Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Antarian Rangers] Arto-Mooroo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Arto-Mooroo
Я ознайомився з Конституцією Республіки і Законами Антарських Рейнджерів і готовий їх дотримуватися.

Історія:Я народився на планеті Mygeeto.Своїх батьків я не знав(батько помер до мого народження,а моя мати була вбита імперським солдатом)тому я майже все дитинство провів прислуговуючи Зенону його раса була Гаморріанець.Він був хорошим хоча від нього дууууже не приємно пахло хоча від всіх представників його раси не приємно пахне.Також я від народження ненавидів Імперійців, хотів помсти.Та Зенон навчив мене стримувати гнів та слухатись розуму(не піддаватись емоціям).Коли мені виповнилося 17 років, я вирішив подорожувати щоб найти своє призвання.Попавши в одну таверну на планеті Набу я зустрів створіння(не знаю його раси) під іменем Гольдур.Він сказав мені, що з'явилися так звані Антарські Рейнджери.Я довго роздумуючи вирішив відправитись і висунути свою кандидатуру на вступ до рейнджерів(до цього я хотів набратись досвіду і поступити в Республіку,щоб боротися за ради добра).І от я перед вами.

Імена ботів:немає.

Клани:не був ні в одному клані(планую вступити в Республіку).

Цілі вступу в Антарські Рейнджери:знайти нових друзі,та саме головне набратися досвіду.
Exbifour
Здравствуй!
Если я правильно понял, то на портале ты всего несколько дней. Скажи почему ты выбрал именно Республику, почему не другие кланы. Расскажи почему ты выбрал себе именно такую аватарку. "...саме головне набратися досвіду" - а, что будешь делать после того как опыта наберёшся?

Во я лол =) Одно правило пропустил.
Arto-Mooroo
Вітаю, Exbifour.
Чому я вибрав саме Республіку?
Я вважаю що Республіка є найміцнішим та найрозумнішим,сильнішим кланом(в усіх розуміння за весь час існування цього клану він ніразу не розпадався і не було неприємних ситуацій)ось чому я вибрав республіку.
Чому я вибрав таку аватарку?
Все просто я захоплюсь ситхами, але водночас стараюсь не бути такими як вони.
Тобто вони прагнуть до великої сили,але ця сила водночас ними заволодіває.
Тому я хочу навчитися контолювати себе та свою силу щоб вона не поглинула мене і використовувати її на благо людям та Республіці.
Що я буду робити коли наберусь досвіду?
Я звичайно хочу після цього допомагати новачкам які не можуть самі освоїтись(Чого не роблять досвідчені гравці) і служити Республіці.

Exbifour
Почему ты думаешь, что опытные игроки не помогают новичкам? когда ты мог такие выводы сделать, ты же всего несколько дней на портале?
Arto-Mooroo
Почему ты думаешь, что опытные игроки не помогают новичкам? когда ты мог такие выводы сделать, ты же всего несколько дней на портале?

Звичайно я не довго на порталі,але всеж за всі дні що я пробув на порталі я регулярно заходив на сервера щоб потренуватись.Коли я просив порадити мені щось чи допомогти у чомусь мені не відповідали або починали насміхатись щось типу "ох,лол" чи "мдаааа...".Звичайно мої висновки можуть бути не правильні і можливо так буває не завжди,але на даний момент моє враження саме таке(можливо воно зміниться).
Lotr
Справді, згідно з 8-м правилом подачі заявок ми б мали вже закрити тему, але зробимо виняток.
і не було неприємних ситуацій
На основі чого зробив такий висновок?

Тому я хочу навчитися контолювати себе та свою силу щоб вона не поглинула мене і використовувати її на благо людям та Республіці.
кумедно) Захоплюєшся Ситами і ставиш собі за мету абсолютно протилежну їхній ідеології. Що саме тебе захоплює в Ситах?
Arto-Mooroo
Привіт,Lotr.
На основі чого зробив такий висновок?

