Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.
1.Ботів-відсутні.
2.Legion,Republic-збираюсь стати учасником клана.
3.Біографія:
Андрій,15 лет,народився в місті Лева,вчуся на 1 курсі в коледжі,характер розглянем краще в заявці не хочу просто перебільшувати чи навпаки занижувати щось,ви й так дізнаєтесь.Skype:gryvys1996.Збираюсь просто брати участь в розвитку клана на форумі,не в ДЖА,можливо стану політичним діячем,кажу чесно буду до 23 липня.
Напиши історію ролевого персонажа.
Моя раса:калієць
Планета:Калі
Ім'я рольового персонажа:Грівус
Я народився на маленькій планеті Калі під час Хакської війни.З самого дитинства мій батько навчав мене стріляти з гвинтівки і в мене це получалось,і цьому радів батько.Коли я виріс я став героєм свого народу,я вніс великий спадок своєму народу-свободу.Після закінченя війни я почав блукати по галактиці,мені склала компанію людина,причому людей я до того не бачив.Він мені допоміг в усьому-показав галактику.Та він мене не обучив одного- не зв'язуватись із поганими хлопцямия і через це я потрапив в халепу,потрапив у полон до контрабандистів.Я був змушений їм допомагати,через що втрапив у халепу,мене схопила "місцева поліція",і я провів 2 роки в тюрмі.Після цього з допомогою невеличкого "хабаря" мене звідти відпустили,так мене відпустили,проте мені прийшлось тікати з в'язницю.Після цього я полетів до планети Манаан,де зустрів свого майбутнього вчителя.Ця людина була не сильна тілом,а духом.Він не подіялв силу на темну і світлу,він поділяв людей на злих і добрих,котрі її використовують не правильно.Завдяки його вченню я зблизився з силою.Після його навчання я почав подорожувати галактикою і зустрів людину котра запросилоа мене в їхнє коло,та я був мушений відмовити,бо збирався навідати свою рідну планету.Після цього я розглянув його пропозицію і вступив до їхніх лав,та не пройшло і року як організація розпустилась.Після цього я вернувся на свою планету,котра за цей невеликий час почала потерпати від голоду і спраги.Згодом я одружився,та на моїх руках вона померла,і після цього я почав носити ім'я Грівус,що означає "сумний".Після цього на мої землі прийшов джедай,котрим я був захоплений.Його мудрістю і силою.І я вирішив вступити у ваші ряди
ммм Калієць...
Розкжи мені про цю расу. А також про Bastila Shan..Чим вона так відома?
Як джедаю допомагає терпіння? Наведи приклади...
Obi-Wan Kenoby
9.11.2011, 19:38
За.угадай почему?
Khadgar
Бастіа Шан - юна дівчина джедай часів Громадянської Війни Джедаїв, що зуміла перемогти Дарта Рева і згодом звернути його на бік світла. Персонаж комп'ютерної гри Star Wars: Knights of the Old Republic. Народилася на планеті Тальравін в сім'ї Хелен Шан і мисливця за скарбами; її мати віддала її в Орден джедаїв, вірячи що їх власне життя, повна поневірянь і злигоднів, не варта для юної Бастилії. Шан виявила, що володіє унікальною здатністю до Сили - бойова медитація, за допомогою якої вона могла вирішувати результат великомасштабних битв, координуючи дії флотів Республіки і вселяючи в супротивниканевпевненість. Тим самим підвищувалася ефективність дій її союзників, а вороги, навпаки, були деморалізовані.
А тепер свої слова,я сам іграв першу частину старої республіки,як сказати вона мала жовтий меч,що означала щось середнє між розумом і силою,була досить строга на початку,влюбилась в Ревана,переходила на сторону зла,але в кінці з одним розв'язків допомогла флотам Республіки,хороша дівка)))
Калійці
Калішци - гуманоїди з планети Калі. Знаходяться у віддаленому спорідненні з фалліенамі. Середнє зростання дорослої особини - бл. 2 м. Мають червонувато-коричневою шкірою, п'ятипалими нижніми кінцівками, чотирипалими верхніми кінцівками. На верхніх кінцівках по два протиставлені (великих) пальця. На нижній щелепі два ікла, що ростуть обабіч рота. Волосся калішцев зазвичай чорного або темно-каштанового кольору, очі, як правило, золоті або жовті з вертикальними зіницями. Калішци здатні бачити в інфрачервоному діапазоні.Рідна планета Калі.відомі представники Кіма джай Шилан(Грівус), Рондеру Лідж Каммар
Терпіння-це вміннє контролювати свій гнів в стресових ситуаціях чи в очікування якоїсь інформаці.Це допоможе джедаєм вміти не гніватись,а обдумати ситуацію і зробити правильний хід.
