Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Кристалл-Плаза
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Нар-Шада
Hellrazor

Это место считается элитным среди элитных мест Нар-Шадда.Кристалл-Плаза- недавно отстроенный комплекс отдыха:развлечение,жилье,отдых,здесь есть все,все что продается,а продается на этой луне практически все.

Здесь часто можно увидеть влиятельных людей не только с Нар-Шаддаа,некоторые сенаторы любят уйти от Корусантских глаз в эти потаённые места.

Вход сюда очень дорогое удовольствие,если у вас есть платиновая карточка,то конечно милости просим.
Тяжело разглядеть людей,которые здесь останавливаются, поэтому информация о здешних людях очень скупа.Известен лишь один из Консьержей.

Натэ Дон
Он достаточно давно работает,что бы знать каждую важную шишку в лицо.

ДОСТУПНЫЕ ПЕРМЕЩЕНИЯ:
>>Трущобы (2 часа на Такси)
>> Клуб "Сверхновая" (50 минут на Такси )
>> Синдикат Индастрис (1 час на Такси)
>> Сектор Беженцев (3 часа на Такси )
Wergon
Під’їхавши до Кристалл-Плаза Вергон вийшов з таксі і подався до дверей. Зайшовши в Хол Вергон оглянувся і подумав. – Ну де його шукати? – Побачивши консьєржа Вергон подався до нього. – Доброго дня, я тут в перше що можете розказати про Кристалл-Плаза? – Промовив Вергон.
Hellrazor

Консьерж с ленью поднял глаза и посмотрел на Wergon

Что рассказать?? Ту красиво и дорого,Все что происходит здесь,остается здесь.Много знаменитостей ты что? хочешь здесь поселиться?
Wergon
Вергон усміхнувся – Ні я не дуже горю бажанням тут посилитись, але мені потрібна інформація про цю людину. – Вергон дістав свій датапад і показав консьєржу. – Ти його бачив тут?
Hellrazor

Раката подтянулся и растянуто проговорил
Мне нужно принять лекарство что бы вспомнить,лекарство не дешевое 200 кредитов стоит...
Wergon
- Хм, а він не дурак, цікаво що він зможе згадати за ці кредити. – Після роздумів Вергон промовив. – Ось тобі 100 кредитів для розігріву твоєї пам’яті, решту отримаєш після того як усе згадаєш і розкажеш. – Вергон дістав 200 кредитів, відрахував 100 і протягнув їх до рук консьєржа, решту він тримав в іншій руці.
Hellrazor

раката был немного удивлен подобным ходом,но решился сказать
Эм,он живет здесь,но бывает только вечером,с утра куда-то уезжает,сегодня он тоже должен подъехать
Wergon
Вергон уважно слухав консьєржа. – Ясно, а хто він такий і чим займається? – Промовив Вергон простягаючи решту кредитів консьєржу.
Hellrazor

Раката с радостью взял второе перечисление
-Он мелкий предприниматель,занимается разными заказами,сам выполняет поручения вышестоящих лиц, сошка среднего уровня скажем так.
Wergon
- Ясно, я можу його зачекати в холі? – Промовив Вергон до консьєржа. – Надіюсь що можна, а то на вулиці стовбичити не охота. – Подумав Вергон.
Hellrazor

Да,можешь,можешь даже воспользоваться клозетом.Дальше охрана тебя просто не пропустит,дождешься своего приятеля?
Wergon
- Клозетом? – Промовив здивовано Вергон. – Цікаво що це таке? – Подумав Вергон – І ще, краще буде якщо мій приятель не буде знати що я тут. Хочу зробити йому сюрприз. – Промовив Вергон і усміхнувся.
Hellrazor

Раката вздохнул,причем грустно
Туалет это..и где былое образование ..
Хорошо,я помолчу.
Wergon
Вергон продовжував усміхатись – Я теж думаю що буде краще якщо ти помовчиш. – Вергон повернувся і подався присісти на диванчик для очікування свого гостя.
Hellrazor
незнакомец помахал Wergon и подозвал его к туалету,при этом сам он зашел внутрь
Wergon
- Цікаво чи не пастка це часом, але поки не зайду не дізнаюсь. – Роздумував Вергон, підвівся і подався до дверей туалету. Відкрив їх і зайшов в середену.
Hellrazor
в помещении было пусто,манящей персоны не было видно,зато была включена вода в раковине и там было тело вот этого человека.:

