Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
CheGuevara
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
-Cheguevara
Я ознайомленый з правилами поведінки на серверах UA Galaxy,правилами для кланів і правилами Ордеру.

Біографія:Я народився на холодний,пустельній планеті Хот серед біженців повстанців.Моє дитинство пройшло як звичайно,я мріяв стати джедаєм та старався виявити у себе силу.Моя мати багато працювала,а тато був солдатом,тому його майже не було вдома,тому я звик бути самостыйним.Але такої самітності я не відчував ще ніколи.Коли мені виповнилося 15 якісь бандити вторглися на наші землі й знищили усе поселення,а мене вляли на крейсер робити брудну роботу(я був настільки шокованим що навіть не противився цьому).2 довгив років(мабуть найстрашніших у моєму житті)я працював там.Але на 3 рік мое служби на крейсері я зустрів старого джедая відступника,котрий виявив у мені Силу.Ще 2 років я чекав визволення.І ось у мене з`явився такий шанс.Коли,з крейсера вивозили сміття я зі старим джедаєм "майже" непомітно сіли на сміттевоз(думаю наші наглядачі запам`ятають цю втечу надовго.Скоро після цього я опинився на Корусанті де й вирішив вступити в Орден..

Причина вступу:Сильний та дружний клан.

Данні:Ім`я:Микита Сергійович,Вік:13,Клас:8

Боти:Нема

Сума цифр які складають дату:22(1+8+9+2+0+1+1)

Cheshir
Против.
-Cheguevara
(Cheshir @ 23.9.2011, 19:18) *

Против.

Почему?

Cheshir
Отвечу вопросом на вопрос: почему я должен тебе отдать свой голос?
-Cheguevara
(Cheshir @ 24.9.2011, 14:05) *

Отвечу вопросом на вопрос: почему я должен тебе отдать свой голос?

Ты мне нечего не должен,прото попросил аргументировать.(может если у меня какието недостатки,попробую исправить.)
Senaj
против
оружие на дуельном
-Cheguevara
biggrin.gif
Cheshir
Господа, прикройте же уже заявочку. Скоро мхом порастет. Что делать тогда будем?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.