Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Конкурс на заставку турніру
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > Новорічний турнір 2012
1, 2
Dan
...
Dan
Можна додати якусь символіку з натякими на те що цей НР останній, календар Майа там чи що... biggrin.gif
Flack
Похоже я единственный участник)
Сделал 2 варианта. Один с огненным шрифтом, другой новогодний.

С огненным шрифтом:

С новогодним шрифтом:

Chaser
Хех, я думаю достаточно намекнул на -2012 ninja.gif

Ну вот :

Уменьшеный шрифт -

Увеличеный шрифт (Убрал тукстуру с "Новий рік 2012" -

Потом скину еще роботы.
Выслушаю отзывы в пм.
Bass

Korbell
Что-то убрать\добавить, всегда готов
Sentra

Наброски.
Bass
Ещё два варианта,если ещё придумаю,скину в этот пост.

Banned Jesus
Ну ось 1-ий мій варіант:
Dan
О, тут хоч приємно що щось по ділу намагаєтесь зробити, а не те що з девізами люди мутять..

Flack, простенько, прикольно, але занадто заїзджена картинка. Якщо картинку забрати - нічого особливого не лишається.

Chaser, картинка гарна, але крім картинки нічого ж нема... ні натяку на дуелі, ні натяку на джедаїв..

Bass, те картинка гарна, але крім неї нічого в твоїй роботі нема..

Korbell, гарний дуже заголовок про турнір. Прикольні картинки, але вони ніяким боком не пов'язані одна з одною..

Saber, дуже гарно. Поки у тебе найкраща ) Немає ніяких суттєвих зауважень.
Малювати варто тільки було б в значно більшому масштабі... Зменьшити при необхідності завжди встигнем.

Bass №2. Крім календаря Мая, якщо то він... взагалі нічого нема в картинах..

Vasilysk. Якось по дитячому.. накидано багато всього.
Anubis

Поделочка
Dan
Композиція дуже хороша - але графіка дуже груба, некрасива (
Banned Jesus
Ну ось варіант №2:

Вона ж зі снігом:
Anubis

Спроба №2
Lotr

2-й варіант з трохи яскравішими кольорами.
Sentra
(Dan Mor @ 6.11.2011, 16:03) *

Saber, дуже гарно. Поки у тебе найкраща ) Немає ніяких суттєвих зауважень.
Малювати варто тільки було б в значно більшому масштабі... Зменьшити при необхідності завжди встигнем.

Спасибо) Это для форума вариант мелкий выложил, на ноутбуке psd 1600x* лежит.
PS: извините за fastpic, piccy ухудшает качество.
Beifos
_a1.gif

Dan
(Saber @ 6.11.2011, 21:49) *

Спасибо) Это для форума вариант мелкий выложил, на ноутбуке psd 1600x* лежит.
PS: извините за fastpic, piccy ухудшает качество.

а ти міг би зробити те саме, але щоб стояла пара бійців, спина до спини, і так само гарно? )
Beifos
Вот еще один вариант

NekIch
Dan
Flakker, теж прикольна дуже. Єдине що - Люк не вписується до інших мальованих персонажів
NekIch
убрал.

Dan
Це уже ще більше не в тему.. У нас не турнір по стрілянню з рушниць. А я то думав що ти заставку зі смислом робив - два ситхи, два джедаїв, подумав був що ти хороший дизайнер... а ти від фонаря персонажів ставиш...
Beifos
Дан, скажи пожалуйсто, это убожесто? или есть смысл продолжать дальше?

Dan
наляпано сильно і скомпоновано аби як.. такий стиль не підійде
Kibran

Такая вот вышла картинка.Риборн и шадоутрупер мне кажется больше всего у нас используются,и отображают разные стили игры,цвета тоже разные чтобы подчеркнуть разность характера, а вот мечи и то что они стоят спина к спине слаженость и единство.и конечно немножко снега вокруг,все-таки новый год!.