За спиной Wergon что-то появилось.
Wergon
- Вергон подивився на тіло і подумав – Надіюсь він дуба не врізав. – В друг Вергон замічає якийсь рух в себе за спиною. Вергон повертається.
Hellrazor

Так так...кто это у нас тут,неужели убийца.
Незнакомец двинул,Что есть дури по челюсти Wergon прикладом.Тело Wergon погрузилось в обморок.
Я должен был с ним встретиться,полоумный..что мне теперь делать с этим трупом
Незнакомец продолжал вести монолог.
Он осмотрел помещение и увидел закрытый силовым полем проем в подсобные помещения,пару кликов личным устройством и силовое поле спало,Он взволок на себя тело Wergo,предварительно закрепив его руки браслетами и двинулся прочь из этого здания.

Действия переходят сюда через 1 час.
Arto-Mooroo
Зупинилось таксі з нього вийшов Арчібальд та направився в готель.
Що ж дійсно елегантне місце,але ціни тут не доступні добре що я приїхав сюди не для того щоб відпочити.
Арчібальд побачив консьєжа та швидко підійшов до нього.
- Привіт,обійдемось без імен,я швидко та по ділу.
Він передав датапад консьєжу та сказав:
- Мені треба знати все про цю людину тобто хто він такий та у якому номері зупинився і все що зможеш розказати про нього.Плачу 300 кредитів: 200 за інформацію,а 100 за мовчання тобто ти мене не бачив тебе ніхто нічого не питав і так далі,згоден?
Надіюсь він все викладе як є,мені треба діяти незамітно та оперативно.
Арчібальд подивився йому в очі та став чекати відповіді.
Hellrazor

Консьерж жадно потер руки в предвкушении новой денюжки.
Ах и уберут меня отсюда,но да ладно пока здесь,буду делать что хочу.
Здесь недавно убили одного чиновника,тот купался в раковине лицом.
Республика выслала сюда несколько оперативников. но власти Нар-Шаддаа,хех власти.. выслали сюда независимого эксперта,он вроде бизнесмена,только род бизнеса его не совсем ясен,он и вынюхивал об убийстве и делал это с большим усердием чем республиканцы. Зовут его Юнгла.Его сопровождали два бугая.
Номер люкс на предпоследнем этаже.Хотите навестить его?
Arto-Mooroo
Арчібальд не затримуючись відповів косьєжу.
- Що ж ось твої кредити,провідати його буде лишнім тому що як ви сказали його охороняють двоє громил вони наврядчи мене до нього пустять.Я не надовго відійду якщо ще щось буде потрібно я звернусь до тебе,але на всякий випадок все ж дай мені копію ключа від його номеру.
Арчібальд на деякий час відвернувся та витягнув свій датапад,набрав код 84-56 Gfrd та промовив: - Вода,як чути це Арчібальд.В мене є цілі візиту нашої цілі.Він направився сюди в якості незалежного експерта по ділі вбивства якого ченовника,також як ми знаємо він бізнесмен та не відомо яким родом бізнесу він займається.Він зупинився у номері на останньому поверсі готелю,також в нього є два охоронці які не відступають від нього ні на крок.Якими будуть подальші цілі?
Арчібальд став чекати відповіді від Води та ключа від номеру Юнгла який мав принести консьєж.
Arto-Mooroo
Прекрасно,залишається дочекатися Юнгла та прослідкувати за ним до самого поліцейського відділку тоді знову зв'язатися з Водою і получити подальші указання.

Арчібальд получив повідомлення від зв'язного та зразу ж зупинив консьєжа який хотів принести йому ключ від номеру і промовив:

- Стій,схоже цей ключ мені не буде потрібний,може є ще щось важливе що ти мені не сказав?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.