Obi-Wan Kenoby
Чому за?Ну зустрічались не раз на сервах можливо через це,а так вроді и не мали конфліктів,та й ставився ти до мене дружньо.Можливо я чимось тобі сподобався(манерою ігри і т.д.)
П.С.:Спасибі ЗА
Big Hamster
10.11.2011, 19:51
Що ви хотіли , коли звернули мою увагу на вашу тему?(Прямий лист через ЛС)
Big Hamster:
Головною метою потраплення в Республіки-це є набратися опиту в створенні клану і його побудові,ось чому в 1 пості написав саме до 23 липня.Для цього мені було б краще поступити швидше у ваш клан.В майбутньому є один з варінтів створення клану-і саме створення його підкланом республіки,а згодом повноцінним кланом.Надіюсь ви все зрозуміли,якщо ні звертайтесь.
Big Hamster
10.11.2011, 20:03
Якщо чесно , не бачу великих преспектив від декількох неділь перебування у клані . Як формується клани і як вони тримаються потрібно шонаймеш 3-4 місяці . + Потрібні люди яким це подобається , або просто взмозі тримати все на плаву .
Поки чекаю на відповь інших членів ордену.
Khadgar
10.11.2011, 20:03
На всі питання відповів...
Гравець пристойний.
Короче я За
Вельожни Big Hamster ви задавли собі питання колись чому так багато людей побували,є і будуть?Тому що на мій погляд-це найкраще розвинутий клан.Я під час зародження ідеї створення клану створював 3 проекти,1 проект не сподобався назваю та ідеологією,2 забагато звань і морок,3 найбільш оптимальний над котрим я зараз працюю аби не гаяти часу я хотів би дещо запозичити у республіки взяти за основу дещо звідти,тільки замінивши назвою та ідеологією,я розумію паро слів назад що були написані трішки не зрозумілі,та я гадаю що ви зрозумліли.Я не плагіат,перепрошую я лише хочу гляну із середини клан,по можливості навіть постараюсь допомогти Республіці,наприклад обов'язко куплятиму ммм... як це ж називається клан суппорот голокрон за 1900 куаг?Ну це не так важливо.Ви замітили сьогоднішній договір БС,СГ і Манди?Щось такого я планую в майбутньому з вами,а саме мій клан,Реп і Анфор(покладаю на нього великі надії).Не знаю що додати лишаю на ваш огляд.
Khadgar
Ех.. Прикладів є багато та найкращі можливо не згадаю.Я чомусь не можу уявити ситуації в котрій не порібне терпіння.Хоча можливо не вміння терпіти можна бути більш рішучим до дій,впливом на людей,наприклад людина забургувала і ти гарячкуєш це може його налякати і він швидше віддасть борг,ну дійсно я не можу загадати ситуацій в котрих терпіння не потрібне.А терпіня може навпаки знадобитись я розкажу вам історію котру розказав мій дід(він ченсо її мені розказав) в нього був знайомий котрий позичив йому кругленьку суму,проте не збирався вератти втік з міста,на це позичальник не відреагував і не збирався погрожувати його родичам,шукати його.Прийшов час і та людина прийшла до нього і віддала йому борг з більшими відсотками(значними)і подякував за те що ен погрожував родичам.Ну історія не гарно написана та суть зрозуміла.Терпіння допомагає приймати правильні рішення.
Big Hamster
10.11.2011, 23:12
Я нічого не маю проти , просто висловив свою точку зору . Так як ви не граєте , я не можу вас оцінити , тому довіряю своїм однокланівцям вас тестити =3
Позволь узнать, зачем ты уничтожаешь штаб наших союзников на Манаане в ГВ 2 ?
Ой пробачте моя неуважність:
Я предлагал всего один раз, уже поздно, советую тебе убраться оттуда, иначе прийдеться уничтожить твой корабль.
Я подумав трішки інше

.Сором мені *фейспалм*.
Отменяй строительство, это не дело.
Haydamaka
17.11.2011, 6:19
Як би ти пояснив людям, що ніколи не чули про Силу, що таке ситхи і джедаї?
