Я ознайомився з Конституцією Республіки і Законами Антарських Рейнджерів і готовий їх дотримуватися.
История: Родился Я на планете Явин 4. Мой отец Был Археологом,он и его помощники изучали прошлое ситха Нейги Садоу,который скрывался на Явине от Старой Республики вместе со своими последователями.Мне же занятие отца было совсем не интересно.Я хотел начать карьеру военного и стать героем,а не изучать что либо.По поводу етого мы с отцом часто спорили.В конце концов Я решил покинуть родной дом,и отправиться на поиски славы и приключений.Я вступил в криминальный 7 Legion.Я выполнял задания,летал по разным планетам,знакомился с новыми людьми и стремился стать одним из лучших.Но через некоторое время 7 Legion распался,и Я вынужден был снова искать работу.Тем неменее поступать куда либо мне не хотелось. Пока Я думал куда поступить,Я осознал,что кредитов у меня нет совсем,и решил взяться за какое нибудь задание.Я зашел в кантину на Нарр-шада,спросил у бармена есть ли люди которым нужна какая либо помощь,за которую они могут дать кредитов...К сожалению таких людей не оказалось,что очень странно на этой планете.Я сел за столик,и решил подумать как жить дальше,ибо кредитов не хватало даже на нормальную еду.Но к моему счастью ко мне подошел кель-дор, ученый,который сказал что изобрел новый способ клонирования,и что даст мне 1000 кр. если Я исполню роль подопытного кролика.Он сунул мне под нос контракт,в котором было написано что он не несет ответственность за мою жизнь,так как Я сам добровольно согласился.мне было все равно случится со мной что небудь или нет,ибо без кр. Я всеровно умру в етом суровом и жестоком мире.К счастью все прошло успешно,Я выжил,и клон мой тоже получился нормально,так как и планировал ученый.Клона назвали Gopmax .Ученый предложил мне взять моего клона в напарники,вместо 1000 кр. Но Я отказался,так как деньги были важней.У ученого по видимому небыло 1000 кр. ,и поетому он отдал мне клона и в придачу 500 кр. У клона были навыки,воспоминания такие же как и у меня.После всего пережитого Я решил вступить в ряды Республики,и служить там.
Боты: Folens,Gopmax.
Кланы: Mandalorians,Immortal Legion,Monolith, E.A.Guards,7 Legion.
Извини, за порушення на форуми больше чем - 30 % (40) извиняюсь((
Здравствуй! Ко мне дошли сведения, что в системе Елегант бесчинствуют разбойники. Мирное население попросило у нас помощи в разрешении конфликта, к сожалению, сейчас все боевая мощь направлена на развитие и становление структуры как таковой. В общем, отправляйся туда, и разберись там во всем, соответственно подняв свой уровень strength до 2. Предыдущий кандидат не смог разобраться с проблемой, и потерпел крах, отправляйся туда теперь ты, и докажи что ты достоен быть Антарским Рейнджером. Удачи!
За останній тиждень це твоя треття заявка в клан. Дві з них ти закрив за власним бажанням. До того 2 рази пробував вступити до Імперії - відмовили. 2 рази до Ордену Джедаїв - першого разу заявку закрили через твій бан, другого знову попросив закрити заявку сам.
Чому так різко змінюєш свої рішення? За досить таки довгий час ти досі не визначився куди б хотів потрапити. Чому так?
І поясни причини закриття всіх своїх попередніх заявок "за власним бажанням".
Frestyle
6.10.2011, 19:36
Лотр:
Коли я пішов в Імперію, то я був молодий, і не розумів все, що відбувалось на Юагє.Я визначив вже дуже давно, але як поступав мене не приймали, то БаН , то не сприймали мне. Я давно вже хотів поступити в Республіку вже заявок 5-6 створював. Але кожний раз мене не сприймали(.
Чому я закривав заявки, та тому шо не було там шансів, там і так видно було що все, кандидати проти мне.(А всі мене мучили за ситуацію IL)Але яке вони мали право судити мне,їх там навіть не було, і це було не їхнє діло що там сталось...Я теж маю свою точку зору ситуації... IL"а вже давно немає, а ситуація є...
Тихим утром, дверь в приёмную открылась в зал вошел Киоби он подошел к кандидату и заговорил с ним:
- Приветствую тебя здесь. Много времени прошло с твоей прошлой заявки в Орден. Но в место того что бы подучится, набраться знаний, почитать голокорны с историей Храма... ты просто через время подавал заявки в другие кланы.
Позволь спросить, раз так, что-то изменилось в тебе за это время? И что?
Киоби с спокойным лицом смотрел на кандидата.
Frestyle
7.10.2011, 12:37
Друже Kiobe: Вітаю тебе.
Останню заявку в орден я закрив за власним бажанням, тому що бачив, що я не готовий бути в Ордені. Що в мене змінилось..мм..незнаю...я тепер дивлюся на речі з іншої сторони. Я шукав інформацію, блукав просторами форуму, читав різні новини.
А заявки в інші клани це так, "а може вийде" , "а може ні".Ну тепер я бачу що я готовий.
Киоби ненадолго улыбнулся:
- Говоришь что готов значит? Хорошо. Опиши куда ты идешь? (Имеется ввиду куда ты поступаешь, какие у нас правила и что мы представляем собой)
- Учти, твой ответ может кардинально поменять мой взгляд на тебя. Так что не торопись, делай все обдуманно и аргументируй.
У Киоби затрещал комлинк и он вышел из зала.
Frestyle
8.10.2011, 11:47
to Kiobe^^ Антарські Рейнджери були покликані замінити Армію Республіки. Остання мала як свої переваги, так і недоліки, але тим не менш, вона, в силу певних обставин, перестала бути дієздатною.Також Антарські Рейнджери мають загін "Найманців за Головами", робота яких полягає у безпосередній ліквідації конкретних осіб.
До того ж саме стажування в АР й так є необхідною умовою для підвищення. Ну а що отримають всі інші гравці ЮА Гелексі долучившись Антарських Рейнджерів? Можливість регулярно брати участь в битвах з принципіальним суперником та можливість підтягнути свої навички в поводженні з сабером та іншою зброєю, адже ми надаємо всю необхідну теорію і тактику з ведення бою в відповідній темі.
Структура в Антарських Рейнджерах досить проста. На чолі організації стоїть одна або декілька осіб зі званням "Commandor". На данний момент одноосібним лідером Рейнджерів є Лотр. Далі маємо звання "Sergeant". Гравці з цим званням є лідерами певних загонів. Якщо пам'ятаєте ще, то це аналог системи звань в АрмІї Республіки - Delta:L (Theta:L, Omega:L). Проте загони (в минулому - сквади) розподілені не за типом спеціалізованого направлення ведення бою за вибором типу гри (сідж, кс, ффа), а за різними обов'язками.
Наприклад, "Загін швидкого реагування" являється основною бойовою одиницею АР, яка при першій необхідності готова дати відсіч ворогам.
История (АР):
Заснована на Антарі IV майстром-джедаєм Марусом Тімпелом і готалом Каскуталом, організація об'єднувала солдатів-добровольців, які допомагали джедаям в ситуаціях, які вимагали застосування військової сили, а також надавали свої різноманітні послуги і слушні поради в багатьох інших випадках. Офіційно не будучи частиною Ордена джедаїв, Антарські Рейнджери завжди вважалися вірними союзниками джедаїв, і їх допомога в якості солдатів, розвідників і агентів приймалася Радою джедаїв без коливань.
Під час Війн Клонів Антарські Рейнджери підтримували джедаїв, які взяли на себе командування силами Галактичної Республіки. Але структура організації була слабкою, і фахівці певних областей до єдиного гинули в боях. Коли Палпатін почав Велику Чистку, Антарські Рейнджери розглядалися настільки ж важливими цілями, як і самі джедаї. Решти нечисленні групи Рейнджерів ховалися під час панування Імперії і в продовження Галактичної громадянської війни. Пізніше ситуація змінилась. Поки Нова Республіка усувала залишки Імперії, відродженого Імператора, дрібних диктаторів і безліч інших внутрішніх і зовнішніх загроз, число військових угрупувань і найманців стабільно зростало, що стосувалося і Антарскіх Рейнджерів. До часу вторгнення Юужань-Вонгів в 25 ДБЯ число Рейнджерів практично зрівнялася з довоєнним. Антарські Рейнджери зіграли головну роль у захисті Великої річки і пошуках маршрутів на додаток до відкритих Ханом Соло.
І ось тепер, після розпуску Великої Армії Республіки, вся чорна робота знову лягає на плечі Антарських Рейнджерів, які на цей раз повністю стають частиною Республіки. Антарські Рейнджери потребують нових добровольців, які готові служити на благо Республіки!
Кіобі я щось с правилами не розібрався(We train hard, fight hard and celebrate victories even harder!
An Elite dedicated to staying the best! The Antarian Rangers.
--- На терминал в приёмной, вывело сообщение: ---
Не тот ответ, что я ожидал увидеть от тебя... Меня интересует твое мнение а не копи\паст. Но рас ты так легко нашел эту информацию, то... найди мне данные о Chewbatya. Меня интересует все, что ты найдешь про него.
После я дам вводные одной опасной миссии.
--- Сообщение кончилось ---
Frestyle
8.10.2011, 13:20
Chewbatya
Репутація: 980
А.F.: (0)
А.JA.: (0)
reliability: (10)
гроші: 1
Дата народження - 22 Липень 20 століття.(не знаю рік)
Chewbatya мав права на зміну звань у гравців, у розділі Армія Республіки.
Chewbatya мав права на реєстрацію/дереєстрацію гравців у розділі Армія Республіки.
Chewbatya був модератором.
За огромный вклад в развитие Республики награждается одной из высших наград нашего государства - Звездой Корусанта - сенатор Chewbatya!
Слова Gaydamaka:Chewbatya - якби не він, то в якому місці зараз була б Республіка сказати важко. По суті він "тягне" її самотужки. За це йому велика подяка. Республіканці! Бережіть його!) Більше таких класних вукі не існує)....
Chewbatya був сенатором.
Chewbatya мав права модератора в разделе Diplomatic Legation.
Слова Sandman:Я дуже вдячний за цей орден і для мене велика честь прийняти його саме від вас, шановний Chewbatya.А тепер більш офіційно: У рамках нашого союзу, Орден Анфор протистоятиме атакам та агресії спрямованих проти Республіки. У замін ми просимо памятати таку фразу "Скажи мені хто твій друг і я скажу тобі, хто ТИ" і розуміти - будь-які дії, що зашкодять вашій репутації, зашкодять і нашій. Ми вступили у цей союз, тому-що вважаємо Джедаїв чесними та справедливими воїнами і сподіваємось, що ви нас не розчаруєте.
Був дуже гарним Джедаєм(Вукі).В нього було дуже багато друзів на порталі.Його не один раз нагороджувала Республіка за його заслуги.
Нажаль ботів не знайшов його.Ну і все.
--- На терминал вывело сообщение ---
Хорошо.
Найди пять джедаев и поклонись им в знак доброй воли.
Поклон должен быть взаимным и на Холи в дуэли считаться не будет.
После жди новых вводных.
--- Сообщение кончилось ---
А заявки в інші клани це так, "а може вийде" , "а може ні".Ну тепер я бачу що я готовий.
Чи не здається тобі, що керуючись своїм принципом "а може вийде" ти проявляв неповагу до кланів, до яких намагався приєднатись?
Frestyle
12.10.2011, 8:49
Я відлучуся на 1 неділю мінімум а макс. 2 .)
Зоболів дуже погано((( Їду в Лікарню лягать((((
i |
| Сповіщення: Напишеш мені в ПП по поверненню і я відкрию тему, одужуй.
|
Frestyle
21.10.2011, 14:45
Я дома)
--- На терминал пришло сообщение ---
Против буду я. Почему? Пожалуй в этот раз аргументировать не буду я.
--- Конец сообщения ---
Khadgar
21.10.2011, 19:25
Ти був у стількох кланах як я подивлюсь.
Охарактеризуй кожен з них!
Мені здається що в Республіку ти подав заявку також керуючись принципом:"а може вийде" , "а може ні" ,поки що подивлюсь за заявкой...
Frestyle
21.10.2011, 21:10
to Khadgar^^
Mandalorians - Хорошый клан,хорошые люди там)
Immortal Legion- Не плохой клан был, ростался с ними не очень.Но всё таки друзей там тоже найшол)
Monolith - Хорошый клан был.Закрыли(
Сначала 7 Legion - потом E.A.Guards покинул потому что клан закрыли. Хорошые кланы были, столько друзей там найшол))) Глв.клана были замечательные)
to Lotr
Я очень уважаю те кланы в которые вступаю. Если б не уважал, то и не тратил бы свое время.)
Kiobe
Я не хотел это делать, дай мне ещё 1 шанс... Я знаю я не прав(
Frestyle
24.10.2011, 12:09
Можете частіше дивитися мою заявку.Будь ласка)
Khadgar
24.10.2011, 13:09
Охарактеризуй кожен з кланів!
Назви + та - кожно з кланів в яких ти був.
Плюсів та Мінусів повинно бути не менше двох.
Frestyle
24.10.2011, 18:09
to Khadgar
Mandalorians :
+ Дуже багато сильних людей в клані.
+ Давно створений клан.
- Там є таке що багато людей друг друга не знаюсь.
- Зараз туда набираюсь різних гравців.(Зараз вже не так важко туди попасти, я раніше.)
Immortal Legion
+ Граний був склад гравців.
+ Там був Каін. Туди було важко попасти.
- В кінці почалися проблеми.Між гравцями.
- Розійшлися сильні гравці.
Monolith
+ Був гарний глава клану.
+ Дружній склад.
- Слабкі гравці клану.
- Мало Об, і багато було зависників.
7 Legion
E.A.Guards
+ Дуже гарний склад гравців в клані був.
+ Гарний був голова Голді.
+ Були підкланом Ман.
- Була війна із Immortal Legion і 501 Legion .
Frestyle
24.10.2011, 21:58
уже 11 дней пройшло)
Завтра до 18:00 всі бажаючі можуть проголосувати і вирішимо це питання.
Навіть мій позитивний голос не змінить ситуацію враховуючи голос Кіобі. Тим не менш я все ж проголосую проти, хоч і не люблю цього робити.. Тому й відтягував цю мить. Квести ти ніби виконуєш, стараєшся, тим не менш на фоні минулих заявок це все виглядає несерйозно. Питання не в кількості, а в відношенні до них. Вибач. І хоч я згодний зі словами Гордуса
"Необязательно вечно быть в одном клане, мало ли. Главное- своим пребыванием сделать всем своим соклановцам харашо =) Да и Республика тут никому не жена. С ней даже секса нет. Это дом, который можно покинуть по разным причинам, и в котором тебе всегда рады. Отак."
Тим не менше, не вірю, що через кілька днів після цієї відмови ти знову не подаси заявку до іншого клану. Хто знає..
Відмовлено.