Немного мрачновато,но мне кажется турнир это довольно серьезное дело!
Есть ли какие-то пожелания,и вообще стоит ли делать ее дальше?
Dan
Мрачнувато, да )
NekIch
Нормальных джедаев в инете нету _a2.gif вот и выставил того с пушкой,это не от меня зависело кого выставлять если выбора то и нет почти..Нашёл во такую девочку _a1.gif
Dan
Гамму кольорів верни як було, і будем вважати твою картинку кандидатом )
Зроби все як на цій картинці http://s05.radikal.ru/i178/1111/10/832880d6ad64.jpg
Але персонажів постав з нової

або (якщо здолаєш): лишай нову гамму кольорів, вона теж прикольна, але роби все як на цій картинці http://s14.radikal.ru/i187/1111/6a/e230519632f3.jpg
тільки ехо (тіні/привиди) персонажів не таке контрасне, а таке як на 1й картинці. Бо в останньому варіанті занадто багато нагромаджено для сприйняття...

Мені нагадує прислів'я.. "Раз на рік і палка стріляє". Видно що ти не тямиш нічого в дизайні, але якимось дивом перший варіант у тебе дуже чудовий дизайн получився ) Тепер я все намагаюся зробити щоб ти його трохи підправив, а в тебе то там ламається щось, то там... )) Ну нічого, я в тобі відчуваю Силу, ще буде з тебе толк )))
Sentra
(Dan Mor @ 7.11.2011, 0:25) *

а ти міг би зробити те саме, але щоб стояла пара бійців, спина до спини, і так само гарно? )

v2

Я не стал добавлять второго, т.к. будет сильное нагромождение, да и надпись о турнире лучше смотрится на пейзаже.
Dan
ну.. можеш ще подумати як зкомпонувати краще, але персонажів має бути два.. тоді тільки передається якийс смисл турніру

твоя картинка в будь-якому разі - кандидат

я особисто обиратиму кандидатів, а користувачі уже вирішать переможця, серед кандидатів )
Beifos
Дан, а как тебе этот вариант? если этот полутче , то скажи что еще добавить надо или убрать.

Dan
Те же яйца только в профиль ) Наляпано аби як - різних картинок, різного стилю в одну кашу. Таке не годиться.
Hellrazor

Подумал,что если в турнире участвуют 2х2 ,то его основной темой должна быть дружба 2-х людей.
Beifos
Чучуть подправил...

Когда конкурс заканчиваеться?

Infinity

Первая версия... не знаю, может чего не хватает) скажи чего ))

Вот еще вторая версия... в той увидел лишнюю ёлку только когда сюда залил..)

Хотел еще пафосно где-то вставить календарь и на нем написать "the time for battle" да места не нашел!)
Тут на ситхах побочки увидел, если понравится перезалью без них)
NekIch

не совсем понял,что да как...
собственно один вопрос так?

ни кто и не говорил,что я "офигенный дизайнер".просто решил попробовать свои силы.
Banned Jesus
Ще пару варіантів:

Exbifour
Решил поучаствовать _a1.gif

1

2

3

4

Могу подправить, если что то не так.
Chaser
Вот еще одна, Дан как думаешь в первый скрин надо вставить ситхов, джедаев?
Infinity

Кто-то любит тройку. Третья версия... онли укр.))
Могу попробовать еще какую-то новогоднюю рамку забабахать)
Dan
(Flakker @ 7.11.2011, 20:12) *

не совсем понял,что да как...
собственно один вопрос так?

ни кто и не говорил,что я "офигенный дизайнер".просто решил попробовать свои силы.

да, так )
Все таки я тобі діло говорю ) В тобі спить дизайнер, і він колись проснеться )) Елегантна заставка получилась дуже )
Infinity

Вот сам себе напомнил про рамку, посмотрел что лишнее на предыдущей и захотел переделать...)
Боюсь опять что-то не понравится. Но прошу хоть дать понять, на верном ли я пути)

з.ы. 4 версия..)
Dan
ні, це все не те.

наляпано багато всього і одразу... так елегантний дизайн не робиться

брудна робота _a1.gif а це чиста робота http://i28.fastpic.ru/big/2011/1107/c1/590...afa30263cc1.png
Infinity

В смысле, вот такое вот простенькое?)

Dan
Ні, Інфі, ти не шариш ) Ти просто ставиш картинки на картинки, без всякого дизайнерського бачення... ті ж самі яйця тільки світлі... розставляєш все все по одному і тому ж шаблону
Infinity

Ну так, пора учится шарить))
Sphinx
Вот мой вариант
Dan
Да, Infinite. Це уже діло ) От тільки трохи муляє око привид-тінь лівого воїна

Sphinx, потренуйся спочатку малювати рівні кружальця... потім міг би уже до заставок переходити
Sphinx
Sphinx, потренуйся спочатку малювати рівні кружальця...

Держи
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.