І так я б пояснив:-Сітхи-це попросту "помилка природи" котра не може гармонійно існувати в світі,і прагне влади.Джедаї-це миротворці котрі співіснують зі світом в гармонію і зберігають її.Це дві противаги,як зло і добро,це дві компоненти на терезі долі.
Haydamaka
19.11.2011, 18:53
Дуже суб"єктивне тлумачення, до того ж малозмістовне.
От ти кажеш, помилка природи. Якщо розвинути думку, у чому саме природа помилилась?
Exelent
19.11.2011, 19:55
З твоїх слів я зрозумів те, що ти хочеш вступити в Орден щоб так сказати походити подивитися як тут налагоджена система керування, а потім створити свій клан? Можливо я після тривалого відрядження щось пропустив, але тільки через такий намір брати гравця в Орден, на жаль не бачу сенсу.
Екселент:
В твоїх думках є істина,котру ти трішки припустив.Я маю намір піти в орден,аби получити опит в цьому,а також домовитись з республікою про союз.Так через це ви можете мене не брати в орден,але згодься я сказав зразу правду і 2 уже проголосували ЗА.Тим більше я буду перебувати в Реп 6 місяців(до 23 липня),і допомагати їй,також копуватиму голокрон.Я гадаю,що було б не правильно аби людину виганяли лише через добрі наміри.
Haydamaka:
Природа,як ми знаєм створює усе в гармонії і злагоді,але лише об'єкти,а в суб'єктах вона створює початок добра,аби ті могли також існувати в гармонії,і її зберігати.Так як ми знаєм люди(суб'єкти) мають право вибору і в цьому вони помилились,обравищи злі помисли,через це вони мають таку природу ,помилкову. Також вибачаюсь перед Імперією я тоді трішки був не в гуморі.
Наполягав в ПМ). Добре відповім як є. Не можу сказати що я досить довго знаходжусь в Республіці і в Ордені, тому що є люди які ще довше перебувають. Але до справи. По-перше грішми не все можна купити і спиратися на них як один з основних аргументів на вступ, як на мене нерозумно(Якщо я не правий друзі поправте мене) ). А що до того що ти будеш перебувати 6 місяців з одного боку так це добре що ти вступиш і не підеш через кілька тижнів. Але ж Вступати в Орден тільки щоб дізнатися як тримати в управлінні клан, це вже вийде прохідним двориком. Всі члени ордену одна велика сім'я і вона потребує постійності, зараз ця постійність майже стабільна. Пробач я до тебе нічого не маю і я поважаю вибір моїх братів, але я не бачу тебе в Ордені пробач. Я Проти.
Exelent:
Ти в де чому правий.Я не вказував,що буду аж як допомагати грішми.Я казав,зо куплю голокрон аби за мене не прийшлось платити.Також ти правий і в тому що це не прохідний дворик тому давайте оставте кілька питань аби спочатку доказати що я гідний Ордену,а дальше розглянем питань нарахунок моїх поглядів.Я гадаю якщо я доведу що я гідний,то лишеться питання чи ви приймете мене через мої нахабні плани?
Haydamaka
24.11.2011, 6:23
Чесно кажучи, імхо безперспективний випадок. Мені здається, що до джедая ти не дотягуєш. І хоч не дуже хочеться говорити проти, але в іншому випадку брехатиму сам собі
п.с. ще кілька днів почекаємо, може ще хтось проголосує чи питання поставить, і тоді рішення прийматимемо. Бо щось весь Орден останніми днями спить
Haydamaka:
Ви праві в тому що це безпрецидентний випадок.Проте завуважте від самого початку я був відкритий до вас Будь честен "Пусть твоё сердце будет честно перед Силой. Всё прочее преходяще».,я сказав усе і не сховав нічого,мої помисли чисті.І хіба я не зробив те що було написано "Відкрий свій розум до нових знань"?Я прийшов у клан аби получити знання,і відкинув усі емоції,я знаю що до джедая не дотягую проте я прошу лише дати мені можливість мати знання.
Я, в целом, не против. Если человек перестанет тупить и будет прислушиваться к мнению наставника(ов) - все будет хорошо.
В целом интересно посмотреть, что из этого получится - 3a.
Haydamaka
27.11.2011, 19:40
Час підбивати підсумки.
Прийнятий, вітаю)
Але не забувай все, про що казалося в твоїй заявці. Нехай ти будеш усього півроку в Ордені, якщо зробиш правильні висновки, навіть цей короткий час не мине марно.