На скільки я знаю в Республіці не було таких випадків ,щоб масово виходили з клану чи хтось зловживав "владою".
кумедно) Захоплюєшся Ситами і ставиш собі за мету абсолютно протилежну їхній ідеології. Що саме тебе захоплює в Ситах?

Ну мене найбільше захоплює і водночас лякає те що вони дуже прагнуть стати сильними навіть не зважаючи на те що ставлять себе на грані життя і смерті.
Lotr
На скільки я знаю в Республіці не було таких випадків ,щоб масово виходили з клану чи хтось зловживав "владою".
Чому ж, покидали. І конфлікти були. І будуть в подальшому, неможливо догодити 40-м гравцям одночасно.

Власне, мене от цікавить чому ти не спробував податись до Імперії і не приєднатись до Ситхів. Що тобі відомо про Імперію та інші клани ЮАГу? Адже зараз багато сильних кланів, можна було б спробувати приєднатись до них.
Arto-Mooroo
Власне, мене от цікавить чому ти не спробував податись до Імперії і не приєднатись до Ситхів. Що тобі відомо про Імперію та інші клани ЮАГу? Адже зараз багато сильних кланів, можна було б спробувати приєднатись до них.

Ну на сам перед мені не по душі агресивні клани типу Імперії і т.д. і т.п.
Мені більше подобаються спокійні та "благорозумні" клани як Республіка.
Що я знаю про Імперію та інші клани ЮАГу?
Нууууу я на порталі не довго,але знаю на сам перед те що Імперія дуже агресивний клан та її члени відповідні до своєї "держави".Інші клани в тому числі Імперія дуже звертають увагу на те чи купив ти голоклона і тому подібне.
Республіка найбільше мені подобається тим що нема високих "розцінок" на прийнятя на відмінно від інших кланів.
Ось чому я вибрав Республіку ,а не якийсь інший клан.
Zyakiv
"благорозумні" клани як Республіка.

Так что, Империя и другие кланы не "благоразумные"? _a1.gif
Как хочешь ты дальше развивать себя? Больше времени ДЖА уделять будешь или форуму?
Exbifour
Коли я просив порадити мені щось чи допомогти у чомусь мені не відповідали або починали насміхатись щось типу "ох,лол" чи "мдаааа...".
Я думаю тебе так говорили из-за того, что тебя видят в первый раз, ну или ты спрашивал просто не тех людей. Ты о таком замысливался?
Ладно у меня к тебе квест: разспроси игроко о клане Immortal Legion, особенно удели внимание тому как его появление связанно с Республикой.
Arto-Mooroo
Привіт,Beatles.

Так что, Империя и другие кланы не "благоразумные"? _a1.gif
Как хочешь ты дальше развивать себя? Больше времени ДЖА уделять будешь или форуму?

Я маю на увазі те що інші клани приділяють увагу тому чи купив ти голоклона ,чи маєш статус лайв і чи мав ти бан(у моєму випадку було таке що моя підмережа забанена і що мене б не взяли в клан через те що інші гравці моєї підмережі порушували правила?)ось що я мав на увазі.
Я хочу розвинутись в плані ДЖА(оволодіти краще мечі та стати досвіченим гравцем)
та розширити свій кругозір про все що зв*язано з Зоряними війнами.
Я планую приділяти однаково уваги і форму і ДЖА.Тобто бути активним гравцем в ДЖА і в той ж час приймати активну участь в житті порталу.

Exbifour,що до твоїх запитань,квестів.

Я думаю тебе так говорили из-за того, что тебя видят в первый раз, ну или ты спрашивал просто не тех людей. Ты о таком замысливался?
Ладно у меня к тебе квест: разспроси игроко о клане Immortal Legion, особенно удели внимание тому как его появление связанно с Республикой.

