача: написать заданый тест графическим способом.
То есть - не в консоли, а в окошке там каком-то или что-то такое) С помощью OpenGL, например.
Кто-то знает?
Lokki
http://nehe.gamedev.net/tutorial/bitmap_fonts/17002/
Підходить?)
Nikooz
Не подходит, т.к. после многих поправок кода выдает ошибки:
Utrovortu
Ты точно создал проект верного типа(то есть, Win 32)?
По ссылке выше есть архивы под разные ЯП, если ты не заметил.
Лично я запустил все практически без проблем.

P.S: А вообще, мне не понятно ,как можно лениться погуглить.
Nikooz
Ап?
Lokki
Там в самому низу сторінки є архів з проектом під .нет студію. В мене запустився після видалення посилання на glaux.h (ну і звісно glaux.lib з опцій компоновщика)
не стоврюй свій проект, редагуй код в тому, що вони дають, він правильно настроєний. Якщо будуть помилки із цим, скинь, я подивлюсь
Ошибка 26 error LNK2019: ссылка на неразрешенный внешний символ _main в функции ___tmainCRTStartup

От до теми юзати готовий проект - ця помилка характерна для консольного проекту, в який впихнули функцію WinMain замість main
Nikooz
Ну мне как раз и надо свой создать...) без вариантов тут?
Lokki
Ну просто крім копіпасти треба зробити пару кроків)
Створюєш проект, "Консольное приложение Win32", або "Проект Win32"
Створюєш файл .цпп, копіпастиш туди весь код, видаляєш інклюд на glaux.h
Заходиш у свойства проекту, там, по-перше, замість Юникода ставиш "Использовать многобайтную кодировку". По друге, заходиш в Компоновщик -> Ввод, і в поле "Дополнительные зависимости", на початок, додаєш opengl32.lib;glu32.lib;
Якщо ти створив консольний проект, то треба поміняти сигнатуру ф-ї мейн (замість WinMain із купою параметрів просто пишеш int main() і все)
Nikooz
Спасибо, попробую)
Nikooz
Море благодарностей БВС"у )))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.