Звичайно задумувався,як я вже писав я не впевнений що так є завжди і моя думка може змінитися в любий момент.
Що до квесту я мало що знаю про цей клан,але на початку це був сильний та могутній клан.Щось у ньому було від Республіки(не те що більша половина клану складалася з минулих Республіканців).В останні часи існування клану були внутрішні проблеми серед гравців(можливо це й було причиною розпаду клану).
Ну також Засновника клану Immortal Legion були минулими Республіканцями.Одним з засновників був Lobster.
Arto-Mooroo
Будуть ще якійсь запитання,квести? _a1.gif
Exbifour
Терпение. Как ты думаешь, какие преимущества и какие недостатки у Республики?
Arto-Mooroo

Терпение. Как ты думаешь, какие преимущества и какие недостатки у Республики?

Я вважаю що найбільшими перевагами в Республіці є те що тут дуже дружелюбні та відповідальні користувачі(чи члени, як вам зручніше _a1.gif ),не високі вимоги щодо вступу та перш за все стабільність.Є ще плюси,але вони не значні.
Недоліками є те що розформували Армію Республіки,але на її місце створили Антарські Рейнджери тому це вже не є недостатком.Недостатком можна назвати кількість Республіканців(це також є плюсом бо попали лише "відбірні користувачі") хоча за останій час їхнє число дуже виросло.
Ну це все що я хотів сказати про Республіку.
Sphinx
Расскажи как ты будешь участвовать в жизни клана если поступишь:
1. Заведешь ли ты свой голокрон в библиотеке?
2. Будешь ли участвовать в республиканских ОБ?
3. Если появится республиканская академия ты бы хотел стать учеником/учителем?
Arto-Mooroo
Расскажи как ты будешь участвовать в жизни клана если поступишь:
1. Заведешь ли ты свой голокрон в библиотеке?
2. Будешь ли участвовать в республиканских ОБ?
3. Если появится республиканская академия ты бы хотел стать учеником/учителем?

1.Я зараз не бачу потреби для його придбання.Хоча не виключаю того що можу його купити.Буде видно.
2.Звичайно ж буду це найголовніше чого я хочу досягнути(ну рахуючи допомогу на форумі)
3.Дуже би хотів навчитися чогось в інших та поділитися своїм досвідом з новачками(регулярно допомагати новачкам освоїтись вибрати клан за їх вибором,звичайно буду шукати достойних щоб завербувати в Республіку).
Sphinx
Ознакомься, пожалуйста, со всеми тебе доступными разделами Республики и ответь на первый вопрос еще раз.
Arto-Mooroo
Я вибачаюсь.Просто не правильно зрозумів питання. blush2.gif
Я подам заявку на створення в найближчий час.
Sphinx
Ты так быстро все прочел? Может ты расскажешь немного об этом голкроне. Я бы с радостью выслушал, а то я чего то не пойму зачем он нужен и что это такое.
Arto-Mooroo

Ты так быстро все прочел? Может ты расскажешь немного об этом голкроне. Я бы с радостью выслушал, а то я чего то не пойму зачем он нужен и что это такое.

Я й раніше ознайомлювався з цією інформацією.Ну на скільки я зрозумів голокрон створюється для того щоб кожен користувач міг ознайомитись з інформацією яку знають інші та поділитися своїм багажем знань з іншими тобто цей розділ працює типу бібліотеки(ну принаймі так називається biggrin.gif ).Створений для того щоб кожен зміг скоро та без зусиль найти потрібну інформацію.Свого голокрона мені заводити ще рано, тому що я ще не дуже володію інформацією.Хоча він вже не за горами.
Sphinx
Свого голокрона мені заводити ще рано, тому що я ще не дуже володію інформацією.

То есть? Что там такого требуется, чего нет у тебя сейчас?
Arto-Mooroo
То есть? Что там такого требуется, чего нет у тебя сейчас?

Кхм,принаймі я вважаю що мені бракує бойового досвіду,щоб давати поради в плані володіння зброєю(світовим мечем,бластером і так далі).Хоча я сумлінно тренуюсь щоб досягти бажаного результату.
Sphinx
Я думаю, что ты не очень внимательно ознакомился с этой информацией. Я дам тебе два дня. Как будешь готов напишешь в ЛС, и я задам свои вопросы.
Khadgar
Розкажи мені про приказ 66
Arto-Mooroo
Розкажи мені про приказ 66

Привіт,Khadgar!
Це один з надзвичайних наказів,виконанню яких були спеціально та таємно навчені
солдати-клони Великої Армії Республіки.Приказ об'являв джедаїв зрадниками Республіки і потребував їх негайного знищення.Наказ був відданий Верховним Канцлером Палпатином і цим наказом він створив "епоху" винищення джедаїв,яке було причиною Галактичної Громадянської Війни.Також це був останній наказ в Війні Клонів.Орден Джедаїв зміг вижити завдяки тому що Обі-Ван Кенобі і Йода навчили Люка Скайуокера знання сили.Адже після смерті Обі-Вана,Йоди,Анакіна(Вейдера) Люк став останнім джедаєм.

Текст наказу звучить так(тут вже копіпаст,ну буду ж я вчити наказ на пам*ять=))
Приказ 66: В случае если офицер-джедай действует против интересов Республики, после получения соответствующих приказов, исходящих от Верховного главнокомандующего (Верховного канцлера), командиры ВАР должны отстранить этих офицеров от командования путем уничтожения и в дальнейшем выполнять только приказы Верховного главнокомандующего (Верховного канцлера), пока не будет создана новая структура командования.
Sphinx
Я готовий.

Итак:
1. Кто может создать голокрон?
2. В чем смысл существования подобных голокронов?
3. Какую информацию необходимо указать при создании голокрона?
4. Почему очень важно что бы и новички вели голокроны?
5. Что ты знаешь о железнодорожных перевозках в Монголии?
Arto-Mooroo
Итак:
1. Кто может создать голокрон?
2. В чем смысл существования подобных голокронов?
3. Какую информацию необходимо указать при создании голокрона?
4. Почему очень важно что бы и новички вели голокроны?
5. Что ты знаешь о железнодорожных перевозках в Монголии?

1.Створити голокрон може кожен республіканець.Якщо про історію то технологія створювання голокрона була подарена древньому ситському королю Адасу ратськими воїнами таким чином вони хотіли получити його довіру.Самий процес створення не дуже мені відомий,але всеж той хто його створю наділяє його силою.
2.Голокрони портативні носії інформації.Вони бувають різних форм(частіше всього куб або трикутна піраміда).Сенс їхнього існування - збереження інформації(будь-якої) чи це буде рецепт супу чи таємниця техніки великих майстрів-джедаїв древності.Голокрони несли в собі історію всієї галактики.Таким чином вони несли інформацію теперішнім джедаям від минулих і від теперішніх до майбутніх поколінь.В них записувалося буквально все ,що хотів їх власник.
3.Потрібно вказати рольову історію.Занотувати свої знання(тобто розказати про свої досягнення та досвід.Також написати свої досягнення,очки сили(чи переміг ти когось в ОД і так далі,але ця "функція" лише для джедаїв. Також можна додавати нову інформацію до свого голокрона.
4.Це дуже важливо,тому що вони можуть зразу ж занотувати потрібну інформацію чи секрети техніки,сили.Це допомагає їм скоріше освоїтись.
5.В Монголії є дві найголовніші желізно-дорожні магістралі: желізна дорога Чойбалсан-Борзя зв*язує Монголію з Росією , а Трансмонгольская желізна дорога, проходяща через Улан-Батор — з Китаєм й Росією.Залізничний транспорт займає частку 80% всіх вантажних і 30% всіх пасажирських перевезень в Монголії.
Sphinx
biggrin.gif Ну на 5ый вопрос мог бы и не отвечать. Ладно, думаю, что освоился. За.
Arto-Mooroo
Sphinx,Дякую твій голос для мене дуже важливий. _a1.gif
Я відповів на 5-те питання ,тому що думав що це якась провірка biggrin.gif
Exbifour
Хм... Сейчас у меня к тебе только один вопрос: как возник твой ник?
Arto-Mooroo
Хм... Сейчас у меня к тебе только один вопрос: как возник твой ник?

Перед реєстрацією я довго думав який нік мені використати.Свій постійний нік не хотів так як він не був наближеним до Зоряних Війн.Я хотів щось таке щоб хоча б звучало по "космічному".Це в мене не дуже вийшло biggrin.gif
Arto я взяв від свого ім'я так як мене звати Артур.
Mooroo навіть не знаю якось саме в голову прийшло.
Мені він більш-менш сподобався тому я його й використав.
Та і вибирати не було що(варіантів я не мав так багато). ad.gif
Khadgar
Що б ти змінив в Республіці?
Arto-Mooroo
Що б ти змінив в Республіці?

Навіть не знаю.Ну перш за все я б заново створив Армію Республіки.Зробив би щотижневі евенти(події) що саме не знаю ,але можна проявити фантазію.Добавив кілька звань в Антарські Рейнджери та Орден Джедаїв.І по ходу перебування в Республіці ще б придумував різні ідеї щоб заохотити користувачів вступати в саме Республіку,а не якийсь інший клан. _a1.gif
Lotr
Армію Республіки; кілька звань в Антарські Рейнджери та Орден Джедаїв
Навіщо?
Arto-Mooroo
(Lotr @ 20.10.2011, 17:34) *

Навіщо?

Я б відновив Армію Республіки для того щоб "новобранці" мали декілька альтернатив в самій Республіці(чи Антарські Рейнджери,чи Орден Джедаїв,чи Армію Республіки).
Добавив звання для того щоб було інтересніше просуватися по кар*єрній "драбині"
тобто було якесь зацікавлення у тому щоб стати вище в званні і т.д.
Lotr
щоб "новобранці" мали декілька альтернатив в самій Республіці
Навіщо їм якась альтернатива?
Arto-Mooroo
(Lotr @ 20.10.2011, 17:56) *

Навіщо їм якась альтернатива?

ну кому що подобається. хто хоче стати джедаєм хтось рейнджером чи солдатом.
це лиш припускання тому прошу не сприймати це дуже близько.
Lotr
Все нормально, просто цікаво. Солдат, Джедай та Рейнджер. Але все ж зводиться до гри на сервері, де будь ти Джедаєм, Рейнджером чи Солдатом береш в руки сабер і йдеш набивати фраги _a1.gif Якщо маєш бажання, можемо продовжити діалог на цю тему, якщо хочеш відстояти своє припущення. Тим часом.. ти збираєшся брати участь в Галактичній Війні?
Arto-Mooroo
Діло не в тому яку зброю ти використовуєш ,а в свідомості гравця я думаю кожен хоче відчути та побачити себе в ролі Джедая,Солдата чи Рейнджера(діло в ролі,рольовій грі щоб все здавалось як насправді лиш так можна надовго заохотити гравця).Я звичайно хочу приймати участь в ГВ ,але поки що я не розібрався що там до чого.Я вважаю це дуже інтересним.
Lotr
щоб все здавалось як насправді
Як цього можна досягти? Напркилад в Ордені Джедаїв чи в тій же Армії?

Щодо ГВ.. Оціни дії Республіки _a1.gif В посольствах багато чого було сказано, і дехто вважає, що ми діємо трохи не в тому напрямку, в якому мали б. Добро, справедливість і тд )
Arto-Mooroo
Зробити рольовий сервер, щоб на ньому всі спілкувалися не як реальні люди,а як справжні джедаї чи хто вони є.Ще можна на цьому сервері була карта великих розмрів щоб на ній була територія для кожного клану.Ну я думаю ти розумієш.Як найкраще постаратись наблизити все до реальних Зоряних Війн. _a1.gif
Щодо посольства Мандалоріанців я вважаю що ви все робите правильно.І переговори ведуться добре і ніхто не має притензій.
В посольстві Імперійців видно що є якийсь конфлікт тому що ви один одному не йдете на поступки. До того ж постійні війни ще більше портять ваші стосунки з Імперією.Також я бачу що тема посольства Імперії тепер закрита.
З Орденом Анфор і Чорним Сонцем я вважаю що все йде гладко.Республіка заключає правильні договори та не дає поводу до ворогування.Ну хто хто але я вважаю що Республіка діє саме в тому напрямку в якому я б хотів.
Teddy
Привіт),набий рахунок 6/0 на дуельном сервері,борючись проти не менше 3 гравців...
Arto-Mooroo
Привіт,Козак.
Я вибачаюсь,але я не зможу зробити такий рахунок.Я правильно оцінюю свої навики.
Навіть якщо від цього залежить твій голос я не буду "пробувати". _a2.gif
Як казав Йода:"Роби або не роби.Тільки ніколи не пробуй."
Teddy
Якщо ти не можеш ,то поясни мені чому ти подав заявку саме в рейнджери а не наприклад в орден?,адже АР-це воєнне формування ,яке виконує важкі операції,завдання,місії,а ти відмовляєшся їх виконувати...

п.с вірно,Йода так казав ,але ці слова відносились до джедаїїв ,а не до організації АР,в рейнджерах якщо тобі дали завдання то ти повинен його виконувати,або намагатися виконати, а не "Роби або не роби.Тільки ніколи не пробуй."
Arto-Mooroo
Я подав заявку в рейджери тому що я хочу набратися бойового досвіду,адже висиджувати весь день в архівах та біблотеках як всі джедаї мені не по душі.
Якщо так то надалі я буду "пробувати".
Доречі згадай тих самих клонів які без питань виконали НАКАЗ 66 і до чого це привело Республіку?До її гибелі і створення Галактичної Імперії.
Як то кажуть:"В медалі є дві сторони".Я це до того що іноді і керування може допускати помилки і простий солдат чи джедай повинен все зважити навіть якщо це противорічить законам.
Khadgar
Так на наш час людей багато які так роблять, але залишаються ті хто недивлячись скрутний час допоможуть.

Як ти відношись до того, що 50% людей покидаючи Республіку, мають причини(цитую):
"стало нудно", "просто так", і щось типу такого: нехочу бути на боці нюбів?
Arto-Mooroo
Кхадгаре,з моєї точки зору я вважаю це дизертирством(лише тоді коли пишуть,що їм нудно чи просто так).Більшість гравців які покидають Республіку роблять це для того щоб вступити до іншого клану тобто вони це роблять через те що їм хочеться побути в іншому клані.Інших причин немає.Навіть є такі ,що не люблять програвати,бачучи те що їхній клан програє на ОБ зразу ж покидають його і йдуть в інший це дуже і дуже погано.Але не треба забувати й про ти що не зважаючи на поразки залишаються в улюбленому клані.І ще насмілюсь дати невеличку пораду якщо людина яка до цього була в 4 кланах і поступає в інший то потрібно до цієї людини добре придивитись адже бути в 4 кланах і не прижитись ні в одному це повинно щось казати.Я зустрічав на форумах це не раз.Коли гравці бувши 4 і більше кланах по декілька разів приймались і виходили з одного і того самого клану.Я б таким користувачам придумував якесь покарання.Або зробив дууууже важке проходження комісії щоб їм потім не хотілось виходити з клану щоб поступани в інший чи той самий знову.Фууууу,висказався.
Arto-Mooroo
Дивно,моя заявка вже більше десяти днів розглядається.Хоча це до кращого _a1.gif
Lotr
"Зробити рольовий сервер..." - ця наївність з тебе вивітриться за місяць-другий ) Якщо ж брати до уваги інші відповіді, то.. в принципі я За.

Хто хотів - проголосував. Вітаю, прийнятий!

З правилами ти вже мав би ознайомитись до цього часу, натомість можеш зазирнути сюди. Також напиши в пм з чим граєш, мб зможу потренувати найближчим